Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Usataje Lala ujutru, osmeh od uveta do uveta sav srechan. Pita ga Sosa,
- shta je Lalo shto si tako srechan?
- Jaoj Soso sanjao sam neshto tako lepo!
- Pa prichaj Lalo shta si to tako lepo sanjao?
- Sanjao sam da idem u beograd!!
Pa shta je tu tako sjajno?
- Al' sa pasoshom!

U avionu sede dva Hrvata, do prozora i na srednjem sedištu. Dođe
Milutin, sede do njih do prolaza , raskomoti se i izu cipele. Hrvat do
prozora reče: "Mislim da ću si otić po koka-kolu"
Na to će Milutin: "Brate, da se ne provlačiš, doneću ti ja"

... i dok je odlazio Hrvat mu pljune u cipelu. Posle pet minuta, ista
scena, drugi Hrvat, druga cipela.Sleće avion, Milutin se obuva, namršti se i reče:" Dokle bre ova mrznja, netrpeljivost, pljuvanje u cipele, pišanje u
koka- kolu?!

Oženio se Lala i posle nekog vremena došao kod oca i majke sa ženom na ručak.
Otac ga izdvojio sa strane i priupita ga:
- Jel, kakva je snajka?
A lala mu objašnjava:
- Znaš Tata, nije baš tako vredna , ne vole da kuva, ne vole ni da radi po kući, ne vole da ide ni na njivu...
Tu ga otac prekine i posavetuje:
- Samo ti nju dobro išopaj , pa ćeš viditi ...
- Al Tata, kako ću to , pa ja nju volem !
A otac mu da roditeljski savet:
- Šunka se vole...

Strtnu se Italijan,Nemac i Srbin u raju.
Krenuli oni da pricaju kako je ko poginuo kaze Italijan:
-Ja sam imao ferari vozio 200km/h dosao u krivinu,sudario se i poginuo
.Kaze Nemac:
-Ja sam imao BMW vozio 250km/h dosao u krivinu,sudario se i poginuo.
Dodje Srbin i kaze:
-Ja sam kupio ficu i umro od gladi.

Muž i žena imaju 25 godišnjicu braka. Muž pita ženu, čime da je obraduje za godišnjicu. A žena će:
• Izvedi me u striptiz bar, baš bih rado videla striptizete, kako se svlače.
Kaže muž:
• Šta ćeš tamo? Takvi lokali su samo za pohotne, koji dolaze gledati ženske i cure im bale na njih.
Žena ne popušta:
• Pa svejedno bih htela videti, a pošto znam da si stidljiv, ja sam već kupila karte.
• Pa neka ti bude! - muž jedva pristane.
Kada su došli u bar, u garderobi ostaviše stvari, kaže garderoberka:
• Dobar dan, gospo'n Perić.
Žena ga pogleda, a muž brzo objasni da je to ćerka od kolege. Kada su se smestili za sto, konobar pozdravi:
• Dobar dan, gospo'n Perić.
Žena ga ljutito pogleda, a muž će brzo:
• Ah, draga, taj je bio konobar u našoj menzi na poslu.
Žena ga opet pogleda ispod oka i jedva mu poveruje. Predstava počne i striptizeta se svlači. Dođe do gaćica i upita publiku:
• A ko će mi danas skinuti gaćice?
I ceo bar se razdere u jedan glas:
• Perić!!!
Žena popizdi i ljutito ode iz bara. Muž za njom sav nesrećan:
• Draga, to su mi podmetnuli! Te ljude uopšte ne poznajem! Ljubavi moja! Veruj mi, molim te!
Žena sedne u taksi, muž je jedva stigne i sedne u isti taksi. Kad su se smestili u taksi, taksista pozdravi:
• Dobar dan, gospo'n Perić. Šta Vam je danas? Toliko dobrih kurvi smo vozili, a danas izaberete takvu staru babetinu?

Uhitila policija Narkomana i stavili ga u zatvor s gubavcem. Nakon par dana otpadne gubavcu noga, a on je baci kroz prozor. Nakon par dana otpadne mu i druga, pa i nju baci kroz prozor. Drugi dan otpadne mu i ruka, pa gubavac baci i nju kroz prozor. Tad Narkoman poviče nostalgično: -E, blago tebi! Još malo pa si napolju.

Ode mali djavo u ameriku da krade…. i kaže: ja sam mali djavločić imam kofercic i došao sam da kradem. Oni ga pošalju u Australiu sa izgovorom tamo se krade. Ode on u Australiju i kaže: Ja sam mali djavolčić i imam koferčić i došao sam da kradem…. Oni ga pošalju u Srbiju i kažu da se tamo krade… Kaže u srbiji: ja sam mali djavolčić i imam ko….. i jeb*m vam mamu lopovsku gde mi koferčić?!

Dolazi Haso u javnu kuću:
Molim vas brzo jednu slobodnu žensku, instrument mi vibrira, moram da zasviram.
Ali, gospodine, sve su zauzete, možete li da pričekate?
Ne, moram odmah da sviram.
Dobro, a da li se ja mogu staviti vama na raspolaganje?
Nakon seksa vlasnica bordela kaže:
I nije vam neki instrument, nisam ga bas čula dobro.
Ali, gospođo, ni ja nisam svirao nikada u tako velikoj dvorani.

