Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.507
Gora limarija i jetiniji od Lade ali ok
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za 15 godina i 200.000 km nijedna tačkica, prodat i kupljena nova skala 55. Spamuješ brate dosadan si.Motori ok ali limarija flis papir.
Lajka je za keca autina
То једва да се могло назвати аутом, возио сам се у њему, ћале га имао и знам који је то крш био ЧПVarburg je imao neki retarder za kočenje nizbrdo i to se normalno kvarilo kao i sve drugo.
A kec kad je nov produva na 20.000 kmLada kada produva motor ide u đubre ne moraš da budeš ekspert
Bogme nama nije prešao je 200.000 km i tek tada spušten iberlauf pa potom prodat. I posle je vožen i vožen ihaaaj.A kec kad je nov produva na 20.000 km
Интензивно ружна, воланчина ко из камиона, али бар јако лијепи цајгери (са све ђирометром) који се и те како виде кроз онолики волан, дијагоналне најлонске гуме (које су, додуше, трајале деценијама, док се од сунца не распадну), мотор ископирани Мерцедесов, али мјењач је ипак посебна прича. Чудан положај ручице, доста напријед на оном „мосту” преко кардана па стоји укосо, подужи ход, али кад сам пробао... јбт, улази као у маслац! Изузетно пријатно изненађење.Kad sam bio klinac to mi je bio prvi auto Lada 1600 [specijalka]
Odlicno me sluzila, isao sam cak dva puta u Grcku na odmor.
Nikad me i nigde nije izdala![]()
Једном сам другу мијењао платине на Стојадину (тачније ишмирглао па вратио јер није имао нове код себе). Кад сам коначно скинуо платине, руке су ми већ биле крваве до лаката... а кад сам завршио био сам изгребан ко да сам се рвао с тигровима. Јес да је била ноћ, али брате... па на Фићи за тај послић испрљаш врхове јагодица два прста, а разводник „на изволте” ко на операционом столу.Ok, pitaj druge za poredjenje Lade i Zastave
Kad zasvira ladina sirena mnogi ljudi ostanu bez zenaИнтензивно ружна, воланчина ко из камиона, али бар јако лијепи цајгери (са све ђирометром) који се и те како виде кроз онолики волан, дијагоналне најлонске гуме (које су, додуше, трајале деценијама, док се од сунца не распадну), мотор ископирани Мерцедесов, али мјењач је ипак посебна прича. Чудан положај ручице, доста напријед на оном „мосту” преко кардана па стоји укосо, подужи ход, али кад сам пробао... јбт, улази као у маслац! Изузетно пријатно изненађење.
Mislim, zapadnjaci ne gube previse ako i kupe to cudo od 600 KS jer im treba bar 3 taka auta za jedan stan al kod nas se uopste ne isplati voziti nista preko 20 000 evra. Tako da je po meni budala taj koji vozi M5 umesto da ima bar 2 stana u BGD.М5
Али... Боље имати стан него ауто, слична цена.
Од стана можеш и да зарадиш, док ауто само троши. Немаш код нас ни затворених стаза, да те пусте да дивљаш, пошто по путевима не можеш, камере све снимају. Такође, "аждају" ћеш и тешко да паркираш, осим у паркингу испод зграде и по тржним центрима.
praznik za oci.Kad zasvira ladina sirena mnogi ljudi ostanu bez zena
Sve si dobro napisao osim poduzeg hoda menjaca.
Koliko se secam bas je imala jedinstveno kratak.
I bila je teska na volanu, kao da vozis stari FAP bez servo volana, teretana ti ne treba
Gledaj od 10.55 sec pa nadalje >