Najlepsa SMS poruka

Tek sto sam upoznala jednog decka na chat-u a on mi je poslao ovu slatku porukicu:

Dajo sam ti cjadojed i cetili zvake,
ja bih dao majke mi pola sjeta za te.
Dao bih ti katalinca i biciklom kjug,
ja bi dao cve sto imam da ti budem dlug!

Tako je slatka :oops: :oops: :oops: :) :) :)

Hm...najlepsa...
1.Neka te moj poljubac dotakne putem ovih malih slova,neka ti u srce udje radost nova,neka ti sva sreca u zivotu sja i uzrok svega toga neka ti budem ja!
a druga:
Mozda nisam senka koja te verno prati i nisam vetar koji vreme moze da vrati ali sam zato osoba koja ce zauvek da te pamti!
[/u]

фигхтер:
хм, седели смо у соби и нико да начини први потез...узео сам као нешто да чачкам мобилни уз необавезно ћаскање и исшекивање тренутка ко ће први да крене и послао јој поруку:

"марија, не дозволи да ти вече капке спаја, иако смо тренутно сморени биће ово ноћ до јаја"
насмејала се и рекла "ти ниси нормалан". рекох: "знам, је л` треба још да ти доказујем?"
...и то је био почетак једног дивног пријатељства...и за дивно чудо - упалило је! :D

ej,mnogo je dobro :P

Alexandr:
Koja je najlepsa SMS poruka koju ste nekome poslali ili dobili ? Bilo bi lepo videti sta je drugim ljudima romanticno....

Ljubav je kao delfin obasjan mesecinom, pliva u beskrajnoj toplini tvojih ociju. Zato ih nikada nemoj zatvarati, jer delfini umiru u tami!

LEPO JE ZNATI DA POSTOJIS U MOM ZIVOTU...NIJE VAZNO NI ZASTO, NI KOLIKO DUGO...LEPO JE OTVORITI OCI I JEDNOSTAVNO ZNATI DA SI TU...

Nikada nemoj traziti da ti zivot bude prekriven ruzama jer kad one uvenu ostane samo trnje!

Back