Najhrabriji horoskopski znak?

LAvovi ili su jako hrabri ili su pi.de nevidjene,rijetko da ima sredine.

Sa godinama malo omudramo pa naucimo kako treba i kada pokazivati hrabrost.Lav nije podmukao i drzi do principa,ali kad ga izazovete budite spremni na istinu.........Samo nam dajte ljubavi i postovanja pa cete vidjeti sta smo spremni uciniti za vas........Jarac muski je dobar u konstantnom bodrenju lava zenskog i rezultat moze biti veliki uspjeh...................

Ea pa zamisli koliko ja sijam,ovako mocan,sa So u Jarcu i Mjesecom u LAvu :D

Iako mu nisam nesto narocito sklon,Dupor je taj odnos JArca i LAva, simbolicki,objasnio sa rijecima(ono kada eventualno dodje do do potencijalnih svadja u takvoj vezi) "Kralj i Despot(Tiranin) se dure,ali ne raskidaju vezu jako dugo,zbog obostranog pretjeranog ponosa" ;)

Ea pa zamisli koliko ja sijam,ovako mocan,sa So u Jarcu i Mjesecom u LAvu :D

Iako mu nisam nesto narocito sklon,Dupor je taj odnos JArca i LAva, simbolicki,objasnio sa rijecima(ono kada eventualno dodje do do potencijalnih svadja u takvoj vezi) "Kralj i Despot(Tiranin) se dure,ali ne raskidaju vezu jako dugo,zbog obostranog pretjeranog ponosa" ;)

Bas tako.Nikada nisam osjetila takvo postovanje prema jednom muskarcu..........Voljela sam ga kao Boga................

E zato sam se ja udala za Lava - Jarca:heart:
i trpi me 17 godina:eek:

Da je obratno,JArac podznak LAv tesko da bi te trpio :D

Ne kontam te sto vole da trpe,cemu to ;)

- - - - - - - - - -

Bas tako.Nikada nisam osjetila takvo postovanje prema jednom muskarcu..........Voljela sam ga kao Boga................

Meni je jedna Blizanka tako nesto jednom rekla,ostavio sam je odmah ;)

ja se šalim:D
trpim i ja njega:azdaja:
i zato smo dugo zajedno:zaljubljena:
Uostalom, jaki muškarci vole jake žene :aha:
A kažu da se ljudi posebno slažu ako im je isti podznak:cao:

Da,nista me ne moze toliko udaljiti od zene,kao nedostatak vlastitog samopostovanja ,posesivnost,fatalizam,pretjerana ranjiviost,histericnost,neracionalnost itd

Jaki muskarci vole "kvalitetne" zene( ma sta to znacilo),ne tjese se njihovim kopijama ;)

Pa ne znam bas,imam nekih poznanika sa Acom u Strijelcu,pa vazda borba oko toga ko ce da prica,a ko da slusa :D

Bolje se slazu kada je necije Sunce na necijem podznaku ;)

Poslednja izmena:
Da,nista me ne moze toliko udaljiti od zene,kao nedostatak vlastitog samopostovanja ,posesivnost,fatalizam,pretjerana ranjiviost,histericnost,neracionalnost itd

Jaki muskarci vole "kvalitetne" zene,ne tjese se njihovim kopijama ;)

Pa ne znam bas,imam nekih poznanika sa Acom u Strijelcu,pa vazda borba oko toga ko ce da prica,a ko da slusa :D
e ovde se zna - ja sam brbljiva sa SO 0 Me, a on ćutljiv sa SA u 1.
ali podelili smo uloge - u stvarima koje on bolje zna - ja ga spontano slušam jer imam poverenje, a mojim domenima - on mene
naravno, sporečkamo se ponekad, ipak smo mi dve Vatre, al to traje kratko i bučno
a umem i da se izvinim kad pogrešim, ali i grdnu dreku da nadam kad je nedotupavan

e ovde se zna - ja sam brbljiva sa SO 0 Me, a on ćutljiv sa SA u 1.
ali podelili smo uloge - u stvarima koje on bolje zna - ja ga spontano slušam jer imam poverenje, a mojim domenima - on mene
naravno, sporečkamo se ponekad, ipak smo mi dve Vatre, al to traje kratko i bučno
a umem i da se izvinim kad pogrešim, ali i grdnu dreku da nadam kad je nedotupavan

