Najlepsi deo Novog Sada !

mile sa klise

trudim se da posaljem slike ali ide tesko. Jos ucim

Ако постављаш са свог компјутера мораш да прво ставиш у свој албум па тек онда из албума на форум

А ако постављаш са неког дела нета кликнеш десним на слику
viwe image па копи линк и клинкнеш на иконицу(уметни слику) и ту пејст

tenko ja nevidim nijednu tvoju fotku

Evo najzad jedne moje fotografije
003.gif

Ма немо ти мени шата сам реко,

Без шале Клиса јесте најперспективнији део града због положаја ,мени је леп домовина ми је али да се много радити наКлиси мора и то је истина
Проблем је да се на Клиси много привређује али град је до сада јако мало улагао право решење би била општина за три месне заједнице преко канала.
Сад је ту хала ,базен ,и црква на једном месту и почиње формирање једног централног трга ,када се среде још два три шеталишта и излазак на канал биће доста простора око којег ће бити могуће формирање зона кафеа и малих радњи

I ako nisi znao planiraju da sele Vošin stadion na Klisu, biće to pored neke saobraćajnice koja će da izbije na produžetak Subotičkog Bulevara. A gradiće i dijagonalno od najlona neki šoping mol sa diskom na prvom spratu, tu gde jne ona kafana dal Tempo il Sport, zaboravio sam kako se zove.

Pitanje je veliko sta je zaista lepo u NS,posebno ako se uzmu u obzir ljudi i odnosi koji i cine deo i zivot u njemu,a ne arhitektura,koja je posebna prica ovde kod nas. Trebalo bi se ipak reci o tome realno a ne da se samo gleda deo deo u kom zivis i krug od sto metara u kom se vecina vrti i u kom je najlepse i svi carevi i carice,naravno neko sa "strane" uvek nepozeljan...Mozda je od urbanog stila i smeka NS,sto mi sada pada na pamet ostao centar,odnosno taj deo bulevara M.P. od izvrsnog veca prema Dunavu i kej svakako (ako se gleda iz pticje perspektive recimo taj pravougaonik) ,a svakako je i vrlo lep deo grada,te bih njega izdvojio kao jedan od meni mozda najlepsih delova...

Pitanje je veliko sta je zaista lepo u NS,posebno ako se uzmu u obzir ljudi i odnosi koji i cine deo i zivot u njemu,a ne arhitektura,koja je posebna prica ovde kod nas. Trebalo bi se ipak reci o tome realno a ne da se samo gleda deo deo u kom zivis i krug od sto metara u kom se vecina vrti i u kom je najlepse i svi carevi i carice,naravno neko sa "strane" uvek nepozeljan...Mozda je od urbanog stila i smeka NS,sto mi sada pada na pamet ostao centar,odnosno taj deo bulevara M.P. od izvrsnog veca prema Dunavu i kej svakako (ako se gleda iz pticje perspektive recimo taj pravougaonik) ,a svakako je i vrlo lep deo grada,te bih njega izdvojio kao jedan od meni mozda najlepsih delova...

Taj deo grada je jako lep.A sto se tice ljudi i odnosa mislim da su pre bili mnogo bolji odnosi nego sada.Mozda sam subjektivan.

Back