Lilu
Elita
- Poruka
- 16.671
Samo zato sto te neko ne voli onako kako bi ti volela, ne znaci da nisi voljena celim njegovim bicem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops:
ops:
ops:

,,Pisao bih najlepše ljubavne stihove, po tvojim usnama, svojim usnama, i pisao bi ih cele noći, sve dok te ne umorim, a onda bih te poljubio za laku noć,,Alexandr:Koja je najlepsa SMS poruka koju ste nekome poslali ili dobili ? Bilo bi lepo videti sta je drugim ljudima romanticno....
фигхтер:хм, седели смо у соби и нико да начини први потез...узео сам као нешто да чачкам мобилни уз необавезно ћаскање и исшекивање тренутка ко ће први да крене и послао јој поруку:
"марија, не дозволи да ти вече капке спаја, иако смо тренутно сморени биће ово ноћ до јаја"
насмејала се и рекла "ти ниси нормалан". рекох: "знам, је л` треба још да ти доказујем?"
...и то је био почетак једног дивног пријатељства...и за дивно чудо - упалило је!![]()

Alexandr:Ti si prva osoba zbog koje sam pozeleo da se promenim,da budem bolji,dostojan tvoje paznje.Nikada kao u trenutcima pored tebe nisam se osetio tako mali i beznacajan,a istovremeno tako kompletno ispunjen srecom...voleo bih samo da su ti trenutci cesci

Peta W.::shock: Jesam ja jedina koja ovu poruku apsolutno nista ne razume?smarach:ja u vozu ujutru treba da se vidim sa nekom cicom, ona mi salje ovu poruku
"mislim na tebe i na nase male zebe, o nindza nindza san sutra je novi dan"![]()

MAALLEENNA:Malena, kako cu bez tebe sutra
Malena, falice mi s tobom jutra
Ima drugih ima boljih, ali nebo zna
samo ti si moja MALENA.
ops:
ops:
ops:
![]()
![]()
![]()

Alexandr:Koja je najlepsa SMS poruka koju ste nekome poslali ili dobili ? Bilo bi lepo videti sta je drugim ljudima romanticno....