- Poruka
- 11.257
Imao Haso problem s govorom te je dosta zamuckivao. Kad je htio reći pivo on je rekao pppppepsi, te tako nikako nije mogao doći do svog najboljeg pića u svojem najdražem kafiću. Zbog toga otišao je on u posjet svom liječniku, liječnik nakon mnogo mozganja nađe rješenje, te ga kaže Hasi: "Ovako Haso, moras reći 99 puta pepsi i stoti puta će biti ono pravo, odnosno pivo." Haso sav sretan krene odmah u kafić i viče ppppepsi, pppepsi, te tako 99 puta dođe kod barmena i reče mu: "Dajte mi jedno pppivo!" -"Što si reko?" upita ga barmen. -"Dajmi jedno ppppppepsi! Sad moram opet 99 puta!"
--------------------------------------------------------------------------------
Došao Mujo na posao i obuo jednu crnu i jednu žutu cipelu. Vidieo ga šef i poslao ga kući da se preobuje. -"Al će se šef iznenaditi kad se vratim, ja i kući imam jednu crnu i jednu žutu cipelu."
--------------------------------------------------------------------------------
Došao Mujo na posao i obuo jednu crnu i jednu žutu cipelu. Vidieo ga šef i poslao ga kući da se preobuje. -"Al će se šef iznenaditi kad se vratim, ja i kući imam jednu crnu i jednu žutu cipelu."