Najgori i najbolji domaci TV kanal

Najgori-RTS,pa PINK......sem sto na Pinku bude ponekad dobrih filmova,Piramida,Igra istine i jos neke emisije su ok.....Takodje sljam kanale gde po ceo dan vrte one tzv.nagradne igre koje vise ne znam ni ko igra???
Najbolji? FOX,B92.....strane uglavnom pratim....npr...RTL.....OBN......NOVA.....Sky Primer 1,2 .....TV1000, Rapture Tv ,MTV , VH1...Zone reality,Discovery...i ostaleeeeee..........

Poslednja izmena:
најбољи: РТС – Слагалица, Дизнијеви цртаћи...; FOX – Нинџа ратници, Вести у 18, Сви мрзе Криса...
најгори: Пинк – имају ужасни Гранд, латиноамеричке серије (више их не гледам)

302.jpg

Ubedljivo!:)

B92 je u svemu objektivan,ponekad preteruje,ali kanal je ubedljivo najbolji.Šta je najbolje?Obejktivnost,opširne vesti,Vimbldon...

Ocena:4,8

Drugo mesto je...

Studio B

Studio B-Seranovi su jedina dobra stvar ovde,ali zato Studio B staje na drugo mesto.

Ocena:4,1(Sve donose Serranowi)

Treće mesto je...

RTS1

RTS1-Puštaju odlične filmove,ali su 1990ih bili smešna televizija,potpuno pristrasna...

Ocena:4,00

Četvro mesto je...

RTS 2-Ponekad dobri filmovi,poneka lepa emisija.

Ocena:3,2

Peto mesto je...

Pink-Retko kad nešto dobro na ovom kanalu,npr.Godfather,Čovek u ogledalu(omg...We will never forget you,Michael!!!)

Ocena:2,4

302.jpg

Ubedljivo!:)

B92 je u svemu objektivan,ponekad preteruje,ali kanal je ubedljivo najbolji.Šta je najbolje?Obejktivnost,opširne vesti,Vimbldon...

Ocena:4,8

Treće mesto je...

RTS1

RTS1-Puštaju odlične filmove,ali su 1990ih bili smešna televizija,potpuno pristrasna...

Ocena:4,00

Prvo:RTS 90-ih je bio pojam za Tijanicev RTS.Pritom izuzimam informativni program,ali pocev od sjajnog skolskog programa,serija i filmova,"Trezora" koji je isao u normalnom terminu,"Srbije danas","Indirekta",sjajnih kvizova(kao onaj sjajni kviz o filmu,koji je vodio pok.Nebojsa Djukelic)...To je bio javni servis,koji je obuhvatao sve sto treba da obuhvata jedna televizija,sa nacionalnim predznakom.Sadasnji RTS ne lici ni na sta,komercijalizovao se do krajnjih granica,tezeci da se takmici sa Pinkom.

Drugo:B92 izuzev delimicno dobrog filmskog i serijskog programa i Lige sampiona,ponekog nekog dobrog dokumentarca,nema nista.Nema emisija o kulturi,a o objektivnosti informativnog programa ne zelim da pricam,jer je tu sve kristalno jasno :dash: Forsira se samo muzika iz njihove produkcije,uz koju je prilepljena etiketa URBANO,kako bi dobila sto bolju prodju medju ovim seljanima,sto glume kao neke urbane likove.

Eto toliko.Pozz za tebe :bye:

Poslednja izmena:
Prvo:RTS 90-ih je bio pojam za Tijanicev RTS.Pritom izuzimam informativni program,ali pocev od sjajnog skolskog programa,serija i filmova,"Trezora" koji je isao u normalnom terminu,"Srbije danas","Indirekta",sjajnih kvizova(kao onaj sjajni kviz o filmu,koji je vodio pok.Nebojsa Djukelic)...To je bio javni servis,koji je obuhvatao sve sto treba da obuhvata jedna televizija,sa nacionalnim predznakom.Sadasnji RTS ne lici ni na sta,komercijalizovao se do krajnjih granica,tezeci da se takmici sa Pinkom.

Drugo:B92 izuzev delimicno dobrog filmskog i serijskog programa i Lige sampiona,ponekog nekog dobrog dokumentarca,nema nista.Nema emisija o kulturi,a o objektivnosti informativnog programa ne zelim da pricam,jer je tu sve kristalno jasno :dash: Forsira se samo muzika iz njihove produkcije,uz koju je prilepljena etiketa URBANO,kako bi dobila sto bolju prodju medju ovim seljanima,sto glume kao neke urbane likove.

