Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nekom čiči od 80 godina, koji se žalio da nekako u zadnje vreme ne može kao pre, tražili da donese uzorak sperme...
Sutradan čiča preda praznu teglu. Pita doktor šta bi, a čiče mu kaže:
"Paz' 'vako, doktore: prvo sam probao desnom rukom, pa levom, pa sa obe, al' ne ide pa ne ide. Onda probala žena, jednom, drugom, obema, pa zubima, pa bez zuba, ne ide. Čak smo zvali i komšinicu pored nas, i ona je probala to sve, i ruke i zube i između kolena i ništa..."
Doktor, šokiran:
"Zvali ste i komšinicu!?"
"Da, i ne ide pa ne ide, nikako nismo uspeli da otvorimo teglicu."

Učiteljica upozorava đake da će sutra biti pismeni zadatak iz matematike i da nitko ne smije izostati i da nikakva liječnička i druga opravdanja neće pomoći.
Perica pažljivo sasluša i pita:
- "A što ako budem iscrpljen od seksa?"
- "Ništa Perice, pisat ćeš drugom rukom", odgovori učiteljica.

am7D6do_460swp.webp

Došla četiri drugara u javnu kuću , a jedan od njih je mortus pijan , ne zna za sebe …
-Dobro veče dajte nam 4 ku*ve ? Nema , ostale samo tri …

-A ok dajte nam te tri ovom što se oduzeo dajte lutku na naduvavanje , on i tako nema pojma gde je… I odu oni u sobe , tek ujutro se sastali i sumiraju doživljaje

Kaže prvi , joj dobio sam Azijatkinju , moj neostvareni san , znači ludnica Drugi kaže , meni dopala Indijka , dakle sve poze kamasutra sam probao , nenormalno dobro….
Treći kaže , meni se desila Crnkinja , neka bivša atletičarka , kako je savitljiva , znači nema šta joj nisma radio , ma vrh…

Četvrti gleda pomalo uplašeno , kaže ljudi meni je izgleda dopala veštica ?! -Kako veštica ???
-Pa lepo , počeli da se ljubimo i ja je u zanosu ugrizem za sisu , ona poleti , napravi tri kruga po sobi i odlete kroz prozor..

Mirko ima teškoća u braku. Sretne ga prijatelj:
- Nedavno si nabavio krevet na vodenom jastuku samo da bi spasio svoj brak. Jesi li uspio?
- Znaš li kako sada tu stvar zovem?
- Ne znam. Kako?
- Mrtvo more!

Prepiru se Mujo i Kinez u Sarajevu, pa ce Kinez njemu izmedju ostalog :
“Odakle kod vas ovoliki psi lutalice u Sarajevu? Kod nas u Kini nema ni jednog”.
Na to ce Mujo njemu:
"A jesi li ti jarane ikad u Bosni vidio janje lutalicu”?

Žena ulazi u kuhinju i zatiče muža kako stoji sa muvolovkom u ruci i zvera po kuhinji.
- "Šta to radiš?"
- "Lovim muve."
- "Je li? Jesi li ubio koju?"
- "Da, tri mužjaka i dve ženke," odgovori joj.
Žena iznervirana upita:
- "A kako znaš da razlikujes muške od ženskih muva?"
On joj odgovara:
- "Tri su bile na konzervi od piva, a dve na telefonu."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back