Najlepse mesto u Pancevu....je?

Последњих неколико месеци у Панчеву само спавам (буквално), али генерално ако се некоме шета ради шетње може да се прошета било куда типа Паје Маргановића од пруге ка СУПу или Стевана Шупљикца од народне баште до котежа итд... е сад... што се тиче теме и најлепшег места ценим да је у сваком граду најлепше на неком видиковцу изнад града (који Панчево нема) или уз реку, тако да за Панчево контам да је кеј некако најлепше место иако га не сматрам довољно добрим за моје захтеве, једино је место које се може уопште разматрати у том смислу.

lepa nam je sada ulica Brace Jovanovica, prilaz keju, sad ima semafori, nema vise kaldrme, ima i par klupica, mada ne znam koja je njihova svrha tu al dobro, kad si pijan i vracas se iz Cupea ili vagona dobro ce ti doci da predahnes malko...
Kej je neponovljivo lep, mada uveren sam da ce jos malo i svi prilazi njemu biti uradjeni...j bg treba biti optimista.... il da idemo kod Mikovica :)

lepa nam je sada ulica Brace Jovanovica, prilaz keju, sad ima semafori, nema vise kaldrme, ima i par klupica, mada ne znam koja je njihova svrha tu al dobro, kad si pijan i vracas se iz Cupea ili vagona dobro ce ti doci da predahnes malko...
Kej je neponovljivo lep, mada uveren sam da ce jos malo i svi prilazi njemu biti uradjeni...j bg treba biti optimista.... il da idemo kod Mikovica :)

xaxaxa te klupe prema Kupeu su mi vristanje od smeha! :hahaha: stvarno, samo da sednes na njih da se otreznis, ni cemu drugom ne sluze! :lol:

Na Keju je meni oduvek bilo prijatno, samo i njemu treba malo shminke! Prilazu pogotovo, sramota... :(

btw sta se pozivas na Mikovica, covek nema vise veze sa vlascu, sreca nasa... :roll:

xaxaxa te klupe prema Kupeu su mi vristanje od smeha! :hahaha: stvarno, samo da sednes na njih da se otreznis, ni cemu drugom ne sluze! :lol:

Na Keju je meni oduvek bilo prijatno, samo i njemu treba malo shminke! Prilazu pogotovo, sramota... :(

btw sta se pozivas na Mikovica, covek nema vise veze sa vlascu, sreca nasa... :roll:

pa znam.... i ja sam bas seo 1 i trazio njihovu svrhu... 1 pijan sam je pronasao... xexe
Omg.. izgleda da nisam u toku... xexe... blam... :whistling: ko je sada gradonacelnik..??..

zapravo, sad imamo gradonacelnicu. Vesna Martinović iz Demokratske stranke! ;)

totalno sam neobavesten za ovo.. Za Mikovica sam znao jer mi je dugo vremena bio komsija u zgradi... Naravno posle par godina na funkciji, kupio je sebi kucu, ko zna gde... niti me bas nesto zanima preterano... Poznato mi nesto ta Vesna Martinovic, ona je bila nesto u opstini, zar ne....?... Ma u ostalom i nije preterano bitno...

Back