Najhrabriji horoskopski znak?

Da nema tog politickog sistema,hijerahije,nekakvog oblika vlasti,drzave,mogao bi da te rokne ko pozeli,i da za to ne odgovara,vladala bi poptpuna anarhija,a ni jedan Strijelac ma koliko neodgovoran bio,to ne voli da vidi,samo voli da se tim stvarima pozabave drugi,jer on nema vremena :D(Strijelac je hedonista,zeli u svakom momentu da uziva,ima ko ce da radi :D)

Drzava je uredjeni oblik drustva,a Strijelac je jako drustven znak ;)

Nije manupilisanje kad te prijatelj zamoli da ostanes danas sa njim,jer mu trebas,a ti se isparis i odes gdje ti je u tom trenutku bolje ;)

Nae kazem da si svi Strijelcevi takvi(ja sam Ac Strijelac i bio sam takav,sad radim na sebi,da se popravim:D),ali velika vecina jeste ;)

Da je obratno,JArac podznak LAv tesko da bi te trpio :D

Ne kontam te sto vole da trpe,cemu to ;)

- - - - - - - - - -

Meni je jedna Blizanka tako nesto jednom rekla,ostavio sam je odmah ;)

Ne kontam..........Pa zasto...........Obozavati nekoga i reci mu da je jak nije znak slabosti.a Blizanke su inteligentne...............Onda i ti malo sumnjas u sebe................Mozda cekas da ti to kaze tvoja jarcica:sad2:

Zato što je Ovnu potrebno da ima zbog čega da bude hrabar, ali oni bi najradije da skaču u nepoznato gde niko nikada nije bio. Jednostavno je takva influencija Prvog Vatrenog znaka koji pora da izvidi situaciju, Pionira. Akcija je takva i generalno su ljudi u znaku Ovna izuzetno hrabri i vole da se bore i vide život kao jedno veliko bojno polje. Bojno polje ljubavi, bojno polje posla, bojno polje igre, zavisi gde se nađe znak Ovna i koliko postoji Planeta da prenesu tu energiju.

Neutralni prenosioc je isključivo Mesec jer praktično samo propušta energiji da radi šta hoće. Prostudirati emocije Meseca u Ovnu u Prvoj kući.

Ja sam blizanac, mi hrabri nismo sigurno.

Govori u svoje ime duso :D Ja sam blizanac, i definitivno sam hrabar, i vise nego sto treba, i normalno ne samo verbalno, to ni ne racunam, to se podrazumeva, nego i na svaki drugi nacin...sad to mozda nije do samog znaka, nego do nekog drugog aspekta u natalu, ali ocigledno ne treba generalizovati. Kada je ispred mene nesto u sta verujem, ili nesto meni drago na bilo koji nacin, nema ko ce da me spreci da to odbranim, mogu da budu duplo veci od mene, ali ne mogu nikad da budu ludji, i to sam par puta i dokazao....to je mozda zbog jakog Plutona u prvom polju i nekih odnosa koje gradi sa drugim planetama..

Ja ozbiljno ne razumem sta je napisala, mislio sam da je pogresila neku rec ili slovo...uglavnom, ovo ocigledno ne moze da se veze za znak, vec za mnoge druge aspekte u natalu.

A u vezi hrabrosti ko nije prokljuvio do sad...hrabrost je u stvari vera...tj. koliko verujete u sebe ili u nesto o cemu se vec radi...jer ako ne verujete, naravno da necete imati hrabrost / inicijativu prema tom necem...s druge strane ako verujete u sebe ili u to nesto 100%, bicete i hrabri.

Ja sam dobio od ovog Plutona i mozda jos nekih drugih aspekata da verujem u sebe 250%, zato moram da budem i hrabar.

Poslednja izmena:
Drugačije funkcioniše Pluton. Pluton deluje na najdubljem podsvesnom nivou uslovljavajući promene koje čovek kod sebe ni ne primeti osim ukoliko se ne bavi umetničkim radom. Sunce i ''svoje ja'' tu ne deluje. Sunce ne može da dopre do tih dubina svojom svetlošću.
Pluton vlada Vodenom Škorpijom, što znači da se aktivira samo ukoliko postoje ''Vodene stvari'' astrološki gledano.

Voda predstavlja emocije i reakciju, nikako akciju i pokret. Mars je spor u Vodenim i Zemljanim znakovima, lenj, ukočen, ne želi da napreduje osim ako nema dosta vatre u natalu ili potrebe za imovinskom stabilnošću što se u tim slučajevima može pripisati drugim aspektima u većini slučajeva.

Prva kuća definitivno vlada hrabrošću, a kao što reće i Tadeus, glupošću jer takav ascedent daje nepromišljene korake koji nateraju čoveka da deluje u trenutku, a da se posle stidi sebe tokom celog života. Želja da se bude prvi, hrabrost, ali i iskompleksiranost je odlika prve kuće koja predstavlja kako nas drugi vide jer dolazi posle ogledala (12). Ascedent deluje i na kraju dvanaeste kuće, kao i na početku prve.

