Najhrabriji horoskopski znak?

A strelcevi? Kristijan Golubovic je strelac mislim :D

PA Strijelcevi su vec rame uz rame sa Jarcevima :D
Vladari 9 polja,a znamo,da je 9to odmah do 10tog :D
KAo sto znamo da su SAturn i Jupiter nastali iz istog(dovoljno im je pogledati simbole),sto govori i da su Vrijeme (Saturn) i Jupiter(prostor) zapravo nerazdvojni.

I Jarac i Strijelac na sebi svojstven nacin nalaze taj put do vrha hijerarhijske ljestvice.

Jeste Kristijan Strijelac,a Jarcevi su Al CApone,Joseph Bonano (procitaj ispovijest Legendarnog Kuma :D),Joe the Boss MAserija,Joe MAssino,Herberto Laczano,Arthuro Decena Guzman itd:mrgreen:

Meni je idol ovaj ruzni JArac,citav se zivot furam na njega :D

ih idol... priznaj da malo bacaš na njega,m? :per:

- - - - - - - - - -

pogreshno si ti to razumela...
mushkarci ne vole kad im zhene nabijaju rogove,
odnosno kad ispadaju rogonje (chitaj volovi)...
a ja, poshto sam jarac/bik, od rogova pobeci ne mogu...:)

:(
pa dobro, šta ćeš... ne sekiraj se.

veruj mi, ne obracam pazhnju na te takve shto se udruzhuju protiv mene jednog rogatog...
imam pametnija posla...:cool:
treba osvojiti svet! :lol:

NAravno,JArcu ne predstavlja probem kada mu neko svirne na semaforu,i ne izlijece iz auta da se bije,jer ima daleko vise ambicije u zivotu,to mu je kocnica samo.Izlijecu oni koji zive od danas do sutra,oni sa daleko manjim ambicijama (pa drugi misle da su hrabri).ALi ako vec izleti,nema stajanja ;)Pogledajmo slucaj ZArka LAusevica,takodjer Jarca ;)

- - - - - - - - - -

Pobogu :roll:...On je tipičan predstavnik čega? Ima i adekvatnijih ,,primeraka"
Najjače i je kada se nabrajaju poznate ličnosti...Tipa dođe neko i napiše: Rakovi su ružni, onda dođe nih petoro i postuje fotke holivudskih Račica :lol:
Tako i ovde u vezi sa hrabrošću...Slično.

Treba gledati citavu kartu naravno,ali je tema naznacena tako,da se vodimo Suncevim znakom ;)

Pobogu :roll:...On je tipičan predstavnik čega? Ima i adekvatnijih ,,primeraka"
Najjače i je kada se nabrajaju poznate ličnosti...Tipa dođe neko i napiše: Rakovi su ružni, onda dođe nih petoro i postuje fotke holivudskih Račica :lol:
Tako i ovde u vezi sa hrabrošću...Slično.
Sta fali Kikiju Golubovicu bas je fin momak, dok ga ne iznerviras a onda radi utoka :D.
Salim se naveo sam njega samo kao primer hrabrog strelca nista vise, nije mi idol ili tako nesto :D

:(
pa dobro, šta ćeš... ne sekiraj se.

:hahaha: :rotf: :hahaha:
nasmeja ti mene samo tako!
hvala ti, divna si! :cvet:

- - - - - - - - - -

Sta fali Kikiju Golubovicu bas je fin momak, dok ga ne iznerviras a onda radi utoka :D.
Salim se naveo sam njega samo kao primer hrabrog strelca nista vise, nije mi idol ili tako nesto :D

kad smo kod hrabrosti strelaca,
mogao si da navedesh primer Ernesta Hemingveja...
opasan avanturista...

Evo sad da kazem ozbiljno,da sam na osnovu visegodisnjih analiza i velikog broja natalnih karti,ali i vodeci se prakticnim iskustvom shhavtio da su najpromaseniji ljudi i outsideri u zivotu oni sa Suncem u Skorpiji.

NAravno da ima svakakvih primjera,ali najcesce je tako.

A strelcevi? Kristijan Golubovic je strelac mislim :D

Видиш, то нисам знао. Стрелац је интелектуални знак, више но храбар, али да, треба имати храбрости за путовања на разна подручја. Стрелац није ратни тип, иако у мунданој астрологији представља наглу експанзију једне земље (због Јупитера, симбол величине). Југославија ти је била у Стрелцу, па је било рата. У ''оно'' време једна од водећих светских сила и једина држава која је оборила америчке авионе након светског. Мислим да амери то никада нису заборавили.

Интелеткуални знакови не воле туче, не воле да се доказују, воле да се забаве. Кардинални воле да се доказују. Иако је, рецимо, Брус Ли био Стрелац, али видиш као један интелектуални тип он је од тога направио филозофију (Стрелац). Али, опет, ватра је то. Иако није налик Овну који одмах експлодира и прелази у акцију, Стрелац се полако запали, а онда не бира где и на кога пуца. Ако је Стрелац нервозан, сви около страдају, баца Стреле унаоколо. Имаш прву половину Стрелца који ће бити храбар од 0 до 15 степени Стрелца, а она друга половина од 15 до 29 је више смиренија, сталоженија и више су менталног типа. Примера ради, ако је Стрелац од 0 - 15 волеће да се коцка, да путује, да прихвата шансе, да се препушта тренутку, да ућива и имаће ПУНО среће у животу. Али све постизањем активирања дела где је Јупитер, тј. у ком знаку. Путовања ће бити физичког типа. Ако је Стрелац од 15 до 29 то ће бити путовања менталног типа, машта, више је уметничког карактера.
Као клинац, Стрелац рецимо, неће бежати од туче али неће ни умети да се потуче иако често може бити изазиван. Ован, напротив, ће ствари решавати тучом. То ће бити ''Ти чути, тебе сам пребио, немаш право гласа''.
Што се Стрелца тиче слабе тачке су увек стомак и стопала (Девица и Рибе).

Ево, Џеки Чен је типичан пример храброг Овна. И све воли да их ради сам, осим можда пар смртно тешких сцена у пар филмова које је радио. Он је управо типичан пример свега шта Ован воли да ради, а као мушки знак цени оптимизам, смех и спорт. Има, рецимо, Марс у Стрелцу, те у филмовима се ћесто може видети како путује негде или открива ствари попут Индијане Џоунза ''Прави момак у погрешно време''. Подзнак Близанац, па све мора да буде комично, а поготово туча.

Узми у обзир то да су сва сечива у знаку Овна, војска у знаку Овна, Марс у симболу Рата. Имаш глумце борилачких вештина, после Џеки Чена пада ми на ум Tony Jaa, Можда и глумац који глуми Јурија Бојку, Scott Adkins.

Иако Близанац није борбен тип, ово је најбржи знак. У борилачким вештинама брзина је један од примарних фактора, а о агилности и да не почињем.

Што се тиче Кристијана, трећи пут, не би он то утоком, радије би шамарао и држао буквицу :lol:

Back