Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozivam sve Novosadjanje sa foruma, da utvrdimo da je postavljenja fotografija sa Limana. Ja sumnjam da je to Novi Sad uopste.
xDJa ipak necu prljavu igru.Samo cu reci da je detelinara deo Novog Sada koji ima najvise zelenila i da je sigurno i najlepsi deo grada.
Aha,da,slazem seeee!!!!xD
Nije nego je petrovaradin-on je i zeleniji i lepsi(bas zato sto je zeleniji xD lol)
hehehehe![]()

...ma nemas pojma....
...Ledinci su zeleniji....![]()

Najbolji deo Novog Sada je Klisa(kad kazhem Klisa mislim na sva naselja preko kanala). Kad bi se reshili infrstrukturni problemi, svi bi ste delili moje mishljenje. Najgore naselje je Liman i Stara Detelinara, zbog odvratne socrealistichke arhitekture.

....Klisa????................![]()

Ма немо ти мени шата сам реко,
Без шале Клиса јесте најперспективнији део града због положаја ,мени је леп домовина ми је али да се много радити наКлиси мора је истина
Проблем је да се на Клиси много привређује али град је до сада јако мало улагао право решење би била општина за три месне заједнице преко канала.
Сад је ту хала ,базен ,и црква на једном месту и почиње формирање једног централног трга ,када се среде још два три шеталишта и излазак на канал биће доста простора око којег ће бити могуће формирање зона кафеа и малих радњи

petrovaradin je naj,i ceo deo oko tvrdjave...uske ulicice,kao da si na nekom drugom mestu...