електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Кучкарски лоби не мирује. Свака друга реклама на ТВ садржи макар једну ружну џукелу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ove zene sto hrane nesterilisane pse i macke lutalice su pa tek posebna prica.Кучкарски лоби не мирује. Свака друга реклама на ТВ садржи макар једну ружну џукелу.
Ove zene sto hrane nesterilisane pse i macke lutalice su pa tek posebna prica.
Gde živiš? Da vežem psa ispred marketa kod tebe, nateram ga da laje i čekam da mi sve po spisku.И ја мрзим то огавно лајање паса испред маркета. Чекам да видим ко ће га повести и онда му све по списку.
Haha kakva Karen.Сви они су себични нарцисоидни идиоти. Боле их уши што њихов мутант лаје и засерава и запишава све живо.
Gde živiš? Da vežem psa ispred marketa kod tebe, nateram ga da laje i čekam da mi sve po spisku.![]()
Uh, kako volim da nerviram go*na poput tebe.Ма мука ми је више од свих тих 'љубитеља'. Идите у Ритопек или већ негде ван града па држите и жирафе, терајте се у пм.
Ili ces, sta?Боље ти је да ми се не приближаваш, кучкару огавни.
Uh, kako volim da nerviram go*na poput tebe.![]()
Pariz ima oko 2850 pasa po kvadratnom kilometru, što bi bilo nekih 300k ukupno u čitavom gradu. Ova tetka bi šlogirala da čuje gde sve na javnim mestima možeš uvesti psa ili drugog ljubimca.
ali ljudi mnogo više vode brigu o njima, nije samo imam ljubimca da bih ga imao. I to je poenta. obrazovanje o odnosu prema ljubimcima je deo školskog kurikuluma, razvijanje empatije prema životinjama i podsticanju odgovornog vlasništva i brige o ljubimcima.
Nek me neko ispravi, ali mislim da u Srbiji ništa od toga nema.
Jest, baš je zbog toga.Ова 'тетка' ће ти рећи да овде ВЕЋ имате превише слободе. Улазите са псима у пошту, јавни превоз, књижаре, пекаре, ресторане...Гробља псећа отварају јбт...
Тежак пад и декаденција, пропаст белог човека.
Doticna je ober mrziteljica pasa, tj manje vise svega na svetu, a psi su samo prvi na listiJest, baš je zbog toga.
Uzgred, ja uopšte nemam psa.
Zato što vole grad a vole i životinje.Tema nije metafora.
Zivotinje su zivotinje.
Zasto ljudi koji vole zivotinje ne idu na selo da zive?
Jedan pas/macka na neke 4-5 porodice, pa i nekako, ali ovo brate postalo nepodnosljivo.
Plus, posebno bitno, zivotinje su vam uvaljene, nisu one koje imaju prirodni ekvilibrijum i prirodno love stetocine, vec uvaljene plisane igracke.
Zasto ne zivite na selu, ako vam je ljubav prema zivotinja bas jedna od bitnijih vrednosti?
Sela vape za onima koji zele da se bave stocarstvom.
Izrazito, ali izrazito smarate. Ne moze covek da spava od vasih ljubimaca, a da ne pocinjem i o nekim opasnijim stvarima.
Tema nije zamisljenja kao pljuvanje po zivotinjama, nego pljuvanje po nesavesnim i sebicnim vlasnicima kucnih ljubimaca.Pariz ima oko 2850 pasa po kvadratnom kilometru, što bi bilo nekih 300k ukupno u čitavom gradu. Ova tetka bi šlogirala da čuje gde sve na javnim mestima možeš uvesti psa ili drugog ljubimca.
ali ljudi mnogo više vode brigu o njima, nije samo imam ljubimca da bih ga imao. I to je poenta. obrazovanje o odnosu prema ljubimcima je deo školskog kurikuluma, razvijanje empatije prema životinjama i podsticanju odgovornog vlasništva i brige o ljubimcima.
Nek me neko ispravi, ali mislim da u Srbiji ništa od toga nema.
Коме јбт...Prijavi,kad plate kaznu cistice.
Ово није тема за цвеће и тужне пролазнике. Отвори своју па ћемо причати.Smeta I auto na trotoaeu,zbog polena I insekata smeta cvece po balkonima, zatim smetaju baste,na prolazu su, glasan smeh,tuzni prolaznik,rupe po ulicama....Al volim sto Sam tu ..vazi...
Dobra je temaОво није тема за цвеће и тужне пролазнике. Отвори своју па ћемо причати.