Прднути у чабар
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

naravno, sada će doći Radašin i Meca da mi objasne kako je to ispravno ako se radi o njemu Kako to Jaćimović Stariji štrajkuje gladju, skuplja 4 milke dinara i organizuje šoferski desant na Beograd?Ček bre, je l ovo mali Miloš štrajkovao glađu, beše?naravno, sada će doći Radašin i Meca da mi objasne kako je to ispravno ako se radi o njemu
![]()
![]()
Najgore zlo koje su mogli da učine je da puste ove polupismene, bahate i korumpirane da zasednu na neku foteljicu i da umisle da su bogomdani da kroje sudbinu celog naroda Srbije.
Nema,doslo vreme i da narod koji se skuplja dolazi sa drzalicama za kramp i da pocne da uzvraca udarce,vise ih je i sigurno bi nadjacali kriminalce.Цензурисани наслов је био
СНСекта и њихово зло.
Ово нису цртице.
Остављајте вести најгорих зала ове накарадне власти.
https://n1info.rs/vesti/student-vuk...kli-novosadjane-nekoliko-njih-vikalo-ubij-ga/
Student Vukašin: Policajci se smeškali dok su tukli Novosađane, nekoliko njih vikalo "ubij ga"
Ne znam, al dr Miloš će ti objasnitiKako to Jaćimović Stariji štrajkuje gladju, skuplja 4 milke dinara i organizuje šoferski desant na Beograd?
Medicinski bosanski fenomen

Učiteljica a ne zna?Ne znam, al dr Miloš će ti objasniti![]()
Jesi ti to pomešao pitanja u vezi medicine ili me smatraš dr učiteljicomUčiteljica a ne zna?
To pravi veliki problem kod nas dece...
pa nismo mi ko vi ''stručni''za sve moguće oblasti 
Uvek ima bržih, jačih i boljihJesi ti to pomešao pitanja u vezi medicine ili me smatraš dr učiteljicompa nismo mi ko vi ''stručni''za sve moguće oblasti
![]()
Još kad bi poneki to shvatili, ihaaaUvek ima bržih, jačih i boljih

Neće Vučić ikoni nego ikona Vučiću ono tipa breg-Muhamed
Pretpostavljam da ti se Šešeljeva slika sviđa?Pogledajte prilog 1820167
Evo, upisah u Gogel Imidžu "najgore zlo u Srbiji". Vučićeve četiri slike izlećeše i jedna Šešeljeva.![]()

Toj grupi ljudi je DRŽAVA dozvolila da budu tu,blokaderima niko nije dozvolio da blokiraju saobraćajnice i fakultete,niko.Tako je! Zamisli, umesto lepo da ulete i izubijaju tu sramnu grupu ljudi koja već 8 meseci bez ikakvog razloga i smisla blokira glavnu raskrsnicu ispred skupštine u glavnom gradu do te mere da su stavili i šatore i tamo se legu kao pacovi, oni ih još i brane. Još su im i prijavnicu stavili i ogradu koju mažu govnima da je neko ne bi dirao.
Treba da se ponašaš pristojno i da poštuješ zakone ove države,a ne da ti određuješ šta se može a šta ne.Znači treba da gazimo ove bele šatore koji nam blokiraju ulicu ispod prozora već MESECIMA ne dozvoljavaju da prođemo svojom ulicom.
Je li to ono što želiš Radašine
A ovi što nisu blokaderi i hoće da uče?Oni nisu budućnost ove države,jel?Pošto smo već podeljeno društvo, vi dupelisci ove kriminalne vlasti uopšte nemate jedan argument da istu odbranite. Vi u stvari i ne osporavate da su oni sve ono za šta ih mi optužujemo i to bi bilo branjenje neodbranivog. Jedino što možete je da propagirate kako smo isti. Pa nismo. Ti blokaderi i đaci koji neće da uče su mladi ljudi ove države koji su njena budućnost i očigledno imaju i mozga i muda. Sa druge strane su...pa da ne nabrajam. Znaš ti sve.
Jel ti imas mozda klinicku depresiju dijagnostifikovanu?Сада морам искрено. Када слушам овакве тврдње, а има их много и навелико свуда и на интернету и уживо (биле тачне или нетачне небитно) просто добијем дојам да је сила добрих, али их сви ти многобројни бездушни и зли некако потлаче и набатинају. О чему се овде ради? Бивам и испадам лудак покушавајући ово да разумем. Сви вичу "неправда" и "неправда, злоће у близини!", толико их има, а злоће их напрашиле. Што више, злоћама ни трага ни гласа, не буквално али такав дојам оставља.
ovakvo zlo Srbija ne pamtiSNS i Vucic, pa onda svi iza njih.
Toj grupi ljudi je DRŽAVA dozvolila da budu tu,blokaderima niko nije dozvolio da blokiraju saobraćajnice i fakultete,niko.
Treba da se ponašaš pristojno i da poštuješ zakone ove države,a ne da ti određuješ šta se može a šta ne.
A ovi što nisu blokaderi i hoće da uče?Oni nisu budućnost ove države,jel?