- Poruka
- 29.307
Realna vrednost američkog dolara je 7¢.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Priča se da bitkoin ide na 100 dolara do kraja sedmice
Imaš zalagaonicu za bicikle 700 metara od raške pumpe
Realna vrednost američkog dolara je 7¢.
Ne verujem.BTC je pukao jer je lik koji je maznuo 200.000BTC-a i oko 800.000LTC prodao juce veci deo. Ako pogledas videces da cena raste al jbg lik koji je maznuo pare, preko neke One + coin, mislim da ih bese 7 samo on nije uhapsen, raspordao sve i juce izasao sa preko 2milijarde.
To sto ti ne verujes je tvoj problem al to je istinaNe verujem.
Nego je CORONER-VIRUS postao "black swan event" koji je trigerisao prodaju bitkoina na realnu cenu (0 kopejki).
Eto, sam si opovrgao priču da je neko ukrao BTC pa zato kešira.Isti je slucaj i kod LTC-a, ETH-a....
Wall Street bounces back after worst day since Black Monday
https://www.nbcnews.com/business/markets/stocks-set-surge-following-worst-day-87-crash-n1157741
Eto, sam si opovrgao priču da je neko ukrao BTC pa zato kešira.
Svi ostali kriptosi su takođe propali
Ne verujem da taj uopšte postoji, to je vaš izgovor as to zašto vam je propao Scambitcoin.Pa ukradeno je i ETH-a, i LTC-a. Lik je prodavao svoj scam coin/token za sve to.
Ne verujem da taj uopšte postoji, to je vaš izgovor as to zašto vam je propao Scambitcoin.
Kinezi su mnogima idol. Za koju godinu će se za sve pitati.Rusija ne ume da napravi ni čarapu a nekmoli virus.
Ovo je izazvao kineski narod, idol aleksandra vučića 19.
Kinezi su mnogima idol. Za koju godinu će se za sve pitati.
Ma vidiš da serre. Veša veš na štrik i piše gluposti.lazes
Sve u crvenom americka berza se rusi , a ti navodno profit od 42%
Koliko ti vredi danas portfolio akcija koje imas u odnosu na pre mesec dana...
Paaa mnogo manje
Živi bili pa videli.2030 će biti sami na vrhu sveta.
Ja nikad ne lažem o seksu i novcu. Zato moj izveštaj za februar otvoreno kaže da mi je plata Minus 147.500 dinaraMa vidiš da serre. Veša veš na štrik i piše gluposti.
Znači mnogoooo manja od moje. Ja i nemam platu, već zaradu, ali nije tema.Ja nikad ne lažem o seksu i novcu. Zato moj izveštaj za februar otvoreno kaže da mi je plata Minus 147.500 dinara
![]()
Ja nikad ne lažem o seksu i novcu. Zato moj izveštaj za februar otvoreno kaže da mi je plata Minus 147.500 dinara
![]()