PinaColada:)
Zainteresovan član
- Poruka
- 172
Evo za mushkarce pre svega, a i za devojke,koji je vama najerotichniji nachin koji ste dozhiveli ili biste voleli da dozhivite,kojim bi partnerka inicirala seks?? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dovoljno je samo da ruka zaluta u gacice i eto![]()
evo pina colada cist primer.. tu nema niceg erotskog, cista fizikalijadovoljno je samo da ruka zaluta u gacice i eto![]()
Ja lezim na plazi a ona u plicaku gledajuci u mene namesta dugu kosu..prsticem pomera gacice..sevne obrijana ribica..nesto belja od preplanulog tela..a drugom rukom me zove kaziprstom i oblizuje se..jao i meni se zgadilo![]()
Dobro trebalo je da napishem najintrigantnije ili na shta vam se najvishe dizhe?!Ne mislim na vizuelne stvari vec na samo iniciranje. Pre bilo kakvog striptiza i slichno sigurno sledi i iniciranje...
Dobro trebalo je da napishem najintrigantnije ili na shta vam se najvishe dizhe?!Ne mislim na vizuelne stvari vec na samo iniciranje. Pre bilo kakvog striptiza i slichno sigurno sledi i iniciranje...
...a kako ću znati da li je ta ruka muška ili ženska... missim ako izađe iz monitora...![]()
Au ljudi,dosta sa ispravljanjem greshaka u kontekstu,verujem da ste shvatili sushitnu pitanja!![]()
Ja lezim na plazi a ona u plicaku gledajuci u mene namesta dugu kosu..prsticem pomera gacice..sevne obrijana ribica..nesto belja od preplanulog tela..a drugom rukom me zove kaziprstom i oblizuje se..jao i meni se zgadilo![]()
To nije seksi,haha.![]()