Najlepše metal i rock balade

apocalyptica- romance...
E Goxy, u Austriji ( tacnije u Becu) ljudi setaju u koznim mantilima, kaputima, duge crne kose...
Kada sam hteo da provalim u cemu je stvar, shvatio sam da su svi u nekom dark gothic fazonu.
I ima dosta likova... Bas mi je to bilo strava... Onako to mi deluje prefinjenije, znas... Bas im se slaze sa gradom ( ti parkovi, arhitektura sve je u tom fazonu)... Ipak gothic nije za Srbiju. Valjda ga i nema zato toliko.

behemoth:
apocalyptica- romance...
E Goxy, u Austriji ( tacnije u Becu) ljudi setaju u koznim mantilima, kaputima, duge crne kose...
Kada sam hteo da provalim u cemu je stvar, shvatio sam da su svi u nekom dark gothic fazonu.
I ima dosta likova... Bas mi je to bilo strava... Onako to mi deluje prefinjenije, znas... Bas im se slaze sa gradom ( ti parkovi, arhitektura sve je u tom fazonu)... Ipak gothic nije za Srbiju. Valjda ga i nema zato toliko.
Apocaliptica-Hope
Shto se tiche gothica i gothova, to shto OVDE postoji prilichno ruralno nasledje ne treba da predstavlja problem kod izbora nachina zivota....Ako se tvojim matorcima, komshijama, bilo kome ne svidja tvoj izgled ,stavovi, whatever -F+++ THEM....
Dosta je bilo UNIFORMISANOSTI, inache gothic je divna romantichna muzika, vrlo blizu klasici.......

Štaja znam...

D:\My Music\SlipKnot\Vol. 3 The Subliminal Verses\11 Vermilion pt. II.wma
D:\My Music\SlipKnot\Vol. 3 The Subliminal Verses\06 Circle.wma
D:\My Music\Pantera\Pantera - Cemetery Gates.mp3
D:\My Music\Iron Maiden\Iron Maiden - Wasting Love.mp3
D:\My Music\Blind Guardian\2002 - A Night At The Opera\11 - Harvest Of Sorrow (Single).mp3
D:\My Music\Kokin mp3\Sonata Arctica - 05 - Shy_Encoded.mp3
D:\My Music\Metallica\metallica garage inc. cd1\garage inc\04 - metallica - turn the page.mp3

goxy:
Apocaliptica-Hope
Shto se tiche gothica i gothova, to shto OVDE postoji prilichno ruralno nasledje ne treba da predstavlja problem kod izbora nachina zivota....Ako se tvojim matorcima, komshijama, bilo kome ne svidja tvoj izgled ,stavovi, whatever -F+++ THEM....
Dosta je bilo UNIFORMISANOSTI, inache gothic je divna romantichna muzika, vrlo blizu klasici.......

Apocalyptica stvarno ima najlepse balade...

Hope i romance sa albuma Cult su tako dobre pesme... Prava klasika.
I njihova obrada nothing else matters je odlicna.

Judasi bas i nemaju balade....onako...to su vishe malo jache pesme, jedino je onaj Angel po meni balada...al nije omiljena. Rekoh volem Power metal balade kao i balade bendova osamdesetih.
Po meni Stratovarius ima najlepse, Nightwish za njima, Kamelot za njima, Sonata za njima i onda sve ostalo :P

Back