Najlepsi deo Novog Sada !

4700_Sremska%20Kamenica,%20Srbija.jpg

Najbolji deo Novog Sada je Klisa(kad kazhem Klisa mislim na sva naselja preko kanala). Kad bi se reshili infrstrukturni problemi, svi bi ste delili moje mishljenje. Najgore naselje je Liman i Stara Detelinara, zbog odvratne socrealistichke arhitekture.

Ма немо ти мени шата сам реко,

Без шале Клиса јесте најперспективнији део града због положаја ,мени је леп домовина ми је али да се много радити наКлиси мора и то је истина
Проблем је да се на Клиси много привређује али град је до сада јако мало улагао право решење би била општина за три месне заједнице преко канала.
Сад је ту хала ,базен ,и црква на једном месту и почиње формирање једног централног трга ,када се среде још два три шеталишта и излазак на канал биће доста простора око којег ће бити могуће формирање зона кафеа и малих радњи

Poslednja izmena:
Ма немо ти мени шата сам реко,

Без шале Клиса јесте најперспективнији део града због положаја ,мени је леп домовина ми је али да се много радити наКлиси мора је истина
Проблем је да се на Клиси много привређује али град је до сада јако мало улагао право решење би била општина за три месне заједнице преко канала.
Сад је ту хала ,базен ,и црква на једном месту и почиње формирање једног централног трга ,када се среде још два три шеталишта и излазак на канал биће доста простора око којег ће бити могуће формирање зона кафеа и малих радњи

...dobro ....:)

Back