Jel i kod vas

i ne samo u ženskom prisustvu, nego uopće...

Ali to je bolesno, ljutiti se na neciji stav.

Tako ja pre neki dan na poslu i mene napadne jedna luda (koja svaki dan gleda kako sam obucen) da mi je majica zguzvana kao da su me krave zvakale, a ja njoj kazem ako ti se ne svidja nemoj gledat.

Nije muski posao da sebe pegla, muski je posao samo da bude cist. A mi smo ionako preveliki romantici da bi obracali paznju na stine detalje, jel tako.

zenama je urodjeno da sve kritikuju
trebahs ti njoj da udarish kontru i nadjesh neshto jer su nesigurne u tri lepe
obichno oko izgleda jer je vecina iskomplexirana
i onda se prestati da smara
chim krene da te kritikuje kazi ugojila se ili uzasna ti ta suknja itd.

zenama je urodjeno da sve kritikuju
trebahs ti njoj da udarish kontru i nadjesh neshto jer su nesigurne u tri lepe
obichno oko izgleda jer je vecina iskomplexirana
i onda se prestati da smara
chim krene da te kritikuje kazi ugojila se ili uzasna ti ta suknja itd.

Ma ja to otpilim u kratkim crtama, ali kad se nakace ko cicak. Neki dan me cinkala da nisam u odelu, smece malo debelo. Izgleda ko francuski buldog. Ja sam dobar sa onima koje mi trebaju, a to je bitno.

Vase zene vas optuzuju da ste kruti samo zato sto recimo kazete da ne bi prali sudje u zenskom prisustvu?

o pranju sudja ne razmisaljam da l' u zenskom prisustvu il bez njega...a da optuzuju takve moje stavove, kazu mi da sam zatucan, da ne postujem ravnopravnosti i to :D...uglavnom bacaju drvlje i kamenje na moje takve izjave...a oni stariji, zavidniji koji to rade (peru sudje), koji su nekada mozda pricali kao ja, pa nisu mogli da se ispostuju...kazu mi da cu kvocati i pilice vodati....:aha:

hmmm prvo ...ko ti pere kad si sam ? drugo ...zasto ih peres kad si u vezi a ne peres kada nisi ...da li to znaci da ih peres iz koristi :mrgreen:

Iz čiste koristi. :mrgreen: Toliko sam pokvaren.

A i sada ih perem samo što se nagomilaju, jer nema nikoga da dođe kući i da se naljuti ako nisam oprao, pa da onda neće da se fjakamo.

Vidiš sad koliko sam prefrigan? :mrgreen:

Back