I ja imam So0Me(kazu da su to najinteligentniji ljudi :D),pa jos kod mene u 1 kuci,jaka samosvijest ;)
To sto je on sutljiv,pogledaj sta mu Merkur radi,Sa u 1 znaci da je imao burnu prvu mladost,ali da je sada pun znanja,i iskustava,iz kojih se svasta moze nauciti ;)

I ja imam So0Me(kazu da su to najinteligentniji ljudi :D),pa jos kod mene u 1 kuci,jaka samosvijest ;)
To sto je on sutljiv,pogledaj sta mu Merkur radi,Sa u 1 znaci da je imao burnu prvu mladost,ali da je sada pun znanja,i iskustava,iz kojih se svasta moze nauciti ;)
Ma Merkur mu je u Devici, ume on da se raspriča kad treba, posebno kad džangriza...
E onda dobije malo mog Marsa u Jarcu u 1. :tiganj:
bold - primetila sam :D

No da ne offtopičim
po meni su najhrabriji Lav, Ovan, Škorpija i Jarac

Po cemu su svega ti Skorpije hrabre,hajde mi objasni,gdje se to oni iskazuju kao hrabri,daj mi neka imena?:)

Ovnovi su naivni,njihova hrabrost je odraz neznanja,oni i ne kontaju da im se moze ista lose dogoditi,nedostatak iskustava(slab Saturn ,Mars,mladost,naivnost )

Poslednja izmena od moderatora:
zavisi sta podrazumevas pod odgovornoscu:kafa:
u stvarnosti, sarmom razbijaju probleme :lol:
Tibi dušo, jel to piše SARMA?:cistinaocare:

- - - - - - - - - -

Po cemu su svega ti Skorpije hrabre,hajde mi objasni,gdje se to oni iskazuju kao hrabri,daj mi neka imena?:)

Ovnovi su naivni,njihova hrabrost je odraz neznanja,oni i ne kontaju da im se moze ista lose dogoditi,nedostatak iskustava(slab Saturn ,Mars,mladost,naivnost )
ja tako mislim, ti ovako, i gotova priča...
sa tobom nema rasprave.....:zcepanje:

zavisi sta podrazumevas pod odgovornoscu:kafa:
u stvarnosti, sarmom razbijaju probleme :lol:

Kad se treba zrtvovati za druge,za ideal,za prijatelje,za drzavu itd,Strijelac uvijek iskljucivo gleda sebe i svoj interes,sto ne znaci da je skrt,ali jednostavno nema vremena da razmislja o potrebama drugih .

Strijelac zivi od danas do sutra,nema u njegovoj glavi nikakvih planova,odgovornosti,i u svakom trenutku ce da ode na onu stranu gdje misli da ce mu biti bolje,bez obzira sto je mozda bas u tom trenutku potreban nekom drugom.
Pa zavisi kako koji,ne posjeduju svi Strijelcevi sarm ;)

- - - - - - - - - -

Tibi dušo, jel to piše SARMA?:cistinaocare:

- - - - - - - - - -

ja tako mislim, ti ovako, i gotova priča...
sa tobom nema rasprave.....:zcepanje:
Haha,ma nije rasprava nikakva,stvarno bi volio da mi neko objasni po cemu su to Skorpije hrabre,da i ja nesto novo naucim :D?
Lako je da se bude hrabar,kada nema sta da se izgubi(ovako ukratko da ti kazem ;))

Back