Najgora i najbolja klopa u Zrenjaninu!!!

Ipak, dno dna, i jos sve ono sto je UltraZvuk rekao za kappa m je pekara kod glise i jefte u centru
Ona sitna peciva su im kao zileti, sendvice sam par puta dobila pokvarene (salama pocrnela koliko stoje), ili cak prazne, kad zaborave staviti suvi vrat (i onda mi jos u polu pojeden senvic prljavim rukama stavi parce) a jogurt im je stalno pokvaren, i jos je onaj kovacevic na kom ne mozes procitati rok trajanja, jer je utisnut razmazan, bas zbog toga. Radnice su aljkave i neprijatne... Ma mogla bih nabrajati do prekosutra iskustva sa njima... Iskreno verujem da takve treba zatvoriti, jer to nema veze sa tim da li ukusno ili ne, oni se igraju sa zdravljem ljudi!!!
 
Kada kupujete sendviče, pljeskavice itd. pokušajte da izbegnete: pavlake, kečape, ruske salate, pečurke... jer se na ovim vrućinama izuzetno brzo kvare, a malo je savesnih prodavaca.

Oni koji su alergični na antibiotike, neka obrate pažnju gde i od koga kupuju sladoled jer se ne tako retko, kako bi prošli inspekcijski pregled, posipaju antibioticima.

U svakom sl. kupujte na provereenim mestima!
 
Druže... to je poređenje kao ono... što tučeš pivo u podrumu u Svetosavskoj za 70-80-100 din, kad možeš da popiješ na bankini ispred samoposluge 3 za te pare?

Ali... nazad na klopu.... Najveće zlo u gradu... veće od sveg ZLA u gradu zajedno pa na kub vam je KAPPA M. Osoblje je aljkavo, hrana je natovarena kečapom i začinima pa se ništa drugo i ne oseti... dostava je šmrljava i prljava,... a gazda je prevarant i MAJMUN.

hahaha,e svaka ti cast.istina ziva..GAZDA mi je komsija,***** je nevidjeno kao covek
 
Moram da pohvalim "Camel". Nedavno sam bila na svadbi koja je tamo organizovana i svi faktori koji zavise od restorana (hrana, usluga, cistoca i slicno) su bili na zavidnom nivou.
Buduci da i ja spadam u "pacenike sa 100din" , kao obrok van kuce obicno biram hranu iz Chilly-ja.
Koliko imate otprilike imate godina ako su vam takve stvari vazne i na forumu (koliko ko ima para) ?
 
Skoro sam isla u Kastel na veceru, koji je renoviran i izgleda fantasticno! Nisam ja platila, i nemam pojma kako se krecu cene, ali iskreno, mislim da nije nesto mnogo skupo, otprilike isto kao i po drugim restoranima. E sad, ako zelite stvarno nekog da izvedete na veceru, ko vam je drag, i da ne zalite kintu, to je moja preporuka. Enterijer i eksterijer su zaista divni. Necete se pokajati sigurno. Svi smo uzeli razlicita jela, i sve je bilo jako lepo aranzirano i jako ukusno, svi su bili odusevljeni, usluga fantasticna, brza, ljubazni, pridrzavaju vam jaknu kad se oblacite, imaju bele rukavice, ludilo! Eto, to je u vezi Kastela, inace mogu da pohvalim i restoran Camelot, drzi ga bivsi gazda Camela, Zeljko, hrana je ok.
 
^Da,ali samo za one koji vole ribu...mada...fileti od soma su im odlični :).Neslažem se sa Borićkom,jer u kom god ''banjalučkom ćevapu'' da sam jeo,pojeo sam g***o.Lepinje su im kao cirkularna testera,bataci puni hrskavice kao da jedem uši,ćevapi (ako su to ćevapi,a nemaju veze sa Banjalukom ili njihovim ćevapima) su ko pečeni palčevi sa nogu i ako stavite više od 3 priloga-usvinjavanje je neminovno.''Leskovački Voz'' je po meni jedna od boljih hamburgerija,mada nemogu dati podatkje o cenama.Da li je neko probao nešto iz novootvorene picerije/hamburgerije kod stare pijace-pored Ruske Crkve?A da,još treba da spomenem i pivnicu.Zašto pivnicu?Jel ste probali porciju pečenog krompira sa sirom i kečapom?Za 100 dinara?Ako niste-pravac tamo.Ja koji sam odrastao na krompiru (sirotinjska hrana my ass :D) teško mogu da se sam uhvatim u koštac sa tom obilatom porcijom,tako da uvek sa sobom vodim (izgladnelu) ispomoć.Ako se tu doda još i krigla-dve,moje veče je skoro ispunjeno :)
 
slazem se da je najbolja klopa u "camelu", ali i u "tri soma" je odlicna .

Mesto kao mesto (Tri soma) je ok, ali su ljudi šmrljavi za medalju. Verujte mi, nisam gadljiv, ali na šta liče, koliko su prvljavi vlasnici i osoblje... pa to je da momentalno povratiš!

Što se tiče finansijske strane krkanja u gradu, ne bih sada opljuvavao neka mesta... jer Bože moj, ne možeš porediti kruške i mačke... Kaštel i Chilly... svašta. Treba porediti istu klasu. Ako ništa drugo, ni oni koji (kao redovno) jedu po restoranima, ne jedu samo tamo - desi se da i usput zavale pizzu ili pljesku ponekad, tako da nije umesno prosipati pamet te vrste...
U globalu, svi gledaju da uštede, zakinu... pa se tu javljaju oscilacije u uslugama, ali je dobro da svako iznese neka svoja mišljenja i iskustva... pa zaključak izvedite sami :)

Nego, otišo sam offtopic... Trofej mi se baš sviđa kako izgleda. Usluga i nije baš za pohvalu, ali ajde... leti je super.
Ako volite riblju čorbu, ali i druge stvari, idite na Babatovo, za male pare može lepo da se ruča.
 

Back
Top