Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
- Deco, životinje nikako nesmete da ljubite, tako se prenosi zaraza! - kaže učiteljica djacima - prvacima.
- Jeste, učiteljice! tako je moja tetka poljubila svog psa, a on je posle dve nedelje uginuo! - potvrdi mali Perica.

Upecao dizelaš zlatnu ribicu.
kaže mu ribica:
-Pusti me i ispuniću ti tri želje!
Zagledao se on u ribicu i posle par trenutaka stavi je u unutrašnji džep kožne jakne:
-Ma kakve želje, zlato je zlato

Došao Cigo kod doktora i žali se da mu je loše.
Doktor ga pogleda i kaže:
- Cigo morat češ vaditi krv, dati mokraću i stolicu.
Ciga krene da se skida, skine gače i da ih doktoru pa mu kaže:
- Evo doktore ovde imaš sve !

Pita šef Muju:
-Mujo, šta je to šuplje, dlakavo, ženama stoji izmedju nogu, a reč se završava sa NE?
-Nemam pojman - kaže Mujo
-Pi*ka, ne? - dogovori šef
-Dobro, zajbo si me - kaze Mujo. - A šta je to, dlakavo u obliku kobasice, muškarcima visi izmedju nogu, a reč se zavrsava sa NJU?
-Nikad čuo! - kaže šef
-*****, konju!!!

Razgovaraju dva psixijatra: - znate, kolega, danas sam imao pacijenta koji je umislio da je progutao telefon...-pa jer ste ga izlecili, kolega? -pokusacu sutra jer danas ocekuje,dva vrlo bitna poziva!

Dođe japanac muji jel ti mogu nešto pokazat
Kaže mujo može
Udre japanac muju sakon u glavu i kaže mu to su ti karate
Nakon nekog vremena japanac baci muju na pod i kaže to ti je judo
A mujo će njemu jel ja tebi mogu nešto pokazat japansko
Kaže japanac može
Mujo uzme sipku i opali ga po glavi
Japanac će šta je tu japansko
A,mujo će poluosovina od toyote kretenu

dovela ćerka dečka kod kuce
ćerka:majko idemo mi u sobu
mama:ok samo nemojte raditi sranja
nakon nekog vremena se začuje ćerka iz sobe:baby,baby,baby ooooh
majka uplašena uleti u sobu i pita:šta to radite
ćerka:al ne vidiš da se je*emo,mrš na polje
majka:ah,hvala Bogu,mislila san da slusate Justina Biebera

Doslo vreme da se sin od poglavice zeni i tako on jednog dana nasao zenu, otisli u sator i prodje prva bracna noc i kaze sin poglavice "zeno ako za 9 meseci budes imala bas veliki stomak to ti je od dva-pera" a na to odgovara njegova zena "a ti ako budes za 2-3 meseca imao neke teske probleme to ti je od tri-pera" :)

Pere Crnogorka ves ispod planine ,a muz sedi u hladu i nadgleda.Odjednom se odruni kamen i pravo crnogorki na glavu,i ubi je na licu mesta .Kad vidje Crnogorac sto se ucini zakuka "Joj majko moja ostah ja bez jos jedne ves masine ,UBI JE KAMENAC "

Ispovijest jednog mornara:

30.11.1883
Jak vjetar nam je rastrgao sva jedra osim jednog. To nas je jako usporilo. Posada je još uvijek dobro raspoložena, cure su dobro.

01.01.1884
Slavimo novu godinu, **** nam se za vjetar koji nas baca tamo amo, ne znamo gdje smo jer 25 dana nije bilo čistog neba. Posada je još uvijek dobro raspoložena, cure su dobro.

28.02.1884
U olujnoj noći smo doživjeli brodolom. Spasilo se 30 mornara i kuharica Mary, ružna k'o smrt. Sve cure iz luke su se utopile. Što ćemo bez njih! Spasili smo se na pusti otok.

25.03.1884
Na sreću nas je odnijelo prema jugu, zato nam na pustom otoku nije hladno. Ružna Mary kuha odlično, nekolicina mornara ju je počelo ševiti sa zatvorenim očima, ja to nikako ne bih mogao! Poželio sam joj sve najbolje za Dan žena.

01.05.1884
Mary ševi svih 30 mornara. Otkrio sam da ima divnu dušu punu razumijevanja. Mislim da sam se zaljubio.

02.05.1884
Jutros sam otišao k Mary. Ljubili smo se i bilo je divno. Nakon toga je Mary dala svim mornarima.

30.06.1884
Svaki se dan znojimo zbog jakog sunca. U hladovini se znojimo na Mary. Svaki je dan divan. Kakva sreća da je Mary preživjela.

30.06.1885
Mary je svaki dan (čini mi se) sve ljepša. Iako joj se vidi da teško živi.

30.06.1886
Mary nam više ne mora kuhati. Sada kuha Joe. Hrana je odvratna, no svaki nam dan uljepša Mary jer sada svi stignemo dva ili tri puta dnevno na red.

30.06.1889
Mary je iscrpljena, čini mi se da će biti bolesna.

30.07.1889
Mary je dobila visoku temperaturu. Svi molimo za njeno zdravlje. Zbog visoke temperature njena je ribica toplija za tri stupnja, što je lijepa promjena. Zbog bolesti ju ne ševimo više od jednom dnevno - svaki.

30.08.1889
Mary je u nesvjesti, temperatura 41,2, bojimo se najgorega.

31.08.1889
Mary je umrla. 30 mornara, sami morski vukovi, zajedno sa mnom, plaćemo kao djeca, ne znamo što ćemo bez Mary.

01.09.1889
Pokopali smo Mary. Život je izgubio svoj smisao.

02.09.1889
Kuhar Joe se objesio na kokosovu palmu, Jack i Jim su se potukli, postaje neizdrživo.

03.09.1889
Otkopali smo Mary

Beže Mujo i Haso iz zatvora i moraju da skaču u kanalizaciju. Pošto je bio mrak i ništa se nije videlo, kaže Mujo Hasi:
• Haso, 'ajde ti prvi skoči u ova govna, pa mi onda reci dokle su, da znam šta da očekujem.
Ovaj skoči i dere se odozdo:
• Muuujooo... Do članakaaa suuu!
Skoči Mujo i zabije se u ona govna sve do grla.
• Mater ti tvoju, što si me zajeb'o! Upao sam do grla, bolan!
• E, *******, jarane, kad ne znaš da skačeš na glavu.

Pere žena prozore, malo izviri da opere sa spoljašnje strane, oklizne se i padne pravo u kontejner ispod prozora. U tom trenutku naidje ciga, odmah je izvuče i uhvati da je ****. To vidi muž sa prozora i poviče:
- Hej, šta to radiš?
- Pa što bacaš, jos je dobra!- odgovori ciga zbunjeno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back