Eto toliko.Pozz za tebe :bye:

Izvini,ali onakva pristrasnost u vestima,hvale Slobu,on je heroj,političar bez mane...Zato ga nisam ni pratio 1990ih,već samo upalim vesti da se malo smejem.

I narawno 1992.nam je Klinton bio prijatelj,koji će nas podržati i pomoći nam:hahaha1::hahaha::rotf:

Daj neki dobar film puštan na RTS-u od 1991.do 2000.,normalno nijedan hrvatski,bošnjački,slovenački ili makedonski film nije pušten...Zbog nacionalizma,naravno:thumbdown:

Pa nisu se ni oni toliko pretrgli,kad je rec o nasim filmovima :roll: Ali,opet ne zelim da se vracam na politiku.Posto sam ja ljubitelj starijih filmova,uzivao sam u onim kultnim ostvarenjima pustanim na RTS 2.Takodje je bio dobar i zimski i letnji bioskop.U svakom slucaju,nije pustano ovo akciono smece B kategorije,koje se sad pusta na RTS

Pa nisu se ni oni toliko pretrgli,kad je rec o nasim filmovima :roll: Ali,opet ne zelim da se vracam na politiku.Posto sam ja ljubitelj starijih filmova,uzivao sam u onim kultnim ostvarenjima pustanim na RTS 2.Takodje je bio dobar i zimski i letnji bioskop.U svakom slucaju,nije pustano ovo akciono smece B kategorije,koje se sad pusta na RTS

Tako je:ok:

Samo ja vishe volim one britanske "Midsummer murders" na Hallmark-u...Uopšte obožavam engleze:cool:

Više volim filmove iz 1980ih nego crno bele,ti?

Tako je:ok:

Samo ja vishe volim one britanske "Midsummer murders" na Hallmark-u...Uopšte obožavam engleze:cool:

Više volim filmove iz 1980ih nego crno bele,ti?

Pa sad :D Kako koji ;) Evo bas sam pre neki dan odgledao ovog novog Pink Panthera i ne mogu da smislim Stiva Martina kao Kluzoa.Piter Selers je neprevazidjen u toj ulozi:worth: Meni je kraj 60-ih i 70-te,nekako najbolji period,a generalno su tada i nastali neki od kultnih filmovova.A i citava plejada glumaca,a ne manekena,tada je briljirala

Pa sad :D Kako koji ;) Evo bas sam pre neki dan odgledao ovog novog Pink Panthera i ne mogu da smislim Stiva Martina kao Kluzoa.Piter Selers je neprevazidjen u toj ulozi:worth: Meni je kraj 60-ih i 70-te,nekako najbolji period,a generalno su tada i nastali neki od kultnih filmovova.A i citava plejada glumaca,a ne manekena,tada je briljirala

Ne znam što ne voliš Stivija,mnogi moji prijatelji ga uopšte ne favorizuju,ni moja majka ga ne favorizuje,a meni je baš lik:D

Ne znam što,ljudi uopšte ne liče,ali podseća me na našeg pele-ta:D (po izgledu,ne po glumi,narawno)...Steve je lepo odigrao Father of the Bride(1991).

Jedan od mojih omiljenih filmova je iz 1991.i zove se:"Grand Canyon",a obožavam režisera Lowrence Kasdan-a...

R.I.P.Michael Jackson(1958-2009)

Znao sam da ce Pink biti najgori i pre nego sto sam dosao na temu, ali jedna stvar mi nije jasna: Pink je SVIMA najgori i svi ga pljuju, a najgledanija televizija u zemlji. Pa ko to gleda onda, ako svi misle da je najgori?!

Meni je FOX ok, kao i Studio B (ne samo zbog Seranovih :D)
A najgori, nemam pojma, ima ih dosta, a ne bih da kazem Pink.

Znao sam da ce Pink biti najgori i pre nego sto sam dosao na temu, ali jedna stvar mi nije jasna: Pink je SVIMA najgori i svi ga pljuju, a najgledanija televizija u zemlji. Pa ko to gleda onda, ako svi misle da je najgori?!

Meni je FOX ok, kao i Studio B (ne samo zbog Seranovih :D)
A najgori, nemam pojma, ima ih dosta, a ne bih da kazem Pink.
skoro da je RTS stigao Pins po "kvalitetu"....:mrgreen:

Back