Vera u sebe je više domen Sunca, zbog toga se Sunce oseća dobro u Prvoj kući. Ukoliko je Sunce u prvoj kući, dobija se Ego koji prevazilazi ''veru u sebe'', ali opet može da se dobiju i kompleksi ukoliko postoje teške planete u Lavu.

Poslednja izmena:
Pa aspekti normalno...meni je Pluton na ascendentu, i u trigonu sa Suncem, u prvom polju...kljucna rec je intenzitet =) Tu se hrabrost podrazumeva, tj. sama hrabrost kao pojam, u svom najjacem obliku, je tu nekoliko nivoa ispod drugih stvari po snazi/moci.

Poslednja izmena:
ti si moj idol... još ako ti je mars u ovnu. :zaljubljena:
čoveka s tom pozicijom plutona ništa ne može da slomi, za njega ne postoji nemoguće i poseduje urođenu harizmu... "mračnu".
što se mene tiče takva poređenja sa demonima nisu sasvim na mestu, mene to privlači pa sam možda malo subjektivna... zahtevni su u sexu.
obično masivne građe.

ti si moj idol... još ako ti je mars u ovnu. :zaljubljena:
čoveka s tom pozicijom plutona ništa ne može da slomi, za njega ne postoji nemoguće i poseduje urođenu harizmu... "mračnu".
što se mene tiče takva poređenja sa demonima nisu sasvim na mestu, mene to privlači pa sam možda malo subjektivna... zahtevni su u sexu.
obično masivne građe.

Mars u Ovnu je tu nepotreban, posto je i ovo vec previse :D Mars mi je u Blizancima, ali na prvom stepenu Ovna =) Da nista ne moze da me slomi - ne moze, i da ne postoji nemoguce, ne postoji =) Jedino sto imam problem ponekad sa ljudima, jer vecina bude zastrasena malo sa tim intenzitetom...cak ne moram nista ni da uradim, kao da je samo prisustvo dovoljno...to mi malo smeta, ali s obzirom da mi je Mesec u Lavu u 11-oj kuci na vrhu neba, i da sam ceo zivot na neki nacin bio izlozen javnoscu, tj. u kontaktu sa mnogo ljudi, popularnost, itd...navikao sam, tj. naucio sam da zivim s tim.

S druge strane, ti sto se zastrase, ne znaju da u isto vreme ne mogu biti finiji sa podznakom u Vagi i Venerom u Raku...ali retko ko to moze na prvi pogled sve da snimi...tako da smo svi mi mix raznih stvari, samo treba da bude dobar mix, a to zavisi normalno i od nas =)

Inace, ne bih rekao da imam "mracnu" harizmu, zato sto mracno kod ljudi uglavnom ima negativnu konotaciju, a kod mene nema ni "m" od mracnog u tom negativnom smislu...tako da tu harizmu ne bih nazivao mrakom, jer izraz za pozitivni mrak nemamo =) To je mracno mozda nekom ko ne moze da razume odakle to dolazi, i sta predstavlja.

Poslednja izmena:
znam jednog sa marsom u ovnu, plutonom na asc u vagi i veruj mi da nije previše... znači i ti si iz generacija 70-ih...
meni prijaju takvi ljudi, jer pl na asc ima škorpionskog elementa...
znači taj pluton pravi sextil sa mesecom, trigon sa marsom i kvadrat sa venerom?
nije bilo nikakvih ranjavanja ili operacija?

meni je pluton na samoj veneri u vagi, na mc.

Ne, ja sam 81-o godiste.

Inace, ko nije shvatio, i od obicnih ljudi i od astrologa, poenta cele price je da preko onoga sto ste dobili rodjenjem i sto vas cini onim sto jeste, transcendujete to isto, i odete iza tih uticaja i budete slobodni da budete ko god i sta god hocete, zato sto je moguce. Uvek cete vi zadrzati neku svoju sustinsku individualnost, ali cete imati mnogo vise izbora i mogucnosti.

Uvek je lepo videti kako Pluton kuća 1 piše o transformaciji fundamentalnih delova ličnosti pred masom imajući zatamljen avatar. Ako je i bilo sumnje da je Pluton kuća jedan, sada je i nema više.

Elem, rušenje načela je domen terorističke organizacije ISIS koji ruše astrološke tabele kralja Asurbanipala.

Postoji deo gde Pluton ide do krajnosti verujući u to da on Jeste Sunce samo zato što iz crnog može da dođe do Belog.

deep-fish.jpg

Slično je bilo i sa Ikarusom. Znamo da je Škorpija bila Oraonekada, pa je Transformacija došla na mesto Škorpije.

Samo što Pluton donosi hrabrost da se ulazi na mračna mesta, da se rukama hvataju paukovi i da se pruhvataju one stvari koje većini ljudi deluju kao da su potekle od najgorih umova u istoriji čovečanstva. To je Psihološka hrabrost, odnosno hrabrost da se izučava ljudski um, da se gledaju filmovi poput Serbian Film ili The Saw uz čokoladno mleko sa sve srkanjem. :mrgreen:

Back