- Poruka
- 8.396
A, bre , Nesi, gde me nadje s ovim poslednjim!
Kao da si mi ga iz glave istrgla! STRASNO! :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E đeca mu ga vazda plakala, dabogda sapunice južnoameričke samo po njemu snimali, i „fanovi” iG gledali!citat:"LJUBAV je uvek nova...nije vazno da li volimo jednom,dvaput,deset puta u zivotu-jer se stalno suocavamo sa situacijom koju ne poznajemo....Ljubav nas moze odvesti u pakao ili u raj,ali ona nas uvek negde odvede...Treba je prihvatiti,jer ona je osnovna hrana naseg postojanja.Ako je uskratimo sebi,umrecemo od gladi gledajuci zudno u drvo zivota,a necemo imati smelosti da uberemo plodove...Treba traziti ljubav,ma gde ona bila,cak i onda kada to podrazumeva sate,dane,nedelje razocarenja i tuge....jer onog casa kada krenemo u potragu za ljubavlju i ljubav takodje polazi nama u susret.
I SPASAVA NAS! "
Paulo Koeljo
"Na obali reke Pjedre sedela sam i plakala"
Vala bash!®:E đeca mu ga vazda plakala, dabogda sapunice južnoameričke samo po njemu snimali, i „fanovi” iG gledali!citat:"LJUBAV je uvek nova...nije vazno da li volimo jednom,dvaput,deset puta u zivotu-jer se stalno suocavamo sa situacijom koju ne poznajemo....Ljubav nas moze odvesti u pakao ili u raj,ali ona nas uvek negde odvede...Treba je prihvatiti,jer ona je osnovna hrana naseg postojanja.Ako je uskratimo sebi,umrecemo od gladi gledajuci zudno u drvo zivota,a necemo imati smelosti da uberemo plodove...Treba traziti ljubav,ma gde ona bila,cak i onda kada to podrazumeva sate,dane,nedelje razocarenja i tuge....jer onog casa kada krenemo u potragu za ljubavlju i ljubav takodje polazi nama u susret.
I SPASAVA NAS! "
Paulo Koeljo
"Na obali reke Pjedre sedela sam i plakala"![]()
![]()
![]()
bljakkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!
divlja-u-srcu:A, bre , Nesi, gde me nadje s ovim poslednjim!
) moze da se prepozna u tome...:wink:hanu-mica:Jednom sam pokusala da ga zgrabim. Uplasio se, ustuknuo preda mnom.
Vratila sam se kuci smeskajuci se, ubedjena da jos nije dorastao mom snu.
Mozda i danas pati, ili jos "spava sa ocima izvan svakog sna." ;-)
®:E đeca mu ga vazda plakala, dabogda sapunice južnoameričke samo po njemu snimali, i „fanovi” iG gledali!![]()
![]()
![]()

:wink:Kako bi' i stigao da gledam tako (ma kako loše) gricnut? :shock:Nesi:®:E đeca mu ga vazda plakala, dabogda sapunice južnoameričke samo po njemu snimali, i „fanovi” iG gledali!![]()
![]()
![]()
Ma sta ti imas protiv juznoamerickih sapunica ?
Spanski je zakon...nemas pojma![]()
Zamisli kad ti neko kaze: LOS GRIC, LOS GRIC...
A...? Aj' sad da te vidim...![]()
Ovo ne bi bolje ni Šekspir napisao, ni Tolkin kad je spominjao Zlatno runo.Nesi:"...tokom zlopacenja po Usori u potrazi za Brzanovim pljackasima, kroz jesenju tmoru i maglustinu, svi smo nosili, usivene u pojaseve, amajlije koje nam je Janja dala na rastanku. Kazem amajlije a mislim na finu kovrdzavu dlacicu odozdo, koju je svaki od nas licno oplevio sa njenoga gustog runa. Imalo je za citavu vojsku nasega gospodara kralja Stefana Urosa Drugog Milutina Nemanjica..."
-Eva-:Ovo ne bi bolje ni Šekspir napisao, ni Tolkin kad je spominjao Zlatno runo.Nesi:"...tokom zlopacenja po Usori u potrazi za Brzanovim pljackasima, kroz jesenju tmoru i maglustinu, svi smo nosili, usivene u pojaseve, amajlije koje nam je Janja dala na rastanku. Kazem amajlije a mislim na finu kovrdzavu dlacicu odozdo, koju je svaki od nas licno oplevio sa njenoga gustog runa. Imalo je za citavu vojsku nasega gospodara kralja Stefana Urosa Drugog Milutina Nemanjica..."
apotekarka:Stiže li do kraja kad se vratila mužu? :wink:
Nesi:" Otkako se Adrijan pojavio na sceni, Benet je postao posebno galantan i pazljiv. Poceo je iznova da mi se udvara. To je jos vise otezavalo stvari. Kad bi bar hteo da se ponasa kao kuckin sin! Kad bi bar hteo da bude kao oni muzevi u romanima - odvratni tirani koji zasluzuju da im se nabiju rogovi. Umesto toga, on je bio sladak. A najstrasnije od svega bilo je to sto ta njegova dobrota ni za truncicu nije umanjila moju glad za Adrijanom.
Ta moja glad verovatno nije imala nikakve veze sa Benetom. Zasto bi to moralo da bude u stilu "ili-ili"? Ja sam jednostavno zelela obojicu. Izabrati jednoga od njih dvojice, bilo je upravo ono sto mi je bilo nemoguce..."

inspirion:u moru bih spavao
u zenice ti ronim
na plocniku bih cvetao
u hodu ti leje crtam
na nebu bih se budio
u smehu tvom lezaj spremam
igrao bih nevidljiv
u srce ti se zatvaram
tisini bih te oteo
u pesmu te oblacim
divlja,pa ti imas velike zelje.
inspirion:vasko popa
RUZOKRADICE
neko bude ruzino drvo
neki budu vetrove kceri
neki ruzokradice
ruzokradice se privuku ruzinom drvetu
jedan od njih ukrade ruzu
u srce je svoje sakrije
vetrove se kceri pojave
ugledaju obranu lepotu
i pojure ruzokradice
otvaraju im grudi jednom po jednom
u nekoga nadju srce
u nekoga bogami ne
otvaraju im otvaraju grudi
sve dok u jednog srce ne otkriju
i u srcu ukradenu ruzu
sad malo ja:
udahnucu miris njen
sa carsava ostavljenog vremenu
osetiti telom dodire njene
sto prosuti leze,sam sam
melanholijanezadrzivo me uzima
opija mi dusu,oci
tiho cu zaspati
i sanjati nas opet
svaka noc,isti ritual
svaki dan, tuzne misli
svaka misao je o njoj
gde je? sta radi?
zelim zadnje vece
da pisem i mislim o njoj
da me cuje bog
i prekine mi opsesiju
udahni mi,probudi mi boze
ljubav i zivot
sto je odnela
lazima svojim
da druga zena,na posteljini
izjavi mi ljubav
i samo njen miris novi
nova nada nova ljubav
bezveze, ali eto.malo sebe da citiram
jaka si na recima. verujem da si slaba na delu.
Devilishgirl:If you want to talk, my name is kinky thing, if you want to flirt, then I'm your secret fling..I'm your cyber slut.I'm going to make you see, I can make you happy if you play with me..You're cyber queen, if you know what I mean, your kinky side keeps me awake at night, you're a cyber bitch, a computer witch, but when I'm feeling blue I gotta be with you..in cyberspace, I'm your cyber baby, I'm supersexy and super nasty,..Let's misbehave where nobody can see, it's just you and me. you can find my picture....
![]()