Najgori proizvođač automobila ikada!

Bogme nama nije prešao je 200.000 km i tek tada spušten iberlauf pa potom prodat. I posle je vožen i vožen ihaaaj.
ja sam prodao svog sa 100000, 1996 godine, a bio je 77 godiste, motor je bio kao nov, malo curkalo ulje na deklu i to je to.
imam i fotku pa cu postaviti, banana zuti mediteran. sjedista i unutrasnjost su bili kao iz fabrike

Imao i ja žutu mediteranku, na njoj sam naučio da vozim.
Da li je bio čačnut motor ne znam, ali išla je kao nevreme. Ćale kaže da je išla bolje od suze 1.3s koju smo kasnije imali.
to ne vjerujem, ali normalno je isao auto. moj je bio malo otezan zato sto su ga osudjenici rastavili do zadnjeg sarafa i napravili od pocincanog lima vrata i pragove, i stavili ojacanja neka u kos motora. radili su ga dva mjeseca

Kad zasvira ladina sirena mnogi ljudi ostanu bez zena :mrgreen:
Sve si dobro napisao osim poduzeg hoda menjaca.
Koliko se secam bas je imala jedinstveno kratak.
I bila je teska na volanu, kao da vozis stari FAP bez servo volana, teretana ti ne treba :lol:
Gledaj od 10.55 sec pa nadalje >

Куцао поспан, мијењао, скраћивао... па испало траљаво срочено. У сваком случају, никад ме ниједан мјењач на аутомобилу није тако пријатно изненадио као на тој Лади.

Imao i ja žutu mediteranku, na njoj sam naučio da vozim.
Da li je bio čačnut motor ne znam, ali išla je kao nevreme. Ćale kaže da je išla bolje od suze 1.3s koju smo kasnije imali.
Медитеран? То онај са двоја/троја врата и метализираним стаклима? (чини ми се и први са „коцкастим” фаровима)

praznik za oci.
A kolko znam , ni tadasnji golfovi ni kadeti nisu imali servo.
Da ali je ladin bio specifično neprejebivo težak. Kao da je bio dodatno otežan tegovima iz teretane. Žena jednom iščašila rame (zamrznuto rame) i morala u bolnicu pa posle rehabilitacija. Popucali joj ligamenti od motanja volana na ladi. Onda sam joj opet objašnjavao da mora malo da se pomera dok mota. I neće pa neće da menja samo lada pa lada...

Prošle godine 600 evra za limariju i kočnice, ove godine 300 za veliki servis...

Da ali je ladin bio specifično neprejebivo težak. Kao da je bio dodatno otežan tegovima iz teretane. Žena jednom iščašila rame (zamrznuto rame) i morala u bolnicu pa posle rehabilitacija. Popucali joj ligamenti od motanja volana na ladi. Onda sam joj opet objašnjavao da mora malo da se pomera dok mota. I neće pa neće da menja samo lada pa lada...

Prošle godine 600 evra za limariju i kočnice, ove godine 300 za veliki servis...
al se vozis ko covek.

Ишчашила раме мотајући волан! :rotf::rotf::rotf: А кума покидала лигаменте и на нози стискајући квачило?:hahaha:
Није волан случајно био онолики, проблем с мотањем су могли имати они који су на Ладу стављали спортске мале воланчиће, то јесте било проблематично, онако зашириш ко у бусу и мотај Мишко, без неког посебног напора...

to noviji modeli. Kod onih prethodnih dobijes i rukavice kad kupujes nov.
Да се разумијемо, нисам од оних који пљуцкају по Југићу, само је добра фора. :lol:
А да повежем с темом, мислим да су управо канадски новинари и прогласили Југића најгорим аутомобилом који се икад појавио на сјеверноамеричком тржишту. Ето им сад то електрично гованце из наслова теме па нек се возикају... :mrgreen:

Да се разумијемо, нисам од оних који пљуцкају по Југићу, само је добра фора. :lol:
А да повежем с темом, мислим да су управо канадски новинари и прогласили Југића најгорим аутомобилом који се икад појавио на сјеверноамеричком тржишту. Ето им сад то електрично гованце из наслова теме па нек се возикају... :mrgreen:
ko da su tadasnja Fijesta, Korsa, Panda..........bili bolji automobili. Al to su zapadni kapitalisticki automobili i mora da su bolji od komunistickih auta.
Znamo kolko zapad ulaze za propagandu, reklamu svojih produkta, sto ne znaci da je taj produkt automatski dobar.Laz, prevara, podmetanje..........to je kapitalisticki zapadni sistem i zato ne treba obracati paznju na tamo neke ankete iz kanade, amerike, nemacke................
Juzno-korejski automobili su daleko bolji od nemackih u istoj klasi al su nemacki dvostruko skuplji samo zahvaljujuci propagandi.
Primer GOLF..........jel znas koje sve automobile mozes kupiti za 30 000 evra kolko kosta bolje opremljen GOLF ?
A sta radi propaganda pogledaj samo brzinomer kod Golfa i kod , naprimer Suzuki Vitare. Golf sa 90 konja i sa brzinom od 180 kmh izgraviran je sa 260 kmh
dok je Suzuki sa 130 konja i brzinom od 190 kmh izgraviran 220 kmh. To sve govori o propagandi pokvarenih zapadnjaka. Kako onda da verujes njihovim "anketama", novinarima, istrazivanjima..........?

Mislim da i zapad počinje polako da shvata koliko su ljigavi nemački proizvođaći pa se okreću koreancima, jednostavno nude isto za manje novca. I japanci polako usvajaju tu ljigavost čini mi se, a proizveli su neke od najboljih automobila ikada.
Nema to veze sa "ljigavoscu" već ima veze sa trzisnim delom kojeg neka firma ima .. Toyota ne daje nista jer tako može ..Koreja daje jer mora da bi privukla mušterije a kad ih privuce bit ce kao i sto je danas Toyota .. To je uvek isto ..

Nema to veze sa "ljigavoscu" već ima veze sa trzisnim delom kojeg neka firma ima .. Toyota ne daje nista jer tako može ..Koreja daje jer mora da bi privukla mušterije a kad ih privuce bit ce kao i sto je danas Toyota .. To je uvek isto ..
Slažem se. Ali kad sam već upotrebio taj termin zar nije ljigavo? Ponudićemo dosta za manje novca od konkurenata i kad pridobijemo mušterije idemo na konta varijantu. Osnove biznisa, na žalost.

Mislim da i zapad počinje polako da shvata koliko su ljigavi nemački proizvođaći pa se okreću koreancima, jednostavno nude isto za manje novca. I japanci polako usvajaju tu ljigavost čini mi se, a proizveli su neke od najboljih automobila ikada.
Citam da je novi Hyundai Tuscon vrh vrhova a daleko jeftiniji od nemackih proizvodjaca.
Korejskim automobilima skocice cena verovatno

Back