perafitilj
Buduća legenda
- Poruka
- 32.131
Ja sam u zivotu uvek imao seks samo sa lepim zenama.
Neke su mi bile lepe narocito UVECE, ujutro nesto manje.....![]()
Uveče su bile lepe jer si bio pijan a ujutru manje jer si se istreznio.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam u zivotu uvek imao seks samo sa lepim zenama.
Neke su mi bile lepe narocito UVECE, ujutro nesto manje.....![]()
Nisi ti mene najbolje razumeone nego ona koja je podobna za duplerice,kakva je u dusi nema veze sa spoljasnjom lepotom
Uveče su bile lepe jer si bio pijan a ujutru manje jer si se istreznio.![]()
Ne kazem da nema toga ali mislim da razlog tome zasto su lepe zene cesto usamljene pre lezi u tome da one kao takve traze vise.Svesne su tih svojih fizickih kvaliteta i ne zadovoljavaju se tek nekim tamo obicnim,prosecnim muskarcima.Manje zbog toga sto se muskarci,kao,plase da im pridju.To je obican mit.Hoces reci da lepe zene nemaju udvaraca?Ma da!![]()
Upravo o tome je rec, velika je zabluda da lepe zene pogotovo te koje su zaista vrhunske nemaju ponuda jer se muskarci plase da im pridju.Upravo je obrnuto, te devojke na svakom koraku imaju ponude.Neke od takvih koje licno znam, imaju dnevno minimum 5,6 ponuda.Tipovi ih startuju na razlicite nacine, pa i na neke blesave nacine ali pokusavaju bukvalno sve.
Poenta je u sledecem broj devojaka koji vrhunski izgleda je manji od 1% , na mozda 200 devojaka dolazi jedna zaista vrhunska koja fizicki ima sve kvalitete i lepotu.Devojaka koje su umereno lepe nema vise od 10% a sve ostalo spada u prosek ili ispod proseka.Svi muskarci ili 99% zele lepu devojku a ne ruznu.Svaka devojka koja ima lep izgled ima i ponude a ukoliko nema to zapravo znaci da nema izgled odnosno da je umisljena lepotica a da je muskarci takvom ne vide.Pogotovo danas kada su mogucnosti za upoznavanje daleko vece nego nekada.
Ti ne znas nista o zenama.
radi se o tome da lepe devojke nece s bilo kim,a ne da nisu popularne.Znaju da imaju izbora i boli ih za sve.A vecina tih balavandera otpadne,pa se stice utisak da su usamljene.Sad sve zavisi kolko muskarci procene da je dostupna,sto iz traceva,sto iz licnog feelinga tolko i prilaze.No ipak je cinjenica da su prosecne zene najvise pregazene od svih.
Muskarci se PLASE lepoih devojaka...
Plase se da nisu DOVOLJNO DOBRI za takve, DOVOLJNO ZANIMLJIVI, da si SLABI DA SE UHVATE u kostac sa KONKURENCIJOM!
Zato cesto najlepse devojke OSTAJU SAME ili ih prisvoji neki dzulov i bedak...
Koliko sam samo toga u zivotu video.....
bas to cesto nabacivanje dzukaca bas predstavlja problem kad se zabavljas sa lepoticom... uz to ona puno voli da izlazi i da se reklamira naravno... ocekuje specijalne tretmane itd...skupo je to ume da bude i stresno