najljubomorniji znak

• Začetnik teme Začetnik teme jelllena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma, šta vam je to, taj planetarni potpis?! Ja nisam to našla u mojoj literaturi, a engleski ne znam pa ni na internetu ne mogu mnogo da se informišem, a baš me interesuje, bar šta je, ako ne i tumačenje, ali to bi se već snašla... :bye:
Planetarni potpis se dobija kao kombinacija najnaglašenijeg elementa i kvaliteta u natalu, odnosno posmatra se u kojim (kakvim) znacima ima koliko (tj najviše) planeta - vatrenim, vazdušnim, vodenim ili zemljanim s jedne strane, i kardinalnim, fiksnim i promenljivim sa druge. Najbolje je da napraviš tablicu tako da bude što preglednije. Tako, npr, ako ima najviše planeta u fiksnim i vatrenim znacima, planetarni potpis je Lav, jer je Lav fiksni i vatreni znak.
Jesam bila dovoljno jasna? :D

Svi ih nesto napadaju ovde da su najgori, ja bas mislim da nikad nece priznati, a pogotovo da nece dramiti javno... Ovi Ovnovi u mojoj okolini, gledaju krajem oka sta im partneri rade dok nisu sa njima, ali nisu nista preterano...za razliku od Rakova... Mada znaju da se nadure.
A kakve su Ribe po tom pitanju? :plez:
hehe z:mrgreen:

ja nisam puno ljubomorna, samo kad mi daju bas konkretan razlog za to onda nastane problem.
ali kad ljubomorisem ''bez razloga'' svoju ljubomoru ispoljavam na saljiv nacin pa to ne opterecuje vec bude i simpaticna... to i nije toliko ljubomora koliko je zaje.ancija.

ja ne volim ljubomorne i posesivne ljude, gusi me to (mada, koga ne?) zato se trudim da ne radim drugima ono sto ne bih volela da meni rade.

Back