gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
ja sam čula da muškarci ne vole kad su rogonje....nishta, onda sutra kad se probudish ujutru, pozheli sebi dobro jutro u moje ime,
ime jednog rogatog jarca!![]()
ne znam, nesam školovala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam čula da muškarci ne vole kad su rogonje....nishta, onda sutra kad se probudish ujutru, pozheli sebi dobro jutro u moje ime,
ime jednog rogatog jarca!![]()
A strelcevi? Kristijan Golubovic je strelac mislim![]()

ja sam čula da muškarci ne vole kad su rogonje....
ne znam, nesam školovala
ja sam čula da muškarci ne vole kad su rogonje....
ne znam, nesam školovala

Meni je idol ovaj ruzni JArac,citav se zivot furam na njega

pogreshno si ti to razumela...
mushkarci ne vole kad im zhene nabijaju rogove,
odnosno kad ispadaju rogonje (chitaj volovi)...
a ja, poshto sam jarac/bik, od rogova pobeci ne mogu...![]()

PoboguA strelcevi? Kristijan Golubovic je strelac mislim![]()

veruj mi, ne obracam pazhnju na te takve shto se udruzhuju protiv mene jednog rogatog...
imam pametnija posla...
treba osvojiti svet!![]()
Pobogu...On je tipičan predstavnik čega? Ima i adekvatnijih ,,primeraka"
Najjače i je kada se nabrajaju poznate ličnosti...Tipa dođe neko i napiše: Rakovi su ružni, onda dođe nih petoro i postuje fotke holivudskih Račica
Tako i ovde u vezi sa hrabrošću...Slično.
Ne,nego se zene bacaju na mene,jer sam ovako ruzan kao onih idol... priznaj da malo bacaš na njega,m?
- - - - - - - - - -
:

Sta fali Kikiju Golubovicu bas je fin momak, dok ga ne iznerviras a onda radi utokaPobogu...On je tipičan predstavnik čega? Ima i adekvatnijih ,,primeraka"
Najjače i je kada se nabrajaju poznate ličnosti...Tipa dođe neko i napiše: Rakovi su ružni, onda dođe nih petoro i postuje fotke holivudskih Račica
Tako i ovde u vezi sa hrabrošću...Slično.
pa dobro, šta ćeš... ne sekiraj se.

Sta fali Kikiju Golubovicu bas je fin momak, dok ga ne iznerviras a onda radi utoka.
Salim se naveo sam njega samo kao primer hrabrog strelca nista vise, nije mi idol ili tako nesto![]()
pa da, denisepenise, aj proceni koji sam znak, kad se već razumeš u astrologijuPa si jos i duhovita,cak si u stanju i da rimu sastavis![]()

Ne diraj Denisa naseg hrabrog i ponosnog jarca!!!![]()
A strelcevi? Kristijan Golubovic je strelac mislim![]()

denis lepotan
prijavio me denis, dobila sam ukor upravo...Mogla bi stvarno da kazes.
Mi smo nasi nema potrebe za tajnama![]()

ma nemaš ti to, džabe se foliraš.HAha,dodji da te "lepotan" nabije na ovu stvar
hahaha
Nije te on prijavio, mada je nebitno, reagujem tako što sankcionišem uvrede i obrišem postove.prijavio me denis, dobila sam ukor upravo...
elem, rekla sam na početku, škorpijica dušica![]()
Si dobila po guziprijavio me denis, dobila sam ukor upravo...
elem, rekla sam na početku, škorpijica dušica![]()
ma nemaš ti to, džabe se foliraš.
pusa
pa dobro, kako god... neću više da vređam.Nije te on prijavio, mada je nebitno, reagujem tako što sankcionišem uvrede i obrišem postove.

Joj nabraja glumca,pored pravih boraca,ne mogu da vjerujem,koliko truda ni oko cega
Evo ga jos jedan sampion JArac ,3 puta najjaci K1 turnir u Tokiyu osvajao

ima, ovnoviMA i tebi pusa,znam da ti Skorpijska intuicija govori da nema "jacih" od JArceva![]()
I nisam te ja prijavio ,Boga mi
JArcevi nisu kvarnjaci![]()

ima, ovnovi
smorili ste, begam :*