Najlepše žene horoskopa

Schrodinger

Iskusan
Poruka
6.311
Inače, @Schrodinger ,Sunce nije lični faktor u smislu pojavnosti.Ono vlada umom osobe.Mjesec je daleko jači faktor od njega u tom smislu.
Evo primer delovanja meseca. Milica Dabovic, izgleda energicno sa mesecom u strelcu, a i zgodna je, ali karakter mlak vodolijski...
190607_amig-show-05102021-0062_iff.jpg

Samsonight

Veoma poznat
Poruka
12.033
Ovo je više strateški pošto se na domaćim portalima Ribe npr., nisu pominjale nigde i ni po čemu kao nešto posebno i dobro... bar da sam to propratila.
Samo vrte svoj okrugli sto... i manipulišu ljudima koji se iole identifikuju prema horoskopskim znacima.
Ok, prijala mi je pozitivna reč na konto izgleda mog horoskopskog znaka, ali... lepota ne zaslužuje da se kategoriše ni po čemu, pa ni po horoskopu. Ona se prosto doživljava i voli... Uveseljava donekle, a postoji tačka od koje fizički izgled prestaje da važi kao kvalitet koji se među ljudima tako izuzetno vrednuje.

Samsonight

Veoma poznat
Poruka
12.033
Pa, predmet razvrstavanja su najcesce muskarci, koji se u tome slabije pronalaze :p Kazu, muskarac bik i strelac ubedljivo odskacu od ostalih po izgledu
Device među muškarcima koje poznajem su zaista... lepi u pravom smislu te reči, ne nužno i dopadljivi, ali ono, lepi kao da ih je vrsni umetnik smislio, sa sve simetrijom lica, lepim držanjem, lepim osećajem za odevanje...
Ali... i narcisoidni, egocentrični i često nemarni za druge.
NekI kažu da je Lav sklon tome... ali prema ''radu na terenu'', Device su opasnije od Lavova, bar za Ribe. Inače... pribegavam temi jer nemam gde da se priključim, ljudi su svi zdušno u nekoj politici i šoubizu večeras...
Nije mi horoskop omiljena tema, ali trenutno je najbolja.

Poslednja izmena:

prenosilac por

Primećen član
Poruka
652
Evo primer delovanja meseca. Milica Dabovic, izgleda energicno sa mesecom u strelcu, a i zgodna je, ali karakter mlak vodolijski...
190607_amig-show-05102021-0062_iff.jpg
Jbg,ko će pri ovakvom osvjetljenju znati šta je prirodan ten,a to mi je baš interesantno kad pomenu Mjesec.Izgleda dobro ta boja,opet kažem,koliko je prirodno nzm.Nije nemoguće,bavila se sportom.Ima taj jupiterijanski sjaj,karakterističan za naglašen Jupiter.Ali ti ne daješ njenu kartu kako bih demonstrirao šta je taj karakterističan toner koji boji nečiju pojavu.

iamaphoney

Veoma poznat
Banovan
Poruka
14.461
Device među muškarcima koje poznajem su zaista... lepi u pravom smislu te reči, ne nužno i dopadljivi, ali ono, lepi kao da ih je vrsni umetnik smislio, sa sve simetrijom lica, lepim držanjem, lepim osećajem za odevanje...
Ali... i narcisoidni, egocentrični i često nemarni za druge.
NekI kažu da je Lav sklon tome... ali prema ''radu na terenu'', Device su opasnije od Lavova, bar za Ribe. Inače... pribegavam temi jer nemam gde da se priključim, ljudi su svi zdušno u nekoj politici i šoubizu večeras...
Nije mi horoskop omiljena tema, ali trenutno je najbolja.
Opisao/la si mene. Devica asc je značajniji od samog sunčevog znaka Device što reče ovaj mudri čovek pismonoša. Posebno po toj spoljašnjosti.Sa svim napisanim za moj podznak se slažem s tim što generalno ne verujem da nas horoskop sudbinski određuje. Device su i teški karakteri jer su realni ljudi, pa ispadaju i preterani kritizeri svega i svačega. A to kad je neko "lep muškarac" šta god to tačno podrazumevalo, može otkriti da i drugi muškarci(čak i prijatelji) mogu biti zavidni skoro kao žene.

