Stoji zenska u autu na semaforu i kraj nje staje Mujo sa svojim autom.Gledaju se oni medjusobno pa Mujo krene spustati prozor.Riba, sva srecna, poce i ona da spusta prozor misleci da ce joj Mujo reci nesto, a Mujo ce:"sta je i ti prdnula?"
Zatraži učiteljica od sve dece da napišu po neku reč stranog porekla i da je objasne. Javi se mali Perica da pročita šta je napisao.
• Hajde Perice! - proguta učiteljica knedlu.
• PERVERZIJA - izvali Perica.
• Dobro - prekine ga učiteljica - hajde sad objasni taj pojam, ali da ne upotrebiš ni jednu bezobraznu reč, kao što inače umeš.
• Važi - kaže Perica. Zamislite dve žene kako idu ulicom i jedu sladoled. I sad jedna ga liže a druga ga grize. Koja je od njih udata?
• Pa... - učiteljica se zamisli, pa se zacrveni i na kraju kaže - Ona koja ga grize.
• Ne - kaže Perica - udata je ona koja nosi burmu, a to što ste vi pomislili, to je perverzija.
Pošli đaci na eskurziju i među njima i Perica.
Došli oni uveče i spremaju se da spavaju, Perica sedi na klupi i plače.
Dolazi učiteljica i pita ga: Zašto Perice, plačeš.
Znate učiteljice nisam navikao da spavam sa toliko dece, mene je sramota da se skidam pred njima, ne mogu, šmrc, plačljivo kaže Perica.
Dobro, kaže mu učiteljica, u mojo sobi ima još jedan krevet spavaćeš tamo, samo nemoj da plačeš.
Legli oni da spavaju, kad se Perica opet rasplače, plače suza suzu stiže.
Šta je opet? pita učiteljica.
Pa znate ja nisam navikao da spavam sam u krevetu mene je strah i ne mogu da spavam celu noć, reče tužno Perica.
Dobro, dobro, ajde dođi kod mene, samo više spavaj, reče učiteljica.
Posle 10-15 minuta, Perica opet plače.
Šta je sada u čemu je sada problem Perice, već iznervirana učiteljica reče.
Pa učiteljice ja sam navikao da stavim mami prