Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
....ja ti poslala jedan a ti me ispalio
..........
..........Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..............ja ti poslala jedan a ti me ispalio..........
![]()

mile sa klise
trudim se da posaljem slike ali ide tesko. Jos ucim
Pa, javljaj, čoveče, javljaj, svi mi sad' čekamo i strepimo !!!hvala Mile, probacu pa cu javiti da li je uspelo. tentko

tenko ja nevidim nijednu tvoju fotku
Evo najzad jedne moje fotografije![]()

tenko ja nevidim nijednu tvoju fotku
Što jes jes najbolji je burek kod ambulante u Rumenačkoj
ima dve tri zelen zgrade
I ti na koncertu Limena bio?
Ма немо ти мени шата сам реко,
Без шале Клиса јесте најперспективнији део града због положаја ,мени је леп домовина ми је али да се много радити наКлиси мора и то је истина
Проблем је да се на Клиси много привређује али град је до сада јако мало улагао право решење би била општина за три месне заједнице преко канала.
Сад је ту хала ,базен ,и црква на једном месту и почиње формирање једног централног трга ,када се среде још два три шеталишта и излазак на канал биће доста простора око којег ће бити могуће формирање зона кафеа и малих радњи
I ja zivim tamo pa znam.Ubedljivo je najlepsi Telep.
...zdravo komsija.
Pitanje je veliko sta je zaista lepo u NS,posebno ako se uzmu u obzir ljudi i odnosi koji i cine deo i zivot u njemu,a ne arhitektura,koja je posebna prica ovde kod nas. Trebalo bi se ipak reci o tome realno a ne da se samo gleda deo deo u kom zivis i krug od sto metara u kom se vecina vrti i u kom je najlepse i svi carevi i carice,naravno neko sa "strane" uvek nepozeljan...Mozda je od urbanog stila i smeka NS,sto mi sada pada na pamet ostao centar,odnosno taj deo bulevara M.P. od izvrsnog veca prema Dunavu i kej svakako (ako se gleda iz pticje perspektive recimo taj pravougaonik) ,a svakako je i vrlo lep deo grada,te bih njega izdvojio kao jedan od meni mozda najlepsih delova...