Samsonight

Veoma poznat
Poruka
12.033
Inače,kad su pomenute ove dvije osobe,Beluči i Dabović,apsurdno je donekle da je Beluči visinom u hendikepu u odnosu na bivšu košarkašicu (171 cm : 175 cm) a tako dominantno zrači ljepotom.
Beluči je imala prednost u odnosu na Dabovićku iako mi je teško da prihvatim da dele makar i horoskopski znak prema onome što znam. Disperzija na čitav svet i uzdržanost Monike u odnosu na medije a vezano za privatnost... i na drugoj strani: ''Evo vam sve na tacni!'' što se odnosilo na region, na malu porciju sveta;
Imaju ono nešto po čemu su suprotne, a tu mora da je komunikacija odnos Neptun u prvom planu.

prenosilac por

Primećen član
Poruka
652
Beluči je imala prednost u odnosu na Dabovićku iako mi je teško da prihvatim da dele makar i horoskopski znak prema onome što znam. Disperzija na čitav svet i uzdržanost Monike u odnosu na medije a vezano za privatnost... i na drugoj strani: ''Evo vam sve na tacni!'' što se odnosilo na region, na malu porciju sveta;
Imaju ono nešto po čemu su suprotne, a tu mora da je komunikacija odnos Neptun u prvom planu.
Ovdje govorimo prvenstveno o spoljnom izgledu,ljepoti.
Što se karaktera tiče,naravno da je primjetna ogromna razlika.

Samsonight

Veoma poznat
Poruka
12.033
Ovdje govorimo prvenstveno o spoljnom izgledu,ljepoti.
Što se karaktera tiče,naravno da je primjetna ogromna razlika.
Pa, čak i po izgledu su nebo i zemlja.
Monika je ikona lepote kroz vreme. Dekade će proći da se to možda satre nekom boleštinom od koncepta...
Dabović je zgodna, ali nema to da je lepa do koske, da se onesvešćujemo i pamtimo je po tome.

prenosilac por

Primećen član
Poruka
652
Nijesam uspio da nađem natal Dabovićke ali iz onog što se vidi na slikama koje su hvala Bogu čitke😁,oblik njenih kukova ukazuje da je u pitanju kardinalni podznak.Dakle ♈,♋,♎ ili ♑.A opet sa 175 Jarac mislim nije Onda neki od ova tri prva.U kombinaciji s njenim izraženim butkicama i 🌙♐ mogao bi tu da bude Strijelac na vrhu 9. ,tj Asc ♈.Baš ima tu više mušku građu,a obuirom na SA♎ koji bi upao u 7. nekako bi se poklopilo i mučenje u vezama pa i štetna planeta na uglu

Samsonight

Veoma poznat
Poruka
12.033
Nijesam uspio da nađem natal Dabovićke ali iz onog što se vidi na slikama koje su hvala Bogu čitke😁,oblik njenih kukova ukazuje da je u pitanju kardinalni podznak.Dakle ♈,♋,♎ ili ♑.A opet sa 175 Jarac mislim nije Onda neki od ova tri prva.U kombinaciji s njenim izraženim butkicama i 🌙♐ mogao bi tu da bude Strijelac na vrhu 9. ,tj Asc ♈.Baš ima tu više mušku građu,a obuirom na SA♎ koji bi upao u 7. nekako bi se poklopilo i mučenje u vezama pa i štetna planeta na uglu
Dugo sam zavidela ljudima koji prema fizionomiji mogu da odrede horoskospki znak...
Najdalje što sam otišla je ono oko oblika obrva, a to se sad modifikuje očas posla, tako da nije validno.

Paula

black cat
Moderator
Poruka
17.114
Ko to voli da malo smeta...
Devica? Vaga? Ispala sam iz ritma, sama sam tako htela, ne vraćam se.

Kao predstavnik svog znaka, podržavam da imamo zanosan i otužan pogled... ali nismo lepi po principu Monike Beluči koja je na skali negde baš visoko.
Ma kakvi ! Jarac do srži ! ahahah
(sa primesama tako sa raznih strana)
tiha voda breg roni
ništa od lepote, samo mir, stabilnost, Vuč ups pardon ! :lol: