Najgori znak

• Začetnik teme Začetnik teme Veca1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Најгори знак је Јарац и то жене. Толика безосећајност, толика тврдоглавост не постоји нигде. То су једне фригидне кучке, праве кучкетине којих ништа друго не занима сем њих самих. Не знају за реч извини, не знају да опросте, кад их молиш они се не обазиру на то. Зато се је сам ђаво приказан тако.
Мушкарци јарци су мало бољи, али су досадни и напорни. Највеће зло од свих зла је жена Јарац.

Иначе, ја сам Јарац у хороскопу.
:aha2:

:lol:

dzole dzole shto citirash sebe :lol:

- - - - - - - - - -

Најгори знак је Јарац и то жене. Толика безосећајност, толика тврдоглавост не постоји нигде. То су једне фригидне кучке, праве кучкетине којих ништа друго не занима сем њих самих. Не знају за реч извини, не знају да опросте, кад их молиш они се не обазиру на то. Зато се је сам ђаво приказан тако.
Мушкарци јарци су мало бољи, али су досадни и напорни. Највеће зло од свих зла је жена Јарац.

Иначе, ја сам Јарац у хороскопу.

ma ti nemash rogove, sam' neke zaostatke :lol:

devica
ne postoji devica da mi se svidela
posebno zene
to samo izbijaju neki kompleksi i neka nezadovoljstva 90 posto vremena

jarčeve isto ne gotivim
mutavi zatvoreni površni
ćute, mute i samo čekaju da ti zabodu nož

nema kod škorpije taktike.
jedan je dan zainteresovan za tebe, drugi nije, to je tako jednostavno.
bar je kod mene tako, mogu da te volim do neba, ali ima dana koji su samo moji i u kojima nema mesta za nekog drugog.

da budemo skroz realni, ne postoji dobro i lose jer je jedno neodvojivo od drugog, sto znaci da smo svi deo jedne te iste celine i samo je pitanje nase volje kako cemo manifestovati nasu srecu ili nezadovoljstvo sto nije u domenu zvezda vec naseg unutarnjeg bitka

zrelost se prepoznaje samo po nacinu demonstracije nase srece il' kurslusa, a zvezde mogu samo da nasminkaju tu celinu da je drugi lakse prepozna... naravno, ako veruje da je poenta kod ljudi u ekstrovertnom

da budemo skroz realni, ne postoji dobro i lose jer je jedno neodvojivo od drugog, sto znaci da smo svi deo jedne te iste celine i samo je pitanje nase volje kako cemo manifestovati nasu srecu ili nezadovoljstvo sto nije u domenu zvezda vec naseg unutarnjeg bitka

zrelost se prepoznaje samo po nacinu demonstracije nase srece il' kurslusa, a zvezde mogu samo da nasminkaju tu celinu da je drugi lakse prepozna... naravno, ako veruje da je poenta kod ljudi u ekstrovertnom

Slazem se sa tobom, sve je do te osobe, cas te zanima cas ne. To mi je jako ruzno. I nikad ne ispostuju tudje vreme. Barem ova moja skorpija. Ne ume ni da postuje vreme, zakaze vreme i super i na jednom je nema,hhahaha, moram da je zivkam, malo vise vole sebe i sebicne su dosta, to je cinjenica.

Mene jedna skorpija tako vrzma, cas toplo cas hladno..jako je to zanimljivo kod njih.. i jako je zanimljivo otkriti sta one misle.
Ko otkrije nek mi javi..da mi kaze tu taktiku hhahaha.

Ako je Škorpija topla pa hladna onda nije preterano zainteresovana. Škorpioni su obično u priči sve ili ništa, ali jedno i drugo teško.
Škorpija ne voli površnost, blebetanje u prazno, ulizice...

bikovi (muski) kao drugari su nula,nuletina.spori,uvek cekaju da ih neko drugi pozove,tihi su,kenjkavi itd.( dok su npr lavovi super drugari) zenski bikovi barem meni skroz gotivni (gotivne) naravno

Hahaha citam ovde postove i zasto ne volite jarceve ?? najveci hejt na njih i blizance...kazete da su hladni i ne iskazuju emocije? pa to ne znaci da ih nemaju...samo morate znati na pravi nacin sa njima...drazi su mi oni jer znam da ce u pola noci bbiti tu yza mene, iskreno ne znam nijednog jarca koji ako mu je stalo nece tako postupiti...dok recimo rakovi ,muski i zenski, i ribe zenske koji samo p[ricaju i mislite da vas vole od prvog dana kad je najteze otici ce....

rakovi muski defintivno...uvek me ponesu ali ne na duze staye...beze od odgovrnosti ko djavo od krsta...fuj ...i zene nisu nista bolje...zanimljivo je da vecinu rakova koje poznajem su sami...i zenske lavice su mi grozne jednostavno ne funskiconisemo zajedno...one su super za porodicu i svog voljenog ali kao prijatelji nula...slicna prica sa zenama ribama...i ovde pljuju jarceve ccc strasno...oni vas bar nece napustiti nikad kad treba bice uz vas za razliku od ovih ''osecajnih;; znakova...

Back