Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Išla vojska sperme i zapovjednik vikne: - STOJ!.
Svi zastanu i začude se te pitaju što je sad.
A na to će zapovjednik: - Izdaja!!! U govnima smo.

:hahaha1::rotf:

Napio se zeka i onako mrtav pijan padne na put. U to vreme prolazila dva vuka i oba krenu da ga pojedu, potuku se i ubiju jedan drugog. Budi se zeka pogleda oko sebe i kaže:

* Uuu, ******, kakva sranja napravim kad popijem!

Otisao Crnogorac u neku islamsko-fundamentalisticku zemlju. Prilikom setnje
gradom uhvati za dupe neku zabradjenu zenu i uhapsi ga policija za ocuvanje
moralnih i verskih vrednosti. Dovedu ga kod kalifa i on kad je cuo sta je
ovaj uradio rece:
- Dovedite Jusufa.
Dodje Jusuf... baja, 2,5 metra visok, 2 metra preko ledja, kita mu se otegla do ispod kolena! Kalif rece:
- Jusufe, ovog da ***** do zore!
Crnogorac krene kukati, te kako ce zeni i familiji na oci, bolje da ga
odmah ubiju, ovo-ono, kad u tom uvodi policija drugog tipa.
- Sta je taj uradio? - upita kalif.
- Krao je nesto na pijaci! - odgovorise ovi.
- Dobro, njemu odsecite obe ruke - rece kalif.
Stavi Jusuf njih dvojicu pod misku i taman da krene, kad dovode treceg.
- Sta je sa ovim? - upita kalif.
- Psovao Alaha i pravio sranje u dzamiji.
- E njemu odsecite i ruke i noge.
Stavi Jusuf i njega pod misku, kad dovedose cetvrtog.
- Sta je taj uradio?
- Pobio zene i decu.
- E njemu odrezite i ruke i glavu - rece kalif.
Stavi njih Jusuf pod ruku i krene, kad ce Crnogorac:
- Jusufe, jesi zapamtio koga treba da *****?

Izlazi obdaren crnac iz mora i tako svoj veliki tuki nema gde i prebaci ga preko ramena....i seta on tako a narod sa plaze pocne ushiceno da vice .... ouuuu,auuuuuuu,lele,vidi ovo. ... itd....
Crnac jadan se postideo i vice:"STA JE BILO BRE,KAO VAMA SE NIKAD NIJE SKUPIO OD SLANE VODE"!!!!

XD

Задаци из математике у основним школама у Земуну

1) Мали Аца има четири грама кокаина. Ако 1/8 прода Зеки за 5 евра а 1/4 Гоксију за 10 евра, колика је улична вредност онога што му остаје?

2) Бели добија 2000 евра за украдени BMW, 1000 за украдени Голф 5 и још 2500 за Ауди А8. Ако украде један BMW и 2 Голфа 5, колико Аудија треба да мазне да би имао укупно 9000 евра?

3) Киза је добио 6 година за убиство, а од наручиоца је добио 10 000 евра. Ако његова жена троши 100 евра месечно, колико пара ће му остати кад се изађе из ћузе?
Додатно питање: Колико времена ће још морати да лежи ако убије гадуру која му је потрошила паре?

4) Шоне је украо Ганетов Кавасаки. Док Шоне бежи брзином од 100 км на сат, Гане вади утоку. Ако му треба 7 секунди да извади утоку, репетира је и испали, колико далеко може да стигне Шоне док га овај не обори?

5) Ако је укупан просек оцена из хемије у једном одељењу 2,00, и ако Ђоле звекне наставници 3 шамара, за колико ће се повећати просек оцена на следећем часу?

