najludja stvar :)

ja od juce mislim,od toliko ludih stvari,sta bih smela da ispricam za javnost.a bilo je vise glupih nego ludih
imala sam 18 godina,a tadasnji momak 16.bila je to ozbiljna veza,godinu dana.
i jedno vece sporeckamo se mi i on ode kuci.
a ja kao ocajna,a sklona dramatici odlucim da cu da stojim celu noc pred njegovom zgradom i da placem(sad da me ubijes ne znam zasto)
i tako u neko doba suze presusile,noge zabolele,al volja jaka i odlucim ja da cu da sednem u starog spaceka bez krova koji je tu stajao mesecima.taman ja pocnem da se verem po kolima da bih uskocila unutra kad milicijska kola.
dobro vece,dobro vece,sta to radis i ja lepo kazem
licnu kartu-nemam(doslo mi da kazem,el moze pasos?e pa nemam)
i oni mene malo maltretirali i ajd u kola da me vode u stanicu.ja odusevljena,puna adrenalina,nesto se desava...
kad smo stigli na bulevar,oni stanu i izbace me iz kola,ajd ti kuci.
e kojoj bre kuci.ja sam tada zivela u ledincima i poslednji bus mi je otisao davno.
i pametna ja odlucim da noc provedem na zeleznickoj stanici
do pet sam sedela sa pijanicama i klosarima i cekala zoru
ne bih da pricam sta je bilo kad sam stigla kuci...

...ohooo...nestašna mala...:zcepanje:

..onda se racuna i to kad sam nosila dvogled u skolu da ga sa prozora wc-a gledam dok u dvoristu igra fudbal... a dvogled neki ruski, ko teleskop kad mi ga je mama videla u torbi mislila je da nisam normalna... i jedna drugarica me videla i ucenjivala pa sam morala da joj ga iznajmljujem :sad2:
:rotf:
Imama i ja ruski, tačnije SSSR-ov, ogroman i težak u đavola sa dodacima za noćno posmatranje, al' ne da je vršio rabotu kad sam bio klinac...kad komšinica krene na pajkanje oma vatam dvogled...:cool:

negde procitah da zaljubljeni cine najludje stvari, sve ono sto inace nikada ne bi. e pa mene zanima koja je najludja stvar koju ste ucinili da nekome pokazete naklonost/ljubav/zaljubljenost ili bar nesto sto ste planirali da ucinite ili neki interesantan slucaj koji ste culi/videli.
love is in the air - pucajte :heart:

Za jedan doček nove godine...
Ja ludo zaljubljena u njega(15 dana posle raskida), čekam ng sa drugaricama u jednom kafiću, on u nekom lokalu nedaleko...
u 5 do 12, ja u majici na bretele i mini suknji, trčim... dolazim do tog lokala, penjem se uz stepenice... na vrhu rešetke... ... mahinalno se provlačim kroz njih... svi me gledaju, šokirani... utrčavam u punu salu, i pravac na njega... poljubim ga... i tra la la... na kraju smo išli kod mojih pa kod njegovih da čestitamo ng...
Inače tek kasnije sam čula da je to veče sa njim bila i jedna devojka... i da je stojala pored njega... ja je nisam videla... :mrgreen:

I dan danas me je blam kad se setim...

Za jedan doček nove godine...
Ja ludo zaljubljena u njega(15 dana posle raskida), čekam ng sa drugaricama u jednom kafiću, on u nekom lokalu nedaleko...
u 5 do 12, ja u majici na bretele i mini suknji, trčim... dolazim do tog lokala, penjem se uz stepenice... na vrhu rešetke... ... mahinalno se provlačim kroz njih... svi me gledaju, šokirani... utrčavam u punu salu, i pravac na njega... poljubim ga... i tra la la... na kraju smo išli kod mojih pa kod njegovih da čestitamo ng...
Inače tek kasnije sam čula da je to veče sa njim bila i jedna devojka... i da je stojala pored njega... ja je nisam videla... :mrgreen:

I dan danas me je blam kad se setim...

Pazi da ti ne poverujemo.

Prvo: Ignorišite prase... :mrgreen:
Drugo: Jel vas bude blam kad se setite?
Ja se uvek naježim kad se setim koliko sam bila zaljubljena u tog malog, i šta sam sve planirala da uradim za njega...
Srećom, pa se sve završavalo na planovima... :D

Jednom sam sa drugaricom išla vozom u NS, tajno... da mu kupim poklon za rođendan...

Užasno sam ga volela...

Back