Najlepsa SMS poruka

Pazi ovo:
Zuta ruza tiho vene, nemoj nikad zaboraviti mene, ni ja tebe zaboraviti necu, dok mi smrtnu ne zapale svecu, i dok sveca tiho gori jos ce srce moje da te voli.
Ili:
Ako je Bog jedino stvorenje koje ne mora biti vidjeno da bi se u njega verovalo, onda si ti jedino stvorenje koje ne mora biti prisutno da bi se volelo.
Ili:
Naucila si me da je jedan dan 24 casa, da jedan sat ima 60 minuta, da jedan minut ima 60 sekundi, ali me nisi naucila da je jedan sekund bez tebe vecnost!

I tako dalje....

Margott:
bog je sharena laza za radnichku klasu..mora se stoka nekako obuzdati...
a najlepsha poruka..."KUPI HLEB"...

'Ajde, Margott, čitavu "KUPI HLEB" da ne tražim okolo (ako uopšte ima ostatka).
A bog je šarenio lažama i mnoge druge klase, prije radničke. Ođe iznimka ne potvrđuje pravilo, ako se unutar nekih sindikalnih egzistencija isfiltrira pouzdan demant boga. Sindikalna je svijest o "njegovom" postojanju(ili, zbog aktuelizacije "ženskog pitanja", bolje reći NJENOM postojanju. Jer, bog je, nesumnjivo ženskog roda i to bih zaista volio da je istina... ako bi ikako moglo istina da bidne...)

Ako ti srce stane i jako zaboli, ako osetis jaku ceznju i ako ti se pred ocima zamagli a pamet pomuti, ne to nije ljubav to je INFARKT...cuvaj mi se

Volim te kao sto riba voli vodu, kao sto Dior voli modu, kao sto meda voli med, kao sto pingvin voli led...nisam andjeo iz raja, ali te volim do jaja

Gle bi tuna di hamat li se karab fa saul nek manit ten djure bidik ame ate ur. Sretno! upravo si izgovorio vradzbinu da ti otpadne kita :-)

Pozdrav iz Evrope, ovde vlada veliko nevreme i poplave...Posalji mi tvoju sliku da im pokazem da ima i vecih katastrofa :-)

Zamislat deka si na dnoto na okeanot i da ti ponesta vazduhot a iskas boca sas kiseonik! Zato me lapni za kurot i disaj, disaj, ne se smej ke se udavis :lol:

Zamisli nas dvoje, daleko od ljudi, cuje se cvrkut ptica, oseca se miris zita, sunce obasjava nasa vrela, znojava tela, a mi zadihani i dalje kopamo krompir :-)

Ako te na ulici nekad sretne covek u crvenom, zgrabi te i nabije na K..., ne plasi se to je Deda Mraz, ispunjava moju zelju :twisted:

3 razloga da na k....istetoviras 100 EU: 1. uvek mozes imati taj novac u rukama
2. lezis i gledas kako lova raste
3. dajes zeni da trosi koliko hoce :twisted:

Sta znace oznake ABCDEF za velicine grudnjaka:
A - A di du ?
B - Bar se vide !
C - Cuclal bi ih !
D - Dobre !!!
E - Enormno dobre!!!!
F - Fuj, silikoni :-)

Vas horoskop:
Posao: zvezde vam se smese
Zdravlje: zvezde vam se smese
Ljubav: zvezde vam se smese
Sex: zvezde vam umiru od smeha :twisted:

Andjele sklopi okice i u tami noci pronadji svetlost mesecine da ti obasja snove i u njih dovede one zbog kojih se vredi buditi. Laku noc.

itd, itd, itd :-)

Back