Najhrabriji horoskopski znak?

Uvek je lepo videti kako Pluton kuća 1 piše o transformaciji fundamentalnih delova ličnosti pred masom imajući zatamljen avatar. Ako je i bilo sumnje da je Pluton kuća jedan, sada je i nema više.

Pa avatar nije zatamnjen, takva je slika, i skroz se lepo vidi ako neko ode na profil i pogleda vecu =) I na slici sam ja, a ne neke gluposti ili drugi ljudi kao sto je uglavnom slucaj =)

Ko zna da gleda mogao je i sa nje da vidi da je ocigledno neki Pluton u pitanju, sa zacinom Vage u podznaku =)

Inace da, definitivno u otkrivanju sebe i sveta oko sebe idem do kraja, jer jedino tako i moze ako hoces pravo i cisto znanje, moraju da se razmrse i raspletu sve magle, paucine i zamke ega. =) Tek tad to moze da bude ravnopravna borba protiv tog zla =)

Djubre mora da se izvadi na povrsinu da bi se osvestilo i ocistilo, i upravo to vadjenje djubreta na povrsinu je problem za vecinu ljudi, jer retko ko sme da kopa do samog kraja, uvek se zaustave usled prvih neprijatnosti i spoznaja svojih slabosti i istina koje im se ne svidjaju.

i onaj drugi slučaj pl na asc je imao svoju sliku za avatar u ljubičastoj nijansi... jasna ako se zagledaš.
a ja ne verujem u slučajnosti...

jedne bitne stvari sam se setila, sad kad spomenu đubre... umete i možete da napravite od sebe nešto savršeno, tome težite, koliko god je moguće...
to očekujete i od drugih... donekle. nisu to neki nasilni pritisci. i to radite samo ako vam je stalo...
samo nisam baš načisto da li ste sasvim sigurni da je baš sve đubre očišćeno, pričam za vaše slučajeve, ponekad stičem utisak da se odlaže u neko ćoše za neke bolje prilike.
ja znam koliko je pluton od krajnosti i ne očekujem da mi sad neko prizna i naznaku svoje slabosti, naročito ne plutonovski tip... ali ipak ste samo ljudi i imate pravo na greške.
iako učite na tuđima, još jedna dobra stvar... ako je i to do plutona.

i onaj drugi slučaj pl na asc je imao svoju sliku za avatar u ljubičastoj nijansi... jasna ako se zagledaš.
a ja ne verujem u slučajnosti...

Zanimljivo =)

jedne bitne stvari sam se setila, sad kad spomenu đubre... umete i možete da napravite od sebe nešto savršeno, tome težite, koliko god je moguće...

Naravno, to je jedina stvar vredna nasih napora na ovoj Zemlji, valjda je prirodno da se trudimo da budemo sto bolji, besprekorni tj. savrseni sto ti kazes? =) Tako sam mislio veci deo zivota, da ljudi tako razmisljaju, da se tako ponasaju, i da ih zanimaju prave stvari...tek poslednjih 10-15 godina sam shvatio da je realnost u tom smislu mnogo drugacija, i da su vecina ljudi u stvari kreteni koji ne rade nista sa samima sobom..

to očekujete i od drugih... donekle. nisu to neki nasilni pritisci. i to radite samo ako vam je stalo...

Da, ocekujem to i od drugih, ali nazalost, to su uglavnom pusta nadanja.

samo nisam baš načisto da li ste sasvim sigurni da je baš sve đubre očišćeno, pričam za vaše slučajeve, ponekad stičem utisak da se odlaže u neko ćoše za neke bolje prilike.

To mi znamo (koji je status), i zavisi ko je ponaosob dokle dogurao, ja sam dogurao do samog kraja, i znam sve sto mi treba...jedino je pitanje da li u odredjenom trenutku imam snage da primenim znanje ili ne, naravno ostaci djubreta su ti koji ometaju da se koristi sva energija 100% besprekorno i u 100% vremena, ali oni su pod prismotrom non-stop, i nece se izvuci na kraju, tj. bice pocisceni opet...posto sam jednom to vec uradio, ali nisam bio disciplinovan sve vreme posle toga....posto kad se pocisti sve, potrebna je gvozdena disciplina svake sekunde i svakog trenutka da se takvo stanje odrzi, jer ta sranja, tj. ego iako je pociscen...sklupcan je u nekom cosku, i ceka te na prvoj krivini ako ne budes oprezan, tako da borba nikad ne prestaje.

ja znam koliko je pluton od krajnosti i ne očekujem da mi sad neko prizna i naznaku svoje slabosti, naročito ne plutonovski tip... ali ipak ste samo ljudi i imate pravo na greške.
iako učite na tuđima, još jedna dobra stvar... ako je i to do plutona.

Mi nemamo ni najmanji problem da priznamo bilo sta...bar ja...ali i bilo koji Pluton koji je donekle stigao...jer bi to bilo samo neko jadno branjenje ega, a to je smesno..

