Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stoji Perica na terasi i prica... eno ga komsija Pera dolazi iz pekare...
tata mu kaze pricaj dalje sta vidis
Perica nastavlja... i komsinica Mara krece na posao... eno ga i postar ulazi u nas ulaz... aaaaa, eno ga i moj drug Marko na terasi!!! Mora da se i njegovi je..u...i da in on mora da prica sta vidi :)

Ide magarac šumom i dernja se ,pravi sranja. Naidje utom lav i kaže mu: Alo magarac, smiri se malo, šta si se razgalamio?!
Magarac ce na to: Ma ko si bre ti da me ucutkuješ, ajde pali!
Lav: Ne znaš ko sam ja!? Ja sam lav, kralj životinja.
Magarac: Ma ko je tebe, majke ti, postavio za kralja?
Lav: Sve životinje, eto ko.
Magarac: A što leba ti?
Lav: Zato što mogu najduže da karam!
Magarac: Ti možeš najduže? Aj da se kladimo da mogu duže od tebe!
Lav: Ajde!
Nategne prvo lav magarca. Prodje pola sata, 45 minuta i malo posle punog sata svrši lav. Krene sad magarac. Pola sata, 45 minuta, 55 minuta i vidi lav nema šale, izgubice. Priseti se da kad je s lavicom uvek ga pali kad ona stenje… i krene ah, ah, aaa, ah. Magarac se još više uspali i ubrza.
Prodje tu vec uveliko i sat vremena, a magarac i dalje cepa. Lav sad pomisli kako mu se svidja kad ga lavica ceška po jajima, okrene se malo, pruži šapu i pocne da šašolji magarca. Ovaj krene još jace.
Lav, iako svestan da je vec izgubio ipak misli kako da se ne obruka baš jako, upotrebi lavicino tajno oružje od kog on uvek svrši u momentu. Pocne da meša i da vrišti. A magarac sav znojan šcepa lava za grivu i kaže:
Lave, **** te, pa ti nisi kralj, ti si car!

Postrojio Hitler jevreje i ide redom:''Koliko ti mozes da preskocis''-Kaze ovaj:''jedan metar''-I Hitler mu da hleb.Pita sledeceg kaze ovaj 2,i da mu 2 hleba.Ovaj treci razmislja ,ako kaze 5 metara dobice 5 komada.Pita ga Hitler,kaze ovaj 5 metara.-''Hans,ovog streljaj,ovaj moze da preskoci kapiju''

Pecaju lik sa Novog Beograda i Crnogorac... Uhvati Crnogorac zlatnu ribicu i ona mu kaze:"Pusti me i ispunicu ti tri zelje!"
Crnogorac:"Prvo, zelim da Crna Gora bude mnogo bogata, a drugo zelim da se svi Crnogorci koji su van nase lepe zemlje vrate nazad."
Ribica:'A treca zelja?"
Crnogorac:"Ja nemam vise zelja. Prepustam zadnju zelju mom bratu Srbinu."
I Beogradjanin pita ribicu:"Je li, jel ces ti da ispunis Crnogorcu obe zelje?"
-"Naravno"
-"Drugu zelju ces sigurno da mu ispunis?"
-"Apsolutno!"
-"E onda meni daj jedno ladno pivo!" :D

Došla ekipa RTS-a, iz redakcije školskog programa, u jednu seosku zabit, da snimi tipičan radni dan jednog našeg seljaka. Seljak se namjesti pred kameru i počne priču: - Ustanem ti ja tako oko pola pet izjutra, drmnem jednu-dvije rakijice i istjeram ovce na ispašu. Dok one pasu ja slistim još jedno četiri-pet... - Stop - ulijeće redatelj - Pa jeste li vi normalni?! Ovo je školska emisija, djecu treba kulturno uzdizati. Lijepo vi kažite kako čitate knjige, pričajte o kulturi. Ajde ponovo. - Ustanem ti ja tako oko pola pet i pročitam knjigu-dvije, pa onda istjeram ovce na ispašu. Dok ovce pasu ja ti se lijepo sit načitam, a onda kad ih vratim kući pred ručak ja onako na brzaka prelistam dvije-tri knjige. Uz ručak mnogo volim čitati. Obično uzmem neku deblju knjigu da se mogu poslije ručka lijepo ispavati. A onda kad ustanem dođe komšija Marko i mi tu pročitamo jedno tri-četiri knjige prije nego što siđemo u selo. Uvečer se cijelo selo skuplja u biblioteci. Tu svi čitamo i komentarišemo šta je ko pročitao. Oko deset sati obično bibliotekarka proglasi fajrunt jer smo pročitali sve knjige. Tada se svi preselimo kod komšije Nikole. On ima štampariju...

Kako se pokapaju hercegovci?
-Red zemlje, red sode-bikarbone...da ih zemlja može probavit.

--------------------------------------------------------------------------------
Zašto hercegovci ne mogu dobiti virus side?
-Jer i virusi imaju svoje dostojanstvo.

--------------------------------------------------------------------------------
Što dobija hercegovac kada se rodi?
-Plan grada Zagreba ispod jastuka.

