Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.711
Što je vrhunac muške vjernosti?
Tri puta oženjen, a još uvijek ima istu ljubavnicu.
Tri puta oženjen, a još uvijek ima istu ljubavnicu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne razumem.( stari vic)
Kapetan proverava da li albanci kriju oružje po kućama..
+ Da vam vidim spavaću sobu, - Nemoj gos'n kapetan,.. nema ništa,.. kreveti, jastuk,..
Ispod kreveta puške,..
+ A, šta je ovo ?
- Ja ćudim gosn kapetan,.. ja ćudim,..
+ A, da vidimo dečiju sobu. - Nema ništa gos'n kapetan,.. mala deca,.. igračke, lutke,.. -
Nađoše puškomitraljez i minobacač.. + Šta će ovo ovde?
- Ja ćudim gos'n kapetan, ja ćudim,..
+ A, da vam vidim podrum .. - Nemoj gos'n kapetan, kad te molim, nemoj.
+A. štoo?
- I ti ćeš ćudiš, gos'n kapetan,.. i ti ćeš ćudiš.

Pa nisi razumeo ono moje u temi za adapter - danas " Ćudim gos'n kapetan, baš ćudim",.. branio si se da nisi kapetan,.. pa reko' možda ne znaš vic. - to je iz tog vica,..ne razumem.![]()
sve sam mislio ozbiljno osim onog za fast charging... to sam se zezao.ustvari se nisam zaćudio da si se ti zezao,.. kasnije si se pravdao da nisi mislio ozbiljno,.. u kasnijim postovima.
- znao sam još od prvog vagona.
I ozbiljno si mislio da će 0.6 vati da napaja metereološku stanicu ?sve sam mislio ozbiljno osim onog za fast charging... to sam se zezao.
ja se nikad ne pravdam.
ti ocigledno ne znas o kakvim se meteoroloskim stanicama pricaI ozbiljno si mislio da će 0.6 vati da napaja metereološku stanicu ?
meni to liči na vic,..ti ocigledno ne znas o kakvim se meteoroloskim stanicama prica
ovo je isto meteoroloska stanica.
https://www.aliexpress.com/item/1005005193323133.html?spm=a2g0o.productlist.main.45.2d982121jysSsS&pdp_ext_f={"sku_id":"12000032069312244"}&pdp_npi=3@dis!RSD!81.98!81.98!!!!!@211bf48d16789060346191511d070c!12000032069312244!sea!SRB!2321904980&curPageLogUid=bUlbv1GyQ1ap
kosta 80 dinara i napaja se jednom AAA baterijom..
mnogo si bre ogranicen.
i ne spamuj ovu temu.

ja pitam bixby za toKakvo ce vreme biti sutra na teritoriji Novog Sada.
Hvala unapred na odgovoru
aaa?
![]()