Sprijateljili se ris i zec.
I žive oni tako u miru,sve dok nije došla hladna zima.
Ris gladan,dođe kod zeca u jazbinu i kaže : ''Zeko,sad ću da te pojedem,izađi napolje''
Kaže zeka: ''Ne rise!''
A na to će ris: ''Ne remse,izlazi!''
:mrgreen:

Upoznali se Crnogorac i Šumadinka i rešili da se uzmu i da žive zajedno. No pre toga, da se bolje upoznaju, svako ispriča svoje mane.
- E pa slušaj jado, kod nas su ti taki običaji da mi Crnogorci ponedeljkom, sredom i petkom pričamo o našoj slavnoj istoriji. A utorkom i četvrtkom idemo i pjevamo naše pjesme. A subotom i nedjeljom mi smo na stadionu i navijamo za Budućnost. Eto to su naše crnogorske mane.
- E sad ti slušaj ove šumadinske. Mi brale svaku noć legnemo u 20:30 a u 20:35 počinjemo da se jebemo, pa ko je tu, tu je.

Došao Mujo kući nakon pola godine iz Nemačke, opalio bi Fatu al' ne mogu se nikako osloboditi dece.
Doseti se on pa kaže Fati:
- Kad budemo ručali ti se kao slučajno polij supom pa idi u kupatilo, a ja ću za tobom.
I tako, jedu oni a Fata kao slučajno prospe tanjir supe u krilo i otrči u kupatilo, ustane Mujo i ode za njom.
Nema njih nazad i ode jedno od dece da vidi gde su tako dugo. Proviri kroz ključanicu, dotrči nazad i uplašeno sedne za sto.
Pitaju ga ostali šta je, a on će:
- Ko prolije supu, jebat će ga babo!

Priča Mujo doživljaje iz II svetskog rata:
- Strpali nas u logor u Aušvicu. Svakog dana izvedu po nekoliko i zatuku ih ćekićem. Jednog dana izvedoše i mene među njima.
Uze onaj gad ćekić, udari me po glavi, ono - ništa. On opet, ono - ništa. Uze on malj od 10 kg i udari me posred ćela. Opet - ništa. Udari me ponovo, opet - ništa. A meni neugodnooooooo, tol’ka raja ćeka da dođe na red...

Porodice tvorova i pataka istovremeno (neoprezno) prelazile su ulicu. Roditelji tragično nastradaše pod točkovima jednog „Moskvića“, a tvorići i pačići preživješe udes. Sami, prestravljeni, izbezumljeni od tuge, bola i straha, nisu znali ni ko su, ni šta su, niti šta treba dalje da rade. Riješiše da prvo proanaliziraju svijet oko sebe. Krenuše od najbliže okoline.
Priđe tvorić pačetu i reče mu:
- Ti imaš žuti, spljošteni kljunić, imaš kožicu među prstima, imaš krilca i repić, ti mora da si – PATKA.
Pače uzvrati pogled i započe analizu sagovornika:
- Ti si mali, dlakav si, odvratno smrdiš, ti mora da si… mora da si – *****!

Doso mujo kod hase u goste i tako sednu oni i u jednom trenutku ce mujo:
-ajde haso trkni gore donesi mi papuce!
Haso:
-ma daj mujo doso sam ti u goste kako Mozes da mi trazis...
Mujo:
-ajde haso trkni caskom !
haso:
- Ajde!
ode haso gore kad tamo mujine zena i cerka ribe ipo!!!
haso:
-reko mi mujo da vas obadve *****!!!
Obadve u isto vreme:
-ma nebi nas haso sta ti je voli on nas!
haso:
-sad cete da vidite!
mujo jel obe?
Mujo:
-obe,obe!

Mujin otac nakon roditeljskog sastanka pita muju:
-zašto bolan mujo imaš jedinicu iz bosanskog jezika
kaže mujo:
- Nastavnica mi rekla da napišem rečenicu " Danas će mi doći tetka", a ja joj reče:Koji će mi ***** kada mi je jučer bila.
- A dobro onda zašto imaš jedinicu iz matematike upita mujin otac:
- nastavnik me pitao koliko je 5*3 a ja mu reko 15 a,on me upita koliko je 3*5 a,ja mu reko isti *****.
- dobro onda zašto imaš jedinicu iz fizičkog upita mujin otac mujo mu odgovori:
- nactavnica mi reče digni jednu nogu,ja dignem ona mi kaže digni drugu nogu a ja joj reko:
- Nastavnice, ne mogu na ***** stajati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back