Poslednja izmena:
Pa avatar nije zatamnjen, takva je slika, i skroz se lepo vidi ako neko ode na profil i pogleda vecu =) I na slici sam ja, a ne neke gluposti ili drugi ljudi kao sto je uglavnom slucaj =)

Ko zna da gleda mogao je i sa nje da vidi da je ocigledno neki Pluton u pitanju, sa zacinom Vage u podznaku =)

Inace da, definitivno u otkrivanju sebe i sveta oko sebe idem do kraja, jer jedino tako i moze ako hoces pravo i cisto znanje, moraju da se razmrse i raspletu sve magle, paucine i zamke ega. =) Tek tad to moze da bude ravnopravna borba protiv tog zla =)

Djubre mora da se izvadi na povrsinu da bi se osvestilo i ocistilo, i upravo to vadjenje djubreta na povrsinu je problem za vecinu ljudi, jer retko ko sme da kopa do samog kraja, uvek se zaustave usled prvih neprijatnosti i spoznaja svojih slabosti i istina koje im se ne svidjaju.

Zaintrigirao si me dovoljno da razmišljam o tvojoj prvoj kući. Mene osećaj ne vara, ti si Uranovski tip osobe. Ne znam što su te zamajavali sa Plutonom, ti uopšte ne voliš mračne boje. Elem, lako se proverava Uranovski tip osobe - Socijalno druženje uz obožavanje astronomije.
Deo Blizanca definitivno sa Uranovskim tipom ostavlja tipično urbani tip osobe, bez neke pretenzije. Ono što je glavno pitanje jeste - otkud ti na astrologiji? :mrgreen:
Sviđa mi se kako pišeš, malo manje sviđa to što te porede sa akrep izotipima, ali to ti je zlousud Plutona :hahaha:

Šta je astrolog bio u horoskopu? Pozz

Zaintrigirao si me dovoljno da razmišljam o tvojoj prvoj kući. Mene osećaj ne vara, ti si Uranovski tip osobe. Ne znam što su te zamajavali sa Plutonom, ti uopšte ne voliš mračne boje. Elem, lako se proverava Uranovski tip osobe - Socijalno druženje uz obožavanje astronomije.
Deo Blizanca definitivno sa Uranovskim tipom ostavlja tipično urbani tip osobe, bez neke pretenzije. Ono što je glavno pitanje jeste - otkud ti na astrologiji? :mrgreen:
Sviđa mi se kako pišeš, malo manje sviđa to što te porede sa akrep izotipima, ali to ti je zlousud Plutona :hahaha:

Šta je astrolog bio u horoskopu? Pozz

Ne znam sta znaci "ne volis mracne boje", volim veliki broj boja, jedna od omiljenijih mi je tamno ljubicasta, i slicne duboke nijanse, kao sto moze da se vidi i sa slike. Nisam se previse bavio Uranom, on mi je u Skorpiji u drugoj kuci...inace Strelac mi je jako izrazen u natalu, jer su mi u 9-oj kuci Sunce, Merkur i Venera.
Otkud ja na astrologiji? Nisi nesto dobro pogledao, moras opet =)

Astrolog je bio Rak/Lav, Mesec u Biku.

i ja je volim, to mi je omiljena boja... a za ostalo, ybg, izgleda da nije pravilo, ali se poneki slučaj poklopi.
meni je na mc... :p

Ugaone kuce (one koje odgovaraju kardinalnom kvalitetu) su: prva, cetvrta, sedma I deseta. Ovi uglovi odgovaraju istoku (Ascedentu), zapadu (Descedentu), severu (IC) I jugu (MC). To su uglovi ili ose horoskopa. Planete u ugaonim kucama imaju veliki potencijal za dinamiku akciju I njihovi uticaji su ojacani. Drugacije receno ugaone kuce imaju kardinalne kvalitete. Neki autori polozaj planete u ugaonim kucama nazivaju Slucajno sediste.

iz knjige Astrologija-Osnovna nacela-Marion Marc i Dzoan Mekevers

inače ako već tražiš knjige, ovde ti max pojednostavljeno i temeljno.

ok... samo ja nisam toliko ''učila'' iz knjiga... samo sam sinastriju temeljno pročitala.
ybg, ne sećam se autora.
ništa se od toga ne zadržava u glavi ako ispred sebe nemaš natal i ne povezuješ logički...
čitala sam dosta textova na netu i imam samo astro vodič od gordane kolundžije...
čisto da potvrduim... ali mi je uvek pri ruci.
inače nemi je intuicija 80% tumačenja... znanja nikad nije dovoljno, uvek će se naći nešto što ne znaš.
i moj ti je savet da ako kreneš, idi redim, prvo osnove, ne zbunjuj se predikcijama, solarima, ili sinastrijom.
najbolje učiti na svom primeru, ali pošto je tvoj natal kontradiktoran bolje uzmi tuđ... :lol:

Mora da se nisi upoznala ni sa jednim iz pravog ugla gledanja na stvari........

Познајем ја њих одлично и познајем их сијасет. Само да нагласим да не познајем ни једну лавицу; причам о мушким лавовима.

- - - -

al im ga zavuce :rotf: a ti si...jare?

Морам мало да их спустим на земљу. :malav:

Јесте. Ја сам јарац.

Back