VranV
Ističe se
- Poruka
- 2.590
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,sem salteraПа која у банци није на кредитима?![]()
Ne znam dal manipulisu, ali meni nece da daju neki kredit koji ne mora da se vrati...."Dame" u bankama su isto obične šalteruše, verovatno se ložiš na utegnute suknje, štikle i na šminku. Sve je to iluzija, laž i prevara. Ništa prirodno. Em što su manipulatorke, i bukvalno money pull atorke. Haha... Sluškinje.
Otp,RajfA, obilazio si![]()
Otp,Rajf
Zbog krede ili zbog službenica? Kredit ne uzimaj nipošto; skupićemo svi mi ponešto.
bravo...
Samo službenica
A što baš iz banke?
Nemoguće da joj to bude jedini plus.
Moze jos duga kosa,vece sise...A što baš iz banke?
Nemoguće da joj to bude jedini plus.
Kako bogate, plate službenicama na šalteru banke su mizerijati bi da se udaš bogato?
ja mislio da postavljač cilja na šefice i menadžerke, šalteruše su malo čudan fetišKako bogate, plate službenicama na šalteru banke su mizerija![]()
ja mislio da postavljač cilja na šefice i menadžerke, šalteruše su malo čudan fetiš
Mnogo filozofa,ženo mrzaca...niko konkretno nesto da predloži...ja mislio da postavljač cilja na šefice i menadžerke, šalteruše su malo čudan fetiš
Neki predlog konkretan....Ko voli dame u bankama da piše utiske![]()
Opasne su samo dok im se dozvoljava da budu opasne. Eto, toliko su opasne. Kao pit bul sa korpom i na povocu. Ništa uvredljivo. Činjenično.Moj bivsi kolega bio ozenjen bankarkom/mozda je jos uvek, ne znam.
Ono sto znam da ja istraumiranijeg muskarca nisam videla.
Dakle, opasne neke zene
![]()
Salteruse nisu bankarke, mislio je on na nesto drugo.Kako bogate, plate službenicama na šalteru banke su mizerija![]()
babaJorgovanka Tabaković.
A te "bankarke" nose etikete pa znate da su bankarke.Salteruse nisu bankarke, mislio je on na nesto drugo.
Bankarke su na visim pozicijama, ne znam zasto ste vi zene tako ljubomorne.A te "bankarke" nose etikete pa znate da su bankarke.
Lepa sa šminkom? To nije prava lepota.Hajde bankarke, ali što ima apotekarki. Meni se apotekarke (farmaceutkinje), mnogo više sviđaju. Bankarke su nadmene. Posebno mi se svidela jedna u Mirijevu, gde ja živim. Na ono do sad nisam naišao. Ljubaznost, preko granica, plus objasni ti sve u detalje. A, lepa.