Blizanci ubedljivo....ti da mogu bi cuvali devojku/decka i od sopstvene senke....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Djevica/skorpija planetarni potpis strijelac
Planetarni potpis se dobija kao kombinacija najnaglašenijeg elementa i kvaliteta u natalu, odnosno posmatra se u kojim (kakvim) znacima ima koliko (tj najviše) planeta - vatrenim, vazdušnim, vodenim ili zemljanim s jedne strane, i kardinalnim, fiksnim i promenljivim sa druge. Najbolje je da napraviš tablicu tako da bude što preglednije. Tako, npr, ako ima najviše planeta u fiksnim i vatrenim znacima, planetarni potpis je Lav, jer je Lav fiksni i vatreni znak.Ma, šta vam je to, taj planetarni potpis?! Ja nisam to našla u mojoj literaturi, a engleski ne znam pa ni na internetu ne mogu mnogo da se informišem, a baš me interesuje, bar šta je, ako ne i tumačenje, ali to bi se već snašla...![]()
kakvi su Ovnovi po tom pitanju??
heheSvi ih nesto napadaju ovde da su najgori, ja bas mislim da nikad nece priznati, a pogotovo da nece dramiti javno... Ovi Ovnovi u mojoj okolini, gledaju krajem oka sta im partneri rade dok nisu sa njima, ali nisu nista preterano...za razliku od Rakova... Mada znaju da se nadure.
A kakve su Ribe po tom pitanju?![]()
moguce. ali ja sam bik u podznaku, a mesec mi je u devici. mora se i to uzeti u obzir...Ja sam bas mislila da vi kljuchate... Ipak ste vodeni znak.
Ja bih rekla, da su prvih 6 zestoko ljubomorni jer je prvih 6 znakova okrenuto sebi.![]()
Ја сам Близанац и окренута сам себи,дакако.![]()