Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U jedan restoran ulazi jedna gospođa, seda za sto, prilazi konobar : Izvolite.
- Došla sam na večeru ali pre toga, molim za jedan aperitiv. Šta preporučujete ? - pita gospođa
- Za danas, imamo izvrsno belo vino - odgovara konobar
- Odlično - gospođa
- Hvala - konobar se nakloni i krene ka šanku ali ono što konobar nije znao je to da gospođa koju uslužuje ima blagu govornu manu

Konobar se vraća sa vinom : Izvolite - govori konobar dok iz flaše sipa belo vino u čašu i udaljava se nakon usutog vina
- Konobar, konobar - dovikuje mu gospođa
Konobar se vraća : Izvolite ?
- Konobar, ovo vino se oseča po budži - odgovara gospođa
Zarumeneše obrazi u konobara, na tren ostane bez daha : Jao, izvinite molim. Mora da je greška. Odmah donosim drugo vino. Izvinite, izvinite.. - uzima vino sa stola i opet odlazi do šanka po drugo vino

Vraća se, sipa vino uz još izvinjenja i udaljava se od stola
- Konobar, konobar..I ovo vino se oseča po budži ! - sad već glasnije izgovara gospođa, a gosti restorana već poglede ukrštaju na konobaru
Jadnik u zemlju da propadne, ne zna šta ga je snašlo. Gori sav od stida, a strah se širi po telu mu kad ugleda šefa sale ljutitog pogleda : Izvinite, izvinite, po sto puta izvinite pa..pa..mora da je neka greška, odmah donosim novo vino, izvinite gospođo...

U restoranu muk, sad svi gledaju u jadnika i prate pogledima šta će se desiti i ovoga puta kada se bude vratio sa novom bocom vina.
Konobar uzima novu bocu, šef sale mu dobacuje tiho, nešto u vezi otkaza ako zabrlja i ovoga puta, a na putu do stola kobne gospođe oči, oči gostiju restorana ga proždiru...

Prilazi stolu, sipa novo vino i ... - Konobar, i ovo vino se oseča po b - GOSPOĐO , eksplodira konobar, AKO SE NE OKANETE MOGA K'URCA OSTAĆU BEZ POSLA!

Sećate se ćerke gubvernerke Narodne banke Srbije Jorgovanke Tabaković (SNS)…?!

One što su je službena kola Narodne banke Srbije vozila na predavanja iz Novog Sada u Beograd dok je studirala…(!?!)

E, sad možete da odahnete…

Završila je fakultet…

Sada je direktor filijale Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja Srbije u Novom Sadu…

Bože, kako rastu ta deca…!

elevator joke.JPG

Mujo se sprijatelji s japancem koji je u posjeti Sarajevu. Kaže mu japanac:
– Hajde da ja tebi pokažem nešto japansko.
Mujo pristane, japanac vrisnu i pukne Muju šakom u nos. Ovaj pade i upita:
– A šta je to?
– To mi u Japanu zovemo karate. Hoćeš da ti pokažem još jednu japansku stvar?
Mujo pristane i ovaj put ga japanac pukne nogom u lice. Mujo:
– A što je to?
– E to ti je je japanski tekvando.
– Ma bili ti da ja tebi pokažem nešto japanski?
Japanac su čudi što bi to Mujo mogao znati japanski i pristane. Mujo uze metalnu šipku i izudara japanca. Japanac:
– A što je tu bilo japanski?
– To ti je bio auspuh od Tojote.

- - - - - - - - - -

Prevarila Fata Muju i priznala mu. Mujo je sav snužden upita:

Pa dobro Fato, zar ti ja nisam bio dobar? Sve sam ti ugađao.
Fata odgovori:Mujo vjeruj mi, dogodilo se sasvim slučajno.
Mujo je zbunjeno pogleda i upita:Kako slučajno?
Fata krene objašnjavati:Bio je mrak, ja legla spavati i on ušao na kapiju, isto kao ti. Ušao u kuću, isto kao ti. Ušao u sobu, baš sve isto kao ti. Legao pored mene. Odradio ono isto kao ti. Ali kad je rekao hoćemo još jednom, tek sam onda shvatila da to nisi ti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back