Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Turizam

Ulazi gost u hotel na našoj obali.

“Dobra večer, imate li slobodnu sobu?”
Recepcioner: “Ima, naravno”
Može li se kod vas još nešto pojesti?
Može, svakako, večeru služimo skroz do ponoći
A nudite li, ovaj, možda i večernje usluge?
A to, da, nudimo, Za to imamo Katu. 50 eura..
A možda usluge drugog spola?
Pa, nudimo i to. Za to imamo Šimu. 500 eura
Molim, 500 eura?! Zašto deset puta skuplje?
A gledajte, meni to baš i nije drago pa meni ide sto eura. Nije drago ni svećeniku pa sto eura ide njemu. Načelniku isto nije drago pa i njemu ide sto eura.
Aha, a od svega Šime dobije samo 200 eura?
Ne, 200 eura idu Stipi i Anti da drže Šimu jer ni njemu nije baš drago

Privatni detektiv razgovara s mladom, zgodnom ženom. Detektiv podnosi izvještaj:
- Pratio sam vašeg muža - reče. - Bio je u četiri bara i u stanu jednog neženje.
- U stanu neženje? A što je radio ondje? - upita žena.
- Koliko sam shvatio, pratio je vas!

Upravitelj baletne trupe pozove mladu balerinu i očinski je upozori na njeno odviše slobodno ponašanje. Djevojka se zaprepasti.
- Ali kako? - upita. - Već dva mjeseca idem u krevet jedino s dežurnim vatrogascem i...
- Da - prekine je upravitelj - samo jesi li zapazila da je svake večeri dežuran drugi vatrogasac?

Ide Fata i za njom Mujo. Hodža stoji pred džamijom i gleda ih. I tako dva tri dana. Četvrti dan ih hodža zaustavi i pita Muju:
- "Što bolan Mujo tako?"
- "A šta to, hodža?"
- "Pa znaš da po kur'anu ide prvo čovjek pa onda žena?"
- "Ee, zaboravi ti to hodža, kur'an je pisan prije minskog polja

Bračni par šeta. Na jednoj klupi zapaze dvoje mladih kako se ljube. Tada supruga reče:
- Jadna djevojka! Molim te, dragi, zazviždi da se okane toga dok je još vrijeme.
- Neću! Ni mene nitko nije upozorio! - reče muž.

- Ovo je uistinu veoma smiona večernja haljina! - zgraža se mladi suprug kad mu je žena pokazala svoj najnoviji Diorov model. - Haljina ne skriva gotovo ništa od tvojih draži!
- Poštena žena i nema što skrivati! - odvrati supruga.

U stanu Babićevih prijatelja upriličen je žur. Svi se izvrsno zabavljaju, jedino Vilma sjedi tužno u kutu.
- Što je to s tobom? - upita je Robert začuđeno.
- Ah, pusti me, dosadno mi je! Pri sljedećem grupnom seksu morali biste pozvati više muškaraca, ovako čovjek nikad ne stigne na red!

Otišo Mujo na službeni put i za to vrijeme Fata ga varala. Svaki put kad ga je prevarila, ubacila je zrno graha u kartonsku kutiju koju je držala ispod kreveta. Kad se Mujo vratio s puta, nađe tu kutiju, a u njoj tri zrna graha i 20 maraka. Pita on nju:
- "Fato, što ti je ovo?"
- "Pa eto, svaki put kad sam te prevarila, ja sam ubacila zrno graha."
Broji Mujo i kaže:
- "Pa dobro, samo tri? A što je ovo 20 maraka?"
- "Pa svaki put kad se nakupila kila, ja sam prodala!"

Mujo oblijeće mašinu koja mu je odsjekla uho.
- "Što je bilo Mujo?", pita ga kolega Haso.
- "Tražim nešto."
- "A što, bolan?"
- "Pa, uho Haso!"
- "Koji će ti vrag uho, sad kad je odsječeno?"
- "Ma, bolan, im’o sam cigaru na njemu."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back