Аристократа
Poznat
- Poruka
- 7.101
Lav 1111
Буразер ми Лав, а већа цмиздра од мене. Кад год је нека фрка, ма била ситница, успаничи се.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lav 1111
Буразер ми Лав, а већа цмиздра од мене. Кад год је нека фрка, ма била ситница, успаничи се.
LAvovi ili su jako hrabri ili su pi.de nevidjene,rijetko da ima sredine.
Uzajamno se bodre(ako su vec zajedno),jer se radi o 2 jaka ambiciozna znaka,stim da je bolje ako je muskarac JArac i zena LAv nego obratno.
Lavovi vole glamur,svjetla reflektora,Jarcevi vole moc
Ea pa zamisli koliko ja sijam,ovako mocan,sa So u Jarcu i Mjesecom u LAvu
Iako mu nisam nesto narocito sklon,Dupor je taj odnos JArca i LAva, simbolicki,objasnio sa rijecima(ono kada eventualno dodje do do potencijalnih svadja u takvoj vezi) "Kralj i Despot(Tiranin) se dure,ali ne raskidaju vezu jako dugo,zbog obostranog pretjeranog ponosa"![]()

E zato sam se ja udala za Lava - Jarca
i trpi me 17 godina![]()
Bas tako.Nikada nisam osjetila takvo postovanje prema jednom muskarcu..........Voljela sam ga kao Boga................
ja se šalimDa je obratno,JArac podznak LAv tesko da bi te trpio
Ne kontam te sto vole da trpe,cemu to![]()

ja se šalim
trpim i ja njega
i zato smo dugo zajedno
Uostalom, jaki muškarci vole jake žene
A kažu da se ljudi posebno slažu ako im je isti podznak![]()
e ovde se zna - ja sam brbljiva sa SO 0 Me, a on ćutljiv sa SA u 1.Da,nista me ne moze toliko udaljiti od zene,kao nedostatak vlastitog samopostovanja ,posesivnost,fatalizam,pretjerana ranjiviost,histericnost,neracionalnost itd
Jaki muskarci vole "kvalitetne" zene,ne tjese se njihovim kopijama
Pa ne znam bas,imam nekih poznanika sa Acom u Strijelcu,pa vazda borba oko toga ko ce da prica,a ko da slusa![]()

Pa Tiberije je najbolji od svih Strelčevanajhrabriji su strelcevi.
ali dobro, nisu skloni da se hvala![]()

najhrabriji su strelcevi.
ali dobro, nisu skloni da se hvala![]()
e ovde se zna - ja sam brbljiva sa SO 0 Me, a on ćutljiv sa SA u 1.
ali podelili smo uloge - u stvarima koje on bolje zna - ja ga spontano slušam jer imam poverenje, a mojim domenima - on mene
naravno, sporečkamo se ponekad, ipak smo mi dve Vatre, al to traje kratko i bučno
a umem i da se izvinim kad pogrešim, ali i grdnu dreku da nadam kad je nedotupavan
Jesu u nevaznim stvarima,a kad treba preuzeti odgovornost,prvi se uhvate krivine![]()

Ma Merkur mu je u Devici, ume on da se raspriča kad treba, posebno kad džangriza...I ja imam So0Me(kazu da su to najinteligentniji ljudi),pa jos kod mene u 1 kuci,jaka samosvijest
To sto je on sutljiv,pogledaj sta mu Merkur radi,Sa u 1 znaci da je imao burnu prvu mladost,ali da je sada pun znanja,i iskustava,iz kojih se svasta moze nauciti![]()

No da ne offtopičim
po meni su najhrabriji Lav, Ovan, Škorpija i Jarac

Tibi dušo, jel to piše SARMA?zavisi sta podrazumevas pod odgovornoscu
u stvarnosti, sarmom razbijaju probleme![]()

ja tako mislim, ti ovako, i gotova priča...Po cemu su svega ti Skorpije hrabre,hajde mi objasni,gdje se to oni iskazuju kao hrabri,daj mi neka imena?
Ovnovi su naivni,njihova hrabrost je odraz neznanja,oni i ne kontaju da im se moze ista lose dogoditi,nedostatak iskustava(slab Saturn ,Mars,mladost,naivnost )

zavisi sta podrazumevas pod odgovornoscu
u stvarnosti, sarmom razbijaju probleme![]()
Haha,ma nije rasprava nikakva,stvarno bi volio da mi neko objasni po cemu su to Skorpije hrabre,da i ja nesto novo naucimTibi dušo, jel to piše SARMA?
- - - - - - - - - -
ja tako mislim, ti ovako, i gotova priča...
sa tobom nema rasprave.....![]()