gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
smokvicice genijalno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja od juce mislim,od toliko ludih stvari,sta bih smela da ispricam za javnost.a bilo je vise glupih nego ludih
imala sam 18 godina,a tadasnji momak 16.bila je to ozbiljna veza,godinu dana.
i jedno vece sporeckamo se mi i on ode kuci.
a ja kao ocajna,a sklona dramatici odlucim da cu da stojim celu noc pred njegovom zgradom i da placem(sad da me ubijes ne znam zasto)
i tako u neko doba suze presusile,noge zabolele,al volja jaka i odlucim ja da cu da sednem u starog spaceka bez krova koji je tu stajao mesecima.taman ja pocnem da se verem po kolima da bih uskocila unutra kad milicijska kola.
dobro vece,dobro vece,sta to radis i ja lepo kazem
licnu kartu-nemam(doslo mi da kazem,el moze pasos?e pa nemam)
i oni mene malo maltretirali i ajd u kola da me vode u stanicu.ja odusevljena,puna adrenalina,nesto se desava...
kad smo stigli na bulevar,oni stanu i izbace me iz kola,ajd ti kuci.
e kojoj bre kuci.ja sam tada zivela u ledincima i poslednji bus mi je otisao davno.
i pametna ja odlucim da noc provedem na zeleznickoj stanici
do pet sam sedela sa pijanicama i klosarima i cekala zoru
ne bih da pricam sta je bilo kad sam stigla kuci...

...jel se racuna to sto sam godinu dana cuvala 3 prima stapica koja mi je dao na odmoru

negde procitah da zaljubljeni cine najludje stvari, sve ono sto inace nikada ne bi. e pa mene zanima koja je najludja stvar koju ste ucinili da nekome pokazete naklonost/ljubav/zaljubljenost ili bar nesto sto ste planirali da ucinite ili neki interesantan slucaj koji ste culi/videli.
love is in the air - pucajte![]()
naravno da se racuna![]()

..onda se racuna i to kad sam nosila dvogled u skolu da ga sa prozora wc-a gledam dok u dvoristu igra fudbal... a dvogled neki ruski, ko teleskop kad mi ga je mama videla u torbi mislila je da nisam normalna... i jedna drugarica me videla i ucenjivala pa sam morala da joj ga iznajmljujem![]()

..onda se racuna i to kad sam nosila dvogled u skolu da ga sa prozora wc-a gledam dok u dvoristu igra fudbal... a dvogled neki ruski, ko teleskop kad mi ga je mama videla u torbi mislila je da nisam normalna... i jedna drugarica me videla i ucenjivala pa sam morala da joj ga iznajmljujem![]()

negde procitah da zaljubljeni cine najludje stvari, sve ono sto inace nikada ne bi. e pa mene zanima koja je najludja stvar koju ste ucinili da nekome pokazete naklonost/ljubav/zaljubljenost ili bar nesto sto ste planirali da ucinite ili neki interesantan slucaj koji ste culi/videli.
love is in the air - pucajte![]()
... mahinalno se provlačim kroz njih... svi me gledaju, šokirani... utrčavam u punu salu, i pravac na njega... poljubim ga...
i tra la la... na kraju smo išli kod mojih pa kod njegovih da čestitamo ng... 

Za jedan doček nove godine...
Ja ludo zaljubljena u njega(15 dana posle raskida), čekam ng sa drugaricama u jednom kafiću, on u nekom lokalu nedaleko...
u 5 do 12, ja u majici na bretele i mini suknji, trčim... dolazim do tog lokala, penjem se uz stepenice... na vrhu rešetke...... mahinalno se provlačim kroz njih... svi me gledaju, šokirani... utrčavam u punu salu, i pravac na njega... poljubim ga...
i tra la la... na kraju smo išli kod mojih pa kod njegovih da čestitamo ng...
Inače tek kasnije sam čula da je to veče sa njim bila i jedna devojka... i da je stojala pored njega... ja je nisam videla...
I dan danas me je blam kad se setim...![]()
Pazi da ti ne poverujemo.

cicak - preslatko![]()

Ne primaj se ...vidis da izmislja.

pa hajd ti izmisli nesto tako - slatko![]()
Sta je tu slatko??
daj nam bre neku lepu pricu umesto sto nam miniras temu