loogyc
Zainteresovan član
- Poruka
- 298
Ne ja njega gotivim samo tako.. Rekao asm da ce biti najbolji svestki igrac pre SP 2002.. Ali da je lepotan.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja kažem za izgled...meni je on presladak(jedino su mu zubi malo...al' neko je već napisao ''Ronaldinju se u zube ne gleda'' 
bojan86:Drago mi je sto se Ronaldinjo nije promanekenisao kao Bekam....nego samo igra fudbal...sto je i najvaznije![]()
RONALDINJO RULES!Bekam može odma' u manekene....WesternGirl:Respect:-D !Ja dosad nisam nashla nijednu pozersku fotografiju Ronaldinha,dok ih Bekam ima milion!:-?

[COLOR=]ja ne mogu da je vidim.....Terror Techa:![]()
cakan je!
[/COLOR]naancy90:joooj, west, zabalavila sam kad sam videla profil...aaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sta bih dala da ga malo imam....ovaj...njega, ne slike....
joj, kad skine dres posle utakmice....ufffffffffffffffffffff
,al' nema...
Jedva cekam 17.maj da ga vidim kako igra...:-D Eto, ti si meni na tvojoj slici u profilu veoma slatka, mozes misliti kakav ukus imam!Tamplja_90:daj ne s*ri...eto njoj je bas on sladak...ukusi su razlichiti,znash@Midian Meni je Ronaldinjo baaaaaaaash sladak....njami...
![]()
E izvini zbog onog ne se*i,prešlo mi je malo u naviku...ali nemoj Ronaldinja da mi diraš....
Ma cuo sam ja i gorih stvari na ovom forumu :-D . Sto se Ronaldinja tice njega ti nikako ne mozes voleti vise nego ja, ja uzivam u igri malog carobnjaka! Uostalom ja nisam pomenuo njega, vec onu plavu gorilu od Nedveda!Tamplja_90:Bekam?Pravi maneken....Ali mani je i dalje Ronaldinjo.....
njami...
@dete sunca
bas ti hvalaE izvini zbog onog ne se*i,prešlo mi je malo u naviku...ali nemoj Ronaldinja da mi diraš....
![]()