Najgori proizvođač automobila ikada!

трабант, вартбург два најгора. двотактне машине ко косилице за траву. вартбург нестабилан и лако се превртао, нема
моторно кочење па су се кочнице палиле кад идеш преко планина...

Kad sam bio klinac to mi je bio prvi auto Lada 1600 [specijalka]
Odlicno me sluzila, isao sam cak dva puta u Grcku na odmor.
Nikad me i nigde nije izdala :ok:
Интензивно ружна, воланчина ко из камиона, али бар јако лијепи цајгери (са све ђирометром) који се и те како виде кроз онолики волан, дијагоналне најлонске гуме (које су, додуше, трајале деценијама, док се од сунца не распадну), мотор ископирани Мерцедесов, али мјењач је ипак посебна прича. Чудан положај ручице, доста напријед на оном „мосту” преко кардана па стоји укосо, подужи ход, али кад сам пробао... јбт, улази као у маслац! Изузетно пријатно изненађење.

Poslednja izmena:
Ok, pitaj druge za poredjenje Lade i Zastave
Једном сам другу мијењао платине на Стојадину (тачније ишмирглао па вратио јер није имао нове код себе). Кад сам коначно скинуо платине, руке су ми већ биле крваве до лаката... а кад сам завршио био сам изгребан ко да сам се рвао с тигровима. Јес да је била ноћ, али брате... па на Фићи за тај послић испрљаш врхове јагодица два прста, а разводник „на изволте” ко на операционом столу.

Интензивно ружна, воланчина ко из камиона, али бар јако лијепи цајгери (са све ђирометром) који се и те како виде кроз онолики волан, дијагоналне најлонске гуме (које су, додуше, трајале деценијама, док се од сунца не распадну), мотор ископирани Мерцедесов, али мјењач је ипак посебна прича. Чудан положај ручице, доста напријед на оном „мосту” преко кардана па стоји укосо, подужи ход, али кад сам пробао... јбт, улази као у маслац! Изузетно пријатно изненађење.
Kad zasvira ladina sirena mnogi ljudi ostanu bez zena :mrgreen:
Sve si dobro napisao osim poduzeg hoda menjaca.
Koliko se secam bas je imala jedinstveno kratak.
I bila je teska na volanu, kao da vozis stari FAP bez servo volana, teretana ti ne treba :lol:
Gledaj od 10.55 sec pa nadalje >

Poslednja izmena:
М5 :heart:

Али... Боље имати стан него ауто, слична цена.
Од стана можеш и да зарадиш, док ауто само троши. Немаш код нас ни затворених стаза, да те пусте да дивљаш, пошто по путевима не можеш, камере све снимају. Такође, "аждају" ћеш и тешко да паркираш, осим у паркингу испод зграде и по тржним центрима.
Mislim, zapadnjaci ne gube previse ako i kupe to cudo od 600 KS jer im treba bar 3 taka auta za jedan stan al kod nas se uopste ne isplati voziti nista preko 20 000 evra. Tako da je po meni budala taj koji vozi M5 umesto da ima bar 2 stana u BGD.

Kad zasvira ladina sirena mnogi ljudi ostanu bez zena :mrgreen:
Sve si dobro napisao osim poduzeg hoda menjaca.
Koliko se secam bas je imala jedinstveno kratak.
I bila je teska na volanu, kao da vozis stari FAP bez servo volana, teretana ti ne treba :lol:
Gledaj od 10.55 sec pa nadalje >

praznik za oci.
A kolko znam , ni tadasnji golfovi ni kadeti nisu imali servo.

Back