ender33
Domaćin
- Poruka
- 3.289
Šta radi Terminator kad sretene cigana?
-Bježi da ga ovaj ne rastavi...
-Bježi da ga ovaj ne rastavi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pita sin majku:
- Mama, zašto se moja seka od tetke zove Ruža?
- Zato što tvoja tetka voli cvijeće.
- A, šta ti voliš mama?
- Đokice, ne budi dosadan više!

Zgodna plavuša dolazi po tko zna koji put na isti ispit i opet nema pojma. Profesor je već lud od nje, pa se počne razgovarati s njom povišenim glasom: - Pa dobro, kad ćeš ti napokon položiti ovaj ispit? Plavuša se izazovno namjesti, izbaci grudi, napući usne, zatrepće očima i reče mazno: - Profesore, ja sam spremna napraviti SVE da prođem ovaj ispit ... Profesor je pogleda iznad naočala, pa upita: - Baš sve? Plavuša se nasmija i još više izbaci grudi: - Baš sve .... Profesor se zamisli i reče: - Dobro ... a što radiš u petak navečer? Plavuša, igrajući se privjeskom duboko u dekolteu: - Ništa .... Profesor brzo odgovori: - A da malo učiš za promjenu?!
[delirijum]Kod mene na faxu (Pravni u Nisu) kod profesora za koga se zna da voli da svrlja i sa koleginicama i sa studentkinjama, dosla neka likusa ruzna brate mili, da biciklo ne naslonis na nju...
Nema pojma na ispitu i kaze:"Profesore ja sam spremna bas na SVE da polozim ovaj ispit" [amfiteatar pada u trans od smeha]
Profa odgovara:"Koleginice, mi hebemo, ali biramo"[delirijum]
E tad kad nisam umro od smeha... necu nikad
..... Sta ce covek,iskren...