NAJLEPSI DEO BEOGRADA:))))

Срећа па нисам жут као ти где те погађа мој одговор на тему и где показујеш сав свој љигави простаклук што га практикујеш са осталим никовима и који ти ови толеришу баш као што ће испоштовати ову лицемерну ”молбу”.

А смрди ти матори татко ко те правио зрикави.

Hahah matori ne širi dugine zastave ovde...Ovde su strejt ljudi...Niko neće ni da pogleda tvoju trulež a kamoli da ga ''puši''..Kakve to perverzne ideje širiš ovde,sramota!:lol:

Ти си стрејт таман онолико колико си добио корпи од сваке коју си као мувао. Да познајеш жене као што не знаш и да имаш макар мало њиховог мозга знао би боље ко од нас двоје шири болесну трулеж и ко спамује ову тему јер га истина погађа. Али све педерчине су исте на овом форуму и где се ти нимало не разликујеш.

Као и одувек.

Bio jednom jedan ugledan korisnik ovog foruma pod imenom - Lider. Ali, mislim da se taj potpisivao latinicom. Ovaj cirilicni... uh...

Јел био? Тај ”угледан” лик има пријаву у мурији због претњи корисницима форума ако те баш занима. А био ми је добар пријатељ ако те још више занима.

Узред, никада овде никога нисам персонификовао педерчином а да за то нисам добио потврду да је то заиста. А потврда је стигла још пре три године знаш ти боље кад и то баш из уста твоје вољене модераторке која те бранила на Филозофији када си радио исто ово што и данас. У тренутку помирљивости ме је замолила да ти опростим јер си... како бих реко... различит.

А дефинитивна потврда је била од једне даме коју си хтео да упознаш па си се изофирао ко овца шта си. Па па.

И никада ми неће бити јасно зашто ми њушиш сваки ник који отворим зурећи ми по профилу безброј пута?

Има нечег у томе. Ако би хтео да те карам не мораш на овај вицкасти начин да ми се нудиш на теми која треба да буде све, само не место за упознавање.

И типично као свака жена мора да његов пост буде задњи. :lol:

Ако мислиш да људи одавде не знају са ким имају посла грдно се вараш. Све се батице зна.

Back