+UNHOLY GATES OF MIDIAN+
Ističe se
- Poruka
- 2.244
jer ti namerno pises metall?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
goxy:Poshtujem, poshtujem to sam i ja mislio dok nisam malo ushao u srz, mozda nisi slushala pravi izbor zike( to je bila mea culpa)
Anarhist:Slazem se. Jes da ne slusam metall mnogo ali te dve su najjace balade.
Nego imas nesto od Maidena bas mi treba.
Vidi se da slusha punk, kod njih je anarhija svuda pa i u pravopisu....+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:jer ti namerno pises metall?
Apocaliptica-Hopebehemoth:apocalyptica- romance...
E Goxy, u Austriji ( tacnije u Becu) ljudi setaju u koznim mantilima, kaputima, duge crne kose...
Kada sam hteo da provalim u cemu je stvar, shvatio sam da su svi u nekom dark gothic fazonu.
I ima dosta likova... Bas mi je to bilo strava... Onako to mi deluje prefinjenije, znas... Bas im se slaze sa gradom ( ti parkovi, arhitektura sve je u tom fazonu)... Ipak gothic nije za Srbiju. Valjda ga i nema zato toliko.
Potpis!!!!!!!!goxy:Crematory- Caroline....
Peta otkad ti slusas Mansona?? :? :? :? Sve jedno, qqqllllll!!!!Peta W.:Marilyn Manson - Speed Of Pain
goxy:Apocaliptica-Hope
Shto se tiche gothica i gothova, to shto OVDE postoji prilichno ruralno nasledje ne treba da predstavlja problem kod izbora nachina zivota....Ako se tvojim matorcima, komshijama, bilo kome ne svidja tvoj izgled ,stavovi, whatever -F+++ THEM....
Dosta je bilo UNIFORMISANOSTI, inache gothic je divna romantichna muzika, vrlo blizu klasici.......
Otkad? Hm...da vidimo....paaaa,od svoje trinaeste.... :wink:Lil'_hell92:Peta otkad ti slusas Mansona?? :? :? :? Sve jedno, qqqllllll!!!!
ne lici bas na baladu... al' dobro... i dalje je ql...Unicus:Iron Maiden-Brave new world
Josh jedan potpis!!!behemoth:Hope i romance sa albuma Cult su tako dobre pesme... Prava klasika.
I njihova obrada nothing else matters je odlicna.
Na zalost imam samo tu pesmu od njih i nemam pojma ko su. Ali pesma je bas jaka+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:ooo pomenu neko crematory..
slazem se..
Njemachki Gothic bend...Ja imam "Beleive"(koji je za chistu peticu) i ovaj novi(koji nishta ne valja).maja cmicak:Na zalost imam samo tu pesmu od njih i nemam pojma ko su. Ali pesma je bas jaka