Najgori znak

• Začetnik teme Začetnik teme Veca1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
^^^ Tako sam i mislila. Znam slučajeve sa Sa u 4. i znam kako im je kući. Meni je tu Pluton, i Sunce, i Merkur. Sunce egzaktno kvadrira asc...milinica.
Ja se zaključam u sobu i tražim da niko ne prilazi mojim vratima, kad sam kući. Živim potpuno odvojen život od porodice, oni ne znaju ni šta radim ni s kim izlazim. Nikome ne polažem račune. Možda nemam prava na takvu grubost, ali ja ne mogu protiv sebe.

Da, Saturn može da naglašava i udaljenost, nebliskost, pomanjkanje porodične topline, osećaj vojničkog reda, a ne porodičnog.

Takođe daje ranu brigu o porodici, probleme u porodici koje mora najmlađi sin (ili najstarija kćer) da rešava, pogotovo ako su neke bolesti u pitanju. Oslobađa tek nakon što neki od roditelja ili staratelja premine.

Poznajem ženu koja je sa takvim Saturnom u IC čekala na svoj stan i porodicu tek negde u 56-oj godini.

Pa dobro,ni moj Saturn ne cveta. Ima samo jedan aspekt a dispozitor je 6 planeta. Sa90Pl egz. Osetila sam samo jednom tranzit,kada je tranz.Sa legao na nat.Pl. Samo me he tad prodrmalo.

- - - - - - - - - -

Inace,volim ga :heart:
И треба да га волиш. Бољи је од мог. Твој Сатурн нит је смештен у угаоној кући, нит има неке значајне аспекте.

Sada već zvučiš kao Vučić :mrgreen: Tipično Saturnovski, politički rečeno.

Inače, Saturn IC mnogim mojim prijateljima donosi ogromne probleme sa dedama i babama, takođe probleme sa braćom i sestrama oko ostavinskih sporova. Ne valja nikako ako postoji razvod roditelja sa tim aspektom, pogotovo ako se dogodi u ranoj mladosti.

U Mundanoj astrologiji je takođe osnova za zemljotres, pored tranzita Urana.
Ово је тачно, нарочито сам имао проблем са бабом.
Што се осталих ствари тиче - не треба да се бринем око оставинских спорова, зато што сам јединац, а моји вољени родитељи нису разведени (нема цепања имовине). За сада.

Da, Saturn može da naglašava i udaljenost, nebliskost, pomanjkanje porodične topline, osećaj vojničkog reda, a ne porodičnog.

Takođe daje ranu brigu o porodici, probleme u porodici koje mora najmlađi sin (ili najstarija kćer) da rešava, pogotovo ako su neke bolesti u pitanju. Oslobađa tek nakon što neki od roditelja ili staratelja premine.

Poznajem ženu koja je sa takvim Saturnom u IC čekala na svoj stan i porodicu tek negde u 56-oj godini.
Даје и склоност ка окултном, зато што је позициониран у четвртој (окултној или воденој) кући. У књизи: ''Кундалини и чакре'' Женевјев Лујз Полсон о Сатурну пише следеће:

''Астролошке енергије играју важну улогу у личној отворености према активацији. Изгледа тешко да је аспектирани Уран узрок ексцесивних буђења код неких људи. Сатурн у Четвртој кући такође може да појача и провоцира дубоке подсвесне силе које буде Кундалини. Месец у Шкорпији такође тежи буђењу дубоких подсвесних сила''.

• Podržavam
Reactions: N3W
Ja poznajem jednog maminog sina sa Mo0Sa0Ne uz Ic u Jarcu. Odrastao bez oca, otac nije hteo ni da ga vidi. A majka neemotivna, ali on se ne pušta njene suknje. Jedna jako nestabilna osoba.

Imam problema sa babom, očevom majkom. Tako me saturnovski sjebe ta žena.

Даје и склоност ка окултном, зато што је позициониран у четвртој (окултној или воденој) кући. У књизи: ''Кундалини и чакре'' Женевјев Лујз Полсон о Сатурну пише следеће:

''Астролошке енергије играју важну улогу у личној отворености према активацији. Изгледа тешко да је аспектирани Уран узрок ексцесивних буђења код неких људи. Сатурн у Четвртој кући такође може да појача и провоцира дубоке подсвесне силе које буде Кундалини. Месец у Шкорпији такође тежи буђењу дубоких подсвесних сила''.

U mom iskustvu može dati ako je i Pluton dosta jak, ali ne poriv za okultnim, već da neko vrši okultne radnje prema toj osobi. Saturn je veoma suv i kao takav ne može da aktivira vodene kuće na pravi način, te samo upija negativnu energiju oko sebe (otud i problemi sa Ženskim znacima, odnosno ženskim osobama u kući ili porodici).

Osim ako nije u vodenim znacima još pride, to je onda opasnija priča i može dati mračnjikavost.

- - - - - - - - - -

Ja poznajem jednog maminog sina sa Mo0Sa0Ne uz Ic u Jarcu. Odrastao bez oca, otac nije hteo ni da ga vidi. A majka neemotivna, ali on se ne pušta njene suknje. Jedna jako nestabilna osoba.

Teška opozicija MC-u. Njega može da izvuče rad u državnoj firmi.

Ово је оно о чему сам писао у ранијим постовима. Обавеза. Одем негде, моји брижни родитељи се ниједном не сете да позову
и да питају - шта радиш, где си, да ли је све у реду, како девојка, треба ли ти нешто. јок. Међутим, када је била у питању покојна
Алцхајмер баба, и када су они требали да иду негде, брже-боље су мене звали да муњевито довучем себе и да водим рачуна о њој.
Слушање њених прича које немају икаквог смисла, храњење, мењање пелена. Веома узбудљиве ствари.

U mom iskustvu može dati ako je i Pluton dosta jak, ali ne poriv za okultnim, već da neko vrši okultne radnje prema toj osobi. Saturn je veoma suv i kao takav ne može da aktivira vodene kuće na pravi način, te samo upija negativnu energiju oko sebe (otud i problemi sa Ženskim znacima, odnosno ženskim osobama u kući ili porodici).

Osim ako nije u vodenim znacima još pride, to je onda opasnija priča i može dati mračnjikavost.
Наравно, Плутон итекако има велики значај, јер Плутон означава све што је мистично, што је са ''оне стране'', означава (црну) магију.
Сатурн означава мржњу, и коришћење. Дакле, ако одређена особа мрзи нечију породицу (завист је најчешћи окидач) она ће искористити нечије магијске услуге (Плутон)
или ће пак сама извести неку враџбину и ту негативну енергију усмерити на неку особу или њену породицу/дом, итд...

Сатурн има значај код Кундалинија, зато што потискивање емоција води до несвесног активирања те енергије.

Poslednja izmena:
@Tanatos U pravu si. :D
Saturn mogu da vidim jedino kao zid koji drži tu negativnu energiju da ne iscuri, ali nikako i kao glavni udeo u ostvarivanju takvog zlodela. Zato ga povezujem sa mržnjom pretežno (uokvireno sve negativno). Dakle, kao prekidač.

@Kobac20 Razmislio sam malo i mislim da je tebi problem zatvaranja vrata vezan za Asc. Roditelji i problemi su vezani za podznak i njegov loš odnos sa Mesecom. Tu je negde i Mars koji važi za izbegavanje sukoba (dakle u nekom promenljivom znaku).
Kada budem imao više vremena mogu i kartu da pogledam ako to želiš.

Шта ти значи јак Плутон и гдје је то Плутон јак?

^^^ Au jbt. Moja je pokretna i reklo bi se zdravija od mene...taman dušu da mi vadi još dugo dugo. Mrzi moju majku, a ja joj ličim na nju pa mrzi i mene.
Više puta sam bila hospitalizovana kao dete. Jednom sam bila potpuno sama u bolnici u nepoznatom gradu, a moji se uopšte nisu žurili da dođu po mene da me vode kući. I drugi put mi niko nije dolazio, o meni se brinuli tuđi roditelji i sestre. A onda dođe keva na kraju sa: "Gde si dušo mamina", ma mrš bre...

@Kobac20 Razmislio sam malo i mislim da je tebi problem zatvaranja vrata vezan za Asc. Roditelji i problemi su vezani za podznak i njegov loš odnos sa Mesecom. Tu je negde i Mars koji važi za izbegavanje sukoba (dakle u nekom promenljivom znaku).
Kada budem imao više vremena mogu i kartu da pogledam ako to želiš.
Ok, postaviću kartu da ne dođe do zabune. Asc mi je u konjunkciji sa Regulusom. Nemam loših aspekata sa Mo, samo mu ne valja polje i te konjunkcije sa Sa i Jmč.

Шта ти значи јак Плутон и гдје је то Плутон јак?
У првој, четвртој, осмој и дванаестој кући.

Џек Парсонс, наследник Алистера Кроулија, је био типични представник Плутонског човека.
Подзнак у Близанцима (Плутонова егзалтација) - Плутон у првој кући, додуше у ослабљеној позицији (у Раку), квадрат са Сунцем и Месецом.

Енормна количина енергије, која га је учинила значајном фигуром не само у окултном него и у научном свету,
али му се касније као бумеранг вратила и одузела му живот. Занимљива му је карта, морам је једном приликом анализирати.

Плутон јак у Близанцима? Је ли то ти уводиш неку нову астролошку праксу? До неколико деценија, Плутон је астрологији био непознат, што традиционална западна астрологија и даље тврди, а сад добио и знак и јачину. Тежак бедак.

Сигурно?

Prilozi

• 13726644_931764650284825_2906842134938758841_n.jpg
    13726644_931764650284825_2906842134938758841_n.jpg
    66,5 KB · Pregleda: 7
Плутон јак у Близанцима?

Tako je. Pluton je najjači (egzaltiran) u Blizancima. Virusi se najviše šire po GSP-u (Blizanci, 3 kuća), kao i u osnovnim školama. Vakcina se prima u ruku (Blizanci). Marija Kiri je preko svog muža (Bik) donela ogroman doprinos otkrivanju radijacije (Pluton), a njeni papiri (3 kuća, Blizanac) su i dalje radioaktivni (Pluton stepen Blizanaca)

http://www.astrotheme.com/astrology/Marie_Curie

Pluton je prestao da se naziva planetom kada je ušao u znak Strelca (opozitno dejstvo), i tu gubi na svojoj snazi.

- - - - - - - - - -

planeta je najjača na uglu

Sada znam ko si. :)

Poslednja izmena:
На ово би ти традиционални астролози рекли да си шарлатан који не познаје фундаменталне принципе астрологије, а наводно се истом бавиш 20 година. Ајде што га традиционални западни систем не признаје, већ и то што он нема никакве везе са знаком Близанца, као ни са било којим другим. Или се држи онога што је давно формулисано, или батали астрологију.

Ima li vecih maminih sinova od rakova?
Gotovo da ne poznajem Rakove, ne družim se sa njima ali mi je brat to. Po njemu sam shvatila da mi se taj znak uopšte ne sviđa iako nije mamin sin. Ta "ženska" energija ne prija mojoj izrazito muškoj.
Pluton je prestao da se naziva planetom kada je ušao u znak Strelca (opozitno dejstvo), i tu gubi na svojoj snazi.
Dakle, ja sam ta generacija "bez" Plutona. Fino.
Evo karte:

Pluton egzaltiran u Blizancima? A meni uvek bilo čudno zašto se često može naći da je Pluton i u sedištu i u egzaltaciji u Škorpiji. Negde sam nalazio i da piše da je egzaltiran u Lavu. Ali, eto, sa Plutonom nikad čista posla. :)

Gotovo da ne poznajem Rakove, ne družim se sa njima ali mi je brat to. Po njemu sam shvatila da mi se taj znak uopšte ne sviđa iako nije mamin sin. Ta "ženska" energija ne prija mojoj izrazito muškoj.
Dakle, ja sam ta generacija "bez" Plutona. Fino.
Evo karte:

Da, ovako sam slično i zamislio kartu. Mars iz promenljivog donosi sukob. Da tebi Asc ipak nije u znaku Device? Ja bih rekao da jeste, mala je razlika. Pride, upravo dok Mars tranzitira Ovnom pitanje se vodi o konfliktu (sa roditeljima).

Problemi sa roditeljima se vide upravo iz odnosa Marsa u Asc, a Mesec i Saturn su u Ovnu u 8 kući.

U suštini ne postoji veliki problem kako ti možeš da doživiš na sebi (za Asc Device je i najmanji problem ogroman), a pomoglo bi ti da se usredsrediš na sebe. Roditelji će svakako pomoći iza kulisa.

Pluton egzaltiran u Blizancima? A meni uvek bilo čudno zašto se često može naći da je Pluton i u sedištu i u egzaltaciji u Škorpiji. Negde sam nalazio i da piše da je egzaltiran u Lavu. Ali, eto, sa Plutonom nikad čista posla. :)

Egzaltiran u Blizancima, da (Crno i Belo). Najprostiji način da se to validira je posmatranjem ribljeg sveta sa dna mora ili okeana gde Sunčevi zraci ne dopiru, te je potrebna transformacija radi dobijanja svetla, a pritisak (Pluton u 12) je veoma snažan.

angler.gif

Uran je egzaltiran u Škorpiji (nekada je Škorpija bila Orao),

Pisao sam dosta o Plutonu, jer mi pozicija u natalu omogućuje da sagledam njegovo neuhvatljivo dejstvo.

Club_33_logo.gif

Prominentan motiv ''The Witching Hour'' je u 3 sata ujutru.

- - - - - - - - - -

На ово би ти традиционални астролози рекли да си шарлатан који не познаје фундаменталне принципе астрологије, а наводно се истом бавиш 20 година. Ајде што га традиционални западни систем не признаје, већ и то што он нема никакве везе са знаком Близанца, као ни са било којим другим. Или се држи онога што је давно формулисано, или батали астрологију.

Ti ne poznaješ ništa, tako da to ne smeta. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Није то опсервациони материјал добијен научним експериментом, па да ти га ти уводиш у одређену област, у овом случају астрологију. То су само твоје властите спекулације. И батали ту причу. Узми нешто што се да провјерити, ухвати се за неку теорију, а не за чисту мисао.

Није то опсервациони материјал добијен научним експериментом, па да ти га ти уводиш у одређену област, у овом случају астрологију. То су само твоје властите спекулације. И батали ту причу. Узми нешто што се да провјерити, ухвати се за неку теорију, а не за чисту мисао.

Ovo je forum PDF Astrologija. Ukoliko nemaš ništa na kontu Astrologije da dodaš, predlažem ti da napustiš ovaj pdf jer si već smorio sa mračenjem. Ukoliko imaš nešto da demantuješ, izvoli i probaj.

Back