Najeroticnija stvar koju muskarac moze da uradi za zenu je da opere sudove :)

Ali G je u svom programu imao goscu Naomi Wolf, koja je jedna od glavnih feminskinja, koja se poziva na istrazivanja i kaze da najeroticnjija stvar koju muskarac moze da uradi za zenu je da opere sudove i kucni poslovi...:eek:

Mozda ako je muskarac go dok pere sudove. Znam da bi meni zena bila eroticna kada bih je video da je gledam bez krpica dok pere sudove.

man_vacuuming_cleaning_window.jpg

Samo sto to ne izgleda ovako. Samo cekam da se uzbudi jer sam koristio novi Feri na sudovima, jer Feri je tako seksi.

http://www.thefrisky.com/2013-11-05/study-guys-who-help-out-around-the-house-get-more-action-well-sort-of/

Psiholozi kazu da je obrnuto. Ne znam, mozda ipak vise pali ako uradi neki teski fizicki posao lupam sada, popravi nesto na autu ili sta znam, gde se jednostavno pokaze kao bolji oslonac. Odise to nekom sigurnoscu, muskoscu i sta vec.
Moze on i da pocisti i opere sudove i skuva rucak, sto je ok, pomogne, sta vec, ali tako ipak ne zraci muskoscu kao neki drugi tipicno muski posao.
Opet, sto ljudi sto cudi.

Poslednja izmena:
Svasta...

Privlacno je kada vidis tatu posvecenog detetu.
Muskarac koji veci teret preuzme na sebe.
Stalozen tip koje se ne nervira lako.
Muskarac koji ima obzira prema starijima, smotanijima, sporijima,...
Kulturan, bez potrebe da se prodornoscu namece.
...

Kada se probudis, vidis da je budan pre tebe i da te posmatra.
Kada te slusa i gestom pokaze da te je zaista i cuo.
Kada te zarobi telom i svojim sakama stegne tvoje, a opet osecas i neznost,...
...

Ali sudovi... ne! Sasvim svejedno ko ce ih oprati. Ako moze otkaciti bar pola stavki gore- ja cu, uvek :)

Ali G je u svom programu imao goscu Naomi Wolf, koja je jedna od glavnih feminskinja, koja se poziva na istrazivanja i kaze da najeroticnjija stvar koju muskarac moze da uradi za zenu je da opere sudove i kucni poslovi...:eek:
ne mislim tako
sudove moze da mi opere i masina za sudove, al' visestruki orgazam bogami ne moze da mi priusti

Zezajte se vi, zezajte, al' ja sam na tu foru jednom smuvao neku tetu. :lol:

Mi tete smo uvek bile praktične.
Slabo marimo za poeziju i slatke reči, molim lepo - samo dela.

u svakom slucaju sudovi moraju biti oprani :aha:

Jeste, to je tragedija za oba pola.
Htela sam odmah da naručimo mašinu za pranje sudova, ali je mm rekao istorijsko NE.
Hoće večno da bude sexi kraj sudopere.:aha:

Back