Zašto srbi imaju cigane, a mi hercegovce?
-Srbi su prvi birali.

Zašto se hercegovci pokapaju u šupljem lijesu?
-Zato da crvi mogu ić van povraćat.

Kako prepoznat hercegovca na tenis terenu?
-Nema bijele čarape.

Za hercegovce je napravljen novi model Mercedesa, širokog samo 60 centimetara !!! Da mogu oba lakta imati vani.

Kako bi izgledao Zagreb da Hercegovcima svijetle oči? -Kao Las Vegas!

Kako bi se zvala Opatija da je nasele Hercegovci? -Marlboro!

Za Hercegovačko tržište izaći će novi Mercedes smart sa izvjesnim prepravkama: Naime, pozdravna glasovna poruka pri otvaranju vrata treba da glasi: -Hvaljen Isus, molim odložite vaš mobitel u njegovo ležište i naslonite oba lakta preko prozora.

Vijest dana: Vozilo Sayoner s kojim je NASA izgubila vezu na Marsu pronađeno je ovih dana prekucanih brojeva u Hercegovini.

Ulovio Hercegovac zlatnu ribicu i ona mu obeća ispuniti jednu želju. "Zar samo jednu ?" upita on. "Teška su vremena, inflacija i to" odgovori ribica. Misli Hercegovac: "Kuću imam, mercedes i mobitel imam". "Daj ti meni ženu kakvu nijedan Hercegovac nema." "Želja ti je ispunjena" kaže ribica. Dođe Hercegovac kući kad žena na balkonu viče: "De si bre dosad. Idi u prodavnicu po pola kile leba."

Znate li zašto hercegovci ne vole Papu?
1. zato jer ima veću kuću od svakog od njih
2. zato jer ima mercedes na kat
3. zato jer je cijeli u bijelom

Zašto su hercegovci dlakavi po grudima?
-Jer su ***** u duši...

Zašto Hercegovci imaju crnu točku na bijelim čarapama? Kada se boja točke i čarapa izjednači znaju da moraju promijeniti čarape

Kada Hercegovac nosi crne čarape ?
Kad je na tajnom zadatku.

Zašto Hercegovac i Zagrebčanin idu zajedno u općinu?
Zagrebčanin zna gdje je općina, a Hercegovac sve u općini.

Kad Hercegovac pere ruke, prije ili poslje pišanja?
Za vrijeme pišanja

> Skupili se drugari iz skole da se dogovore gde ce slaviti deset godina
mature.
> Jedan od njih predlozi:
> -Ej ajmo u "Dva sesira - njihove kelnerice imaju najvece sise...
> I odose tamo.
> Skupili se ponovo za dvadesetogodisnjicu:
> ...-Gde cemo?
> -Ej ajmo u "Dva sesira" - tamo je najbolja klopa...
> Dosla 30. godina mature...
> -Gde cemo?
> -E ajmo u "Dva sesira" - tamo je najeftinija cuga...
> Proslo jos deset godina, i drugari se spremaju da obeleze 40.godisnjicu...
> -Gde cemo?
> -Ej ajmo u "Dva sesira" - tamo imaju dihtung oko prozora pa nema
promaje....
> I dok dlanom o dlan,eto pola veka od mature...
> -Gde cemo?
> -Ej ajmo u "Dva sesira" - tamo je hrana gnjecava,pa nam ne trebaju zubi...
> I najzad,ono malo preostalih okupi se da dogovori susret povodom 60.
> godina mature...
> -Gde cemo?
> -Ej ajmo u "Dva sesira"!
> Ostali u horu odgovaraju:
> -SUPER,TAMO NIKAD NISMO BILI !!!

Dva pankera ulaze u prodavaonicu obuće, uzimaju tenisice i izuvaju se da bi ih probali. Jedan reče: -Vidi, vidi, pa tvoje noge su još prljavije od mojih -Pa normalno kad sam ja stariji.

Dolazi gost u restoran. Sjeda za stol. - Konobar! - Izvolite molim. - Imate li žablje krake? - Naravno. - Onda mi brzo skočite po jedno hladno pivo.

Zašto plačeš, sine? - Tata se udario po prstu sa čekićem... - A zašto ti plačeš?- Prvo sam se smijao...

A sad mi recite, zašto ste pucali na svog druga u lovu? -Mislio sam za njega da je srndać! -Kad ste primjetili zabludu? -Kad je srndać pripucao na mene!

Priča jedan prvoborac: - Ala li je gadno bilo tamo ! Mi na proplanak, a Švabe iz šume po nama, mi u šumu, Švabe na proplanak, a mi po njima, onda opet mi na proplanak, a Švabe iz šume po nama, onda... - I kako je završilo? - Onda dođe šumar i potjera nas u pizdu materinu sve iz šume!

Ulazi čovjek u mesnicu i pita...IMATE LI NOGICE... Mesar....JOK, NA ***** STOJIM...

Jedan mali došao iz škole i kaže: Babo, znaš što smo danas učili u školi? Ne znam. Učili smo da je čovjek postao od majmuna. Marš, ***** ti materina ako si ti postao od majmuna, ja nisam!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back