Javlja se Mujo u etar Radio Sarajeva i kaže:
- "Hodam ja čaršijom, kad odjednom naiđem na novčanik..."
- " I jesi li ga podigao?", upita voditelj
- "Da"
- " Pa šta si video?"
- " 1ooo KM i 1ooo EUR i ličnu kartu..."
- " ...i, šta piše u ličnoj karti ?"
- " Muharem"
- " I šta sad?"
- " Pa ako može jedna pesma za Muharema..."

Trci zeka niz sumu i vice:

"******! ******!..."

Vidi to meda i upozorava ga:

"Stani Zeko, nemoj tako, nije kulturno, ne vici toliko..."

Na to ce zeka opet:

"****** !!! ****** !!!"

A meda:

"Nemoj bre zeko, vidi kolicni si, a takve reci od tebe. Pa jos mleko imas na usne, a tako vices ..."

Zeko:

"Nije mleko !!! ****** !! ****** !!!"

Ulazi Muja u restoran i vidi da u blizini sedi Alen Delon. Krece da mu pridje, ali ga njegovo obezbedjenje zaustavlja. Vice Mujo - Alene, Alene.... ali on nista. Mujo je bio uporan i Alen mu se konacno odazvao.
-Alene, imam jednu molbu za tebe - kaze Mujo.
-Molbu? Ma daj bre - rece Alen.
-Moooolim te!!
-Hajde reci.
-Sutra cu da dodjem sa Fatom u restoran, a ti kad me vidis, prvi mi se javi - kaze Mujo.
-Sta??? Ja tebi prvi da se javim?? Ne dolazi u obzir!
-Ali mooooolim te.

Nakon dugog prepiranja, Alen Delon jedva pristane.

Sutra dolazi Mujo sa Fatom u restoran....kad...Alen Delon ushiceno vice

- Mujo, Mujo....cao!!!

Pogleda ga Mujo mrko i kaze mu - m'rs ***** ti materina!

Bio sam sretan sa svojom devojkom. Zabavljali smo se preko godinu dana i na kraju odlucili da se vencamo... Moji roditelji su pomogli na svaki nacin, moji prijatelji ohrabrivali mene i moju devojku. San! Samo me je uznemiravala njena mladja sestra. Moja buduca svastika ima 20 godina, oblaci uske mini suknjice i duboke dekoltee. Redovno mi je pokazivala donje rublje. Jednog dana me pozvala njena sestra da dodjem i proverim pozivnice za vencanje. Bila je sama kada sam stigao. Prosaputala mi je na uvo kako me je oduvek zelela, da to ne moze vise da skriva, da hoce da vodi ljubav sa mnom pre nego sto se ozenim. Bio sam u totalnom soku, a ona rece: Idem u spavacu sobu, ako zelis samo dodji i uzmi me.

Ukocio sam se. Gledao sam je kako se penje uz stepenice. Kada se popela, skinula je gacice i bacila ih niz stepenice na mene. Stajao sam tu na trenutak i onda se okrenuo i pojurio na izlazna vrata kuce, prema kolima U tom trenutku primetih buduceg tasta, tastu i verenicu kako trce prema meni. Draga me je zagrlila, i poljubila i rekla: Mili moj, znala sam da si izuzetan. .
A moj tast je rekao: Ovaj mali test me je konacno uverio da dajem cerku u prave ruke. Cestitam, mladicu. Dobro dosao u porodicu.
.
Koja je pouka ove price?

Uvek drzite prezervative u automobilu!!

Sprovodila televizija anketu o seksu na selu, pa između ostalih i dedu Milutina pitali na ovu temu.
• E, vidiš sinko, prošle godine u'ranim ja svinje, a cena mala, prop'o sam načisto. Ove godine rešim da ih ne gajim, kad ono cena do nebesa...
• Ali, tajo, ne pitaju oni tebe o svinjama već o seksu - oglasi se snajka.
• More, snajka, ja pričam šta mene ****, a ti pričaj šta tebe **** kad te budu pitali.

Nekoliko žena doputovalo na odmor i ulazi u hotel na čijim vratima piše "Samo za žene". Na recepciji je simpatičan momak koji im objašnjava:
• Hotel ima 5 spratova. Idite sprat po sprat naviše i izaberite onaj koji vam odgovara i sobe na njemu. Ali samo da znate - kad pređete na viši sprat, ne možete dobiti sobe na nižim spratovima.
Krenu žene uz stepenice i na prvom spratu stoji natpis:
"Ovde će vas usluživati muškarci sa kratkim i tankim".
Ha, kažu one i krenu dalje. Na drugom spratu natpis:
"Ovde će vas usluživati muškarci sa kratkim i debelim".
Zaključe one da stvari idu na bolje, pa krenu dalje. Na trećem spratu natpis:
"Ovde će vas usluživati muškarci sa dugim i tankim".
Još bolje, ali krenu one ipak na četvrti sprat, gde naiđu na natpis:
"Ovde će vas usluživati muškarci sa dugim i debelim".
Tu se žene oduševe i počnu da pogađaju kakva ih lepota čeka na poslednjem spratu. Popnu se tamo i naiđu na natpis:
"Na ovom spratu uopšte nema muškaraca. On je podignut samo kao dokaz da je ženu nemoguće zadovoljiti".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back