Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posle tuče na jednoj svadbi, morala da interveniše i policija. I posle skupljaju izjave...
Pa tako ja zamolim mladu za ples. Otplešemo jedan, muzika svira dalje i mi nastavimo. Otplešemo drugi ples, muzika dalje svira i mi opet nastavimo. Pa onda treći...
Dobro, skrati malo. Koliko plesova ste otplesali?
Tako negde posle petog plesa ustane ti mladoženja, zatrči se do nas i šutne svom snagom svoju mladu među noge.
Auuu. To je sigurno bolelo.
Bolelo, bolelo. Sve prste mi je polomio, majku mu njegovu

Две жене причају.
-Видела си лице од мужа док си водила љубав?
- Јој, ни не питај, био је грозна фаца док је вирио кроз прозор.

:):):)

Заседају Слоба, Алија и Фрањо да донесу одлуку које ће дрво засадити као дрво мира.

Туђман: "Предлажем КАЈсију".
Остали: "Одбија се због оног КАЈ".
Слобо: "Ја предлажем БРЕскву".
Остали: "Одбија се због оног БРЕ".
Алија: "Ето нека буде винова лоза".

Након двосатног размишљања прихвати се предлог, састанак се заврши и разиђу се. После пар дана зове Слобо Фрању:
"Фрањо, Алија нас зајебо".
Туђман: "Како"?
Слобо: "Па лоза је ем зелена ем се обрезује".

:):):)

Ima tako za ping pong lopticu... vic je... :D :D :D

Uf, ko ce sad da ga pishe :mrgreen: Ukratko cu, ne mogu za svaku godinu da pisem, pisao bih ga do sjutra ujutru ;)

U evo ga nadjoh na netu...izvolte narode :)

Posao bogatasov sin u prvi razred skole pa mu otac(multimilijarder) kaze:
- "Sine prodjes li sa odlicnim dobit ces sve od mene sta pozelis!"
I sin prodje sa odlicnim i pozeli od oca da mu kupi jednu ping pong lopticu.
Otac mu kupi ping pong lopticu kao sta mu je i obecao. I tako ti sin podje u
drugi razred pa mu otac opet rece:
- "Prodji sa odlicnim pa cu ti kupiti sta god pozelis, ja sam
multimilijarder ja to mogu!"
I sin se opet potrudi i prodje sa odlicnim nato ga otac upita sta zeli da mu
se kupi? I sin ti kaze:
- "Ping pong lopticu!"
Otac mu nanovo kupi ping pong lopticu s mislju:
- "Jos je djecak hoce valjda da se igra."
I tako sin krene u treci razred skole pod uvjetom ako prodje sa odlicnim da
ce dobiti od oca sve sto pozeli. Sin se potrudi i u trecem razredu skole i
prodje sa odlicnim pa pozeli od oca da mu kupi jos jednu ping pong lopticu,
a otac mu je kupi. I tako sin podje u cetvrti razred skole u nadi da ce
proci sa odlicnim pa opet imati jednu zelju od svoga oca, pa tako i bi.
Upita ga otac znatizeljno sta bi htio da mu kupi u nadi da ce sin zatraziti
nesto drugo osim ping pong loptice ali se prerano ponadao i tako mu po
cetvrti put kupi ping pong lopticu. Sin podje u peti razred skole i zavrsi
ga sa odlicnim. Otac sav sretan upita sina da li ima kakvu zelju da mu je on
ispuni, na to ce sin:
- "Ping pong lopticu!"
I otac mu opet kupi ping pong lopticu. I tako sin podje u sesti razred skole
i posto je to svak od njega ocekivao prodje sa odlicnim, a otac se sve te
godine pitao zasto mu sin hoce uvijek ping pong lopticu naravno u nadi da ce
jednog dana nesto drugo pozeljeti. I tako kao ostalih par godina opet hoce
sin da mu se kupi ping pong loptica, a ocu ne preostade nista drugo nego da
mu je kupi. U sedmom razredu skole je sin imao manjih problema sa ucenjem
ali je na kraju godine ipak prosao sa odlicnim i opet pozeli od oca da mu
kupi ping pong lopticu a otac ga priupita da nema kakvu drugu zelju mozda:
- "Auto, svemirski brod ili nesto drugo tj. sve osim ping pong loptice". Na
to ce sin:
- "Ja samo hocu da mi kupis ping pong lopticu i nista drugo."
I ocu ne preosta nista drugo nego da mu jos jednom kupi ping pong lopticu. I
tako sin podje u osmi razred skole (zavrsni razred) neocekivajuci nesto
drugo opet prodje sa odlicnim pa tako sa svjedozbom u ruci krene kuci. I
posto je u mislima vec bio kod kuce i ocu vec govorio da hoce ping pong
lopticu neoprezno prelazeci ulicu udari ga auto i tako zavrsi u bolnici.
Cuvsi to otac kod kuce odmah se zaputi prema bolnici. Usavsi u bolnicu vidje
bas tog doktora koji je zaduzen za njegovog sina pa ga upita da li je nesto
opasno. Doktor ce mu:
- "Ako prezivi jos pola sata to je onda cudo!"
I otac skupi svu snagu pa udje kod sina u sobu. Vidjevsi ga onako nepomicno
lezuci pocne da ga hrabri. Vrijeme je brzo prolazilo tako da je otac dosao
na tu misao da upita sina zasto je uvijek htio da mu otac kupi ping pong
lopticu jer ga je ta misao vec nekoliko godina mucila. Skupivsi svu snagu
izgovori:
- "Sine znam da ovo nije pravo vrijeme da te to pitam ali te moram pitati
jer me to vec muci godinama!"
Sin:
- "Sta god hoces reci cu ti!"
A otac ce opet:
- "Zasto si uvijek htio da ti kupim ping pong lopticu?"
A sin ce:
- "ZZnass, zzaastoo, ..." i umre!

:hahaha: :hahaha:

Ušle plavuša i crnka u lift u svojoj zgradi kad tamo ona kontrolna tabla sa dugmiæima prekrivena spermom.
I crnka æe: "Eh jesu ovi naši susjedi bezobrazni i vulgarni"
Plavuša uzme malo na prst, lizne i kaže na to: "Nisu ovi iz naše zgrade"

Sreli se dva Kineza i pricaju:
- Jesi li cuo da su nam Crnogorci objavili rat?
- A koliko ih ima?
- Oko 10.000 vojske.
- A u kom su hotelu odseli?

Ljudi fora je u tome da procitate ceo... ;)

Jednoga dana posao putopisac da razgleda neki divan predeo. Isao on tako, isao, i razgledao okolinu. Posle nekog vremena, nasao se u sumi. Kada je zasao duboko u sumu, zapazio je veliku gomilu govana. Videvsi govna putopisac se veoma zacudio. Tad vide kako mu se, iz sredista sume priblizava starac, star 100 godina sa bradom do kolena. Videvsi da je starac ovde mestanin, putopisac ga upita:
Starce, reci mi sta trazi ova gomila govana ovde?
A starac ce njemu: "Znas, sinko, bio jednom jedan kralj, i imao 3 sina i jednu cerku. Oni su ziveli srecno i zadovoljno mnogo godina. Jednog dana nebo se zacrnelo i odjednom je doletla azdaja. Posto je kralj sa svojim sinovima bio na putu, azdajaj je otela lepu princezu. Kada su se kralj i sinovi vratili sa puta imali su sta da vide! Zamak je bio skoro ceo srusen, a od lepe princeze ni traga ni glasa. "Verovatno je negde otisla, vratice se vec", mislili su oni i odlucili su da cekaju. Cekali oni tako, cekali 7 godina, ali od nje ni traga i glasa. Prvi se javio najstariji sin. "Verovatno je oteta, idem u svet, da je potrazim!", rekao je. "Nemoj sine", cvileo je kralj, "bilo bi mi tesko da i tebe izgubim..."."Cenim to sto se brines za mene, ali ko ce spasiti sestru ako ne najstariji brat!", odgovorio je princ i otisao. Trazio je on sestru, presao je 7 gora, preplivao 7 mora, prosao je 7 planina, 7 dolina, preplivao 7 reka i 7 jezera. Negde, tamo pred kraj sveta nasao je jednu pecinu, i u njoj azdaju. Pridje joj i rece: "Ti azdajo, sto zivis iza 7 mora, iza 7 gora, iza 7 planina, iza 7 dolina, iza 7 reka i jezera, ja tebe izazivam na dvoboj!". Bio je to veliki dvoboj. Treslo se sve. Treslo se 7 gora i 7 mora, treslo se 7 planina, 7 dolina, 7 reka i 7 jezera, tresao se cak i kraljev zamak. Borba se vodila 7 dana i 7 noci, sve dok azdaja konacno, nije sjebala princa. Proslo je 7 godina, 7 meseci i 7 dana dok je vest o pogibiji princa presla 7 gora, 7 mora, 7 planina i 7 dolina, 7 reka i 7 jezera i, konacno, stigla u zamak. "Moj brat je poginuo!", uzviknuo je srednji brat, "moram da spasem sestru"."Nemoj sine", cvileo je opet kralj, "vidis da ti je azdaja ubila brata, bilo bi mi tesko da i tebe izgubim..."."Cenim to sto se brines za mene, ali ko ce spasiti sestru i osvetiti mog starijeg brata, ako necu ja, tvoj srednji sin",rekao je princ i krenuo na put, da trazi sestru. Trazio je on sestru, trazio... Presao je 7 gora, preplivao 7 mora, prosao je 7 planina i 7 dolina, preplivao 7 reka i 7 jezera. Kao i njegov brat stize i on pred kraj sveta, ugleda jednu pecinu i u njoj azdaju. Pridje joj i rece: "Ti azdajo, sto zivis iza 7 mora, iza 7 gora, iza 7 planina, iza 7 dolina, iza 7 reka i jezera, ja tebe izazivam na dvoboj!". Kakav je to dvoboj bio! Treslo se sve 2 puta vise... Duplo vise se treslo 7 gora i 7 mora, duplo vise se treslo 7 planina, 7 dolina, 7 reka i 7 jezera, duplo se vise tresao cak i kraljev zamak. Ogorcena borba se vodila 7 dana i 7 noci, sve dok azdaja nije dosla glave i drugom princu. Proslo je 7 godina, 7 meseci i 7 dana dok je vest presla 7 gora, 7 mora, 7 planina, 7 dolina, 7 reka i 7 jezera i, konacno, dosla do kraljevog zamka. "Moja braca su poginula. *******! Moram i ja da idem, inace cu ispasti *****! 'Ajde, matori CU!", rekao je najmladji sin. "Nemoj, sine", cvileo je ponovo kralj, "vidis li ti kako su prosla tvoja starija braca, bilo bi mi tesko da i tebe izgubim..."."Pali bre matori, nije Djura fufa", rece najmladji princ Djura i otide da trazi sestru. Trazio je on tako trazio... Presao je 7 gora, preplivao 7 mora, prosao je 7 planina i 7 dolina, preplivao 7 reka i 7 jezera. Kao i njegova predhodna dva brata i on stize pred kraj sveta i ugleda pecinu i u njoj azdaju. Pridje joj i rece: "Ti azdajo, sto zivis iza 7 mora, iza 7 gora, iza 7 planina, iza 7 dolina, iza 7 reka i jezera, ja tebe izazivam na dvoboj!". Ovo je tek bila tuca... Sve se treslo 4x vise nego kod dva predhodna dvoboja zajedno. Cetvoroduplo vise se treslo 7 gora, 7 mora, 7 planina i 7 dolina, 7 reka i 7 dolina. 4x vise se tresao cak i kraljev zamak. Velika borba se vodila 7 dana i 7 noci, sve dok i treci princ nije bio sjeban. Proslo je 7 godina, 7 meseci i 7 dana dok je strasna vest presla 7 gora, 7 mora, 7 planina, 7 dolina, 7 reka i 7 jezera i stigla u kraljev zamak. Kralj je bio veoma tuzan... Tugovao je on i tugovao. Tugovao je 7 godina, 7 meseci i 7 dana sve dok u zamak nije stigao vitez u sjajnom oklopu. "Vraticu ti cerku i osveticu tvoje sinove ako mi zauzvrat das pola kraljevstva i ruku svoje kceri", rekao je vitez. "Fer pogodba, nema sta", rekao je kralj pristavsi na pogodbu. I tako vitez u sjajnom oklopu krenu da trazi princezu. Trazio je on tako, trazio. Presao je 7 gora, preplivao 7 mora, presao je 7 planina i 7 dolina, preplivao 7 reka i 7 jezera i dosao pred kraj sveta. I gle cuda... tu vide pecinu i u njoj zatece azdaju. Pozva je i on na dvoboj: "Ti azdajo, sto zivis iza 7 mora, iza 7 gora, iza 7 planina, iza 7 dolina, iza 7 reka i jezera, ja tebe izazivam na dvoboj!". Tuca je bila zestoka! Trajala je 7 dana, 7 noci, 7 sati, 7 minuta, 7 sekundi, 7 100-tih delova sekunde itd., ali se isplatila jer je vitez potpuno pogazio, popljuvao, ponizio i isprebijao jadnu azdaju. Ubivsi azdaju princ je uzeo princezu za ruku i vratio se u kraljev zamak. Kralj je ispunio svoj deo pogodbe i svi su ziveli srecno i zadovoljno mnogo godina!"- Dobro starce, a sta ce, bre, ova govna ovde? - pitao je putopisac. Starac: Aaaaa, nemam pojma, to se valjda neko israo!

I ja sam citao ovo sranje zbog "Aaaa, nemam pojma to se valjda neko israo!!!" :eek:O_o...
ma daj... zesci zajeb...

Bila jedna obala.Na jednoj strani je bio meda koji je jeo kupine a na drugoj zeka.
- Ej medo dodji da vidis sta sam ja video!kaze zeka.
- Ne mogu zeko jedem.
- Ma dodji kad ti kazem iznenadices se race zeka.
- Necu! odbrusimu meda.
Ali zeka i dalje navaljuje i resi meda da ipak ode kod zeke. Udje u vodi zamalo se ne udavi. Kad je dosao kod zeke zeka mu kaze
- Ej medo vidi koliko na onoj drugoj strani ima kupina!

Setaju mali mrav(nije iz pesme): i mali slon.
Pita mrav slona: "A koliko si ti star?"
Slon kaze: "6 meseci. A ti?"
Mrav ce: "I ja isto 6 meseci!"
Slon ce zapanjeno: "Pa kako to da si star isto kao i ja a vidi koliko si manji od mene!?"
Mrav: "Al' ja sam bio bolestan 3 meseca!!!"

Hoće slon da ilegalno pređe granicu, međutim ne zna kako. Požali se mišu da ima problem i objasni mu kakav. Miš mu reče da ima rešenje za njega. Spakuje miš slona u gepek i stavi mu dve vekne hleba ispod pazuha. Na granici carinik u redovnoj kontroli zamoli miša da otvori gepek i ugleda slona.
Upita ga:
- Šta je ovo, mišu?
A miš odgovori:
- A šta tebe boli k... šta ja stavljam u sendvič?!

Bila dva orla i jedan kaze:
,,Pitaj me kako mi je", a drugi orao ništa.
,,Pitaj me kako mi je", ponavlja orao, a drugi opet ništa.
,,Ama pitaj me kako mi je", kaže opet prvi orao,a onda drugi orao reče:
,,Pa dobro, kako ti je"?
,,Ništa me ne pitaj", odgovara prvi orao.

Pravio meda rodjendan i pozvao celu sumu da dodje i kaze:
- ko mi donese neko sranje udaracu ga 5 puta kurcem po ledjima...
dolazi vuk donosi mini liniju...meda kaze
- ajde vuce udji,
dolazi lisica donosi neke dobre zvucnike..meda kaze
- udji lijo...
dolazi zeka donosi sljivu...meda krene da ga tuce kurcem po ledjima...zeka kuka i odjednom pocne da se smeje,
pita ga meda
- sto se smejes zar ne boli?
- boli, al evo ga jez nosi krusku.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back