Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sreli se konj i magarac i pozove konj magarca u goste da mu pokaže svoj novi stan. Došli oni kod konja u stan, divi se magarac, a konj mu pokazuje i svoje trofeje: “Vidiš, ovo sam osvojio na natjecanju u Londonu, a ovaj drugi u Australiji na Olimpijskim igrama. A ovaj tu ovdje u Washingtonu…”.

Na kraju kaže magarac: “Dođi ti sutra k meni u goste pa da vidiš i moj stan!”.

Sutradan došao konj magarcu u goste. A magarac, sav jadan, nije znao kako da se pohvali pred konjem jer se u njegovom životu zapravo ništa vrijedno nije dogodilo. Napokon nađe on sliku zebre i objesi ju na zid. Kad je konj primijetio sliku, upita magarca: “A što je ovo?”.

Magarac, sav ponosan, odvrati: “Prijatelju, to sam ti ja dok sam igrao za Juventus!”.

Sreli se konj i magarac i pozove konj magarca u goste da mu pokaže svoj novi stan. Došli oni kod konja u stan, divi se magarac, a konj mu pokazuje i svoje trofeje: “Vidiš, ovo sam osvojio na natjecanju u Londonu, a ovaj drugi u Australiji na Olimpijskim igrama. A ovaj tu ovdje u Washingtonu…”.

Na kraju kaže magarac: “Dođi ti sutra k meni u goste pa da vidiš i moj stan!”.

Sutradan došao konj magarcu u goste. A magarac, sav jadan, nije znao kako da se pohvali pred konjem jer se u njegovom životu zapravo ništa vrijedno nije dogodilo. Napokon nađe on sliku zebre i objesi ju na zid. Kad je konj primijetio sliku, upita magarca: “A što je ovo?”.

Magarac, sav ponosan, odvrati: “Prijatelju, to sam ti ja dok sam igrao za Juventus!”.
😆

Mlad Piroćanac na studijama u BG treba da ide na vikend kući vozom.
Za malo zakasni i počene da trči za vozom.
Nikako da ga stigne, ali ne odustaje i stigne do kuće trčeći.
Kada ga ugleda tatko, on će, da se opravda:
- Da znaš da samo da sam uštedeo 1200 dinara za kartu.
A tatko mu odvali zaušku i kaže:
- Pa što nisi trčao za autobusom, karta je 2000.

Poslednja izmena:
PRE BRAKA :

Momak - Da,konacno, ne mogu docekati!
Devojka - Jel, hoces da me napustis?
Momak - Ne, nemoj ni pomisljati na to.
Devojka - Volis li me?
Momak - Naravno, sve vise i vise.
Devojka - Jesi li me ikada prevario?
Momak - Ne, kako to mozes da me pitas?
Devojka - Hoces me poljubiti?
Momak - Svaki put kada mi se ukaze prilika.
Devojka - Hoces li me udariti?
Momak - Jesi li ti normalna, pa nisam ja taj tip osobe.
Devojka - Mogu li ti verovati?
Momak - Da.
Devojka - Dragi moj....

POSLE BRAKA

Jednostavno procitaj od kraja ka vrhu.

76775183_259744124999276_5066215702919118848_n.jpg

Nije vic ali kad smo vec kod titanika gledah nekog lika na kvizu i prica svoju pricu kako je veliki obozavalac titanika, bolje reci opsednut. Kad je film izasao imao sest godina, njegovi ga poveli u bioskop gleda ali film je za 12+, te je gledao kuci, odusevio se, raspametio kad je saznao je istinita prica bla, bla, bla. Pita ga voditelj pa imate li neku kolekciju, on kaze da je predmete sa samog broda veoma tesko naci i odvali mrtav ladan kako je ipak uspeo kupi ugalj sa titanika :hahaha: wtf, brain damage :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back