ima,ima stila,ja se zaljubila,
malo kocka,malo pije
zasad najbolji je !
malo kocka,malo pije
zasad najbolji je !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops:draganas06:Ultra Boban je zastitnik na slabe,
on energiu crpe od pitu svoe babe.
Kad izrucav banicku, energiu dobie
i odma moze sa svakoga da se bie.
ne ne decko...SRDJAN_FR:little:Prosao si kroz moj zivot kao krava kroz kukuruz...
![]()
Ljubav je nasa trajala, k'o dugotrajno mleko ...
angel's_breath:ne ne decko...SRDJAN_FR:little:Prosao si kroz moj zivot kao krava kroz kukuruz...
![]()
Ljubav je nasa trajala, k'o dugotrajno mleko ...
izvukla si cigluuuuuuuuuu iz temelja ljubavi nase
rusis nasu ljubav samo deca ooosta...(tandarata tanda)...še
armaturu čupaš iz temelja sreće niko tako draga voleti te neće
beton i malteeeeeer, na srcu ti piiiiiiše
stubovi nosači od tuge se iskrivi...(tandarata tanda)...še!!!
vaser vaga kaže da samnom teraš šegu
da bog da dobila pesak u buuuu uubreguuuuu
pored beda jer nisam bio siguran za reci, imam mnogo zakrcali zvuk na kasetu a i slabo je prikazuju na BELLE amie Radio u zadnje vreme...jel to po knjizi Marka Vidojkovića?Dukey:Ti imas cerku
ona je zensko
:shock: :shock: :shock:

eee, bunda od nerca je najnoviji hit za ismevanje! (Miss_Jo:Sinoc je bio ispracaj pa sam cula neku od Seke Aleksic: Na balkonu, ali ne secam se bas reci... Pesma je krsh i pish.
Od novijih: "Ako imas chuku,ako imas herca,kupi mi kupi bundu od nerca." i Aca Lukas(jedna provala,pesma Kisela voda): "Ubila BIH se, ubila BIH se"![]()
) ocaj sa dva O!Miss_Jo:Sinoc je bio ispracaj pa sam cula neku od Seke Aleksic: Na balkonu, ali ne secam se bas reci... Pesma je krsh i pish.
Od novijih: "Ako imas chuku,ako imas herca,kupi mi kupi bundu od nerca." i Aca Lukas(jedna provala,pesma Kisela voda): "Ubila BIH se, ubila BIH se"![]()
Miss_Jo:Sinoc je bio ispracaj pa sam cula neku od Seke Aleksic: Na balkonu, ali ne secam se bas reci... Pesma je krsh i pish.
Miss_Jo:Sinoc je bio ispracaj pa sam cula neku od Seke Aleksic: Na balkonu, ali ne secam se bas reci... Pesma je krsh i pish.
moja greska. To je kao neki remix, dram en bejs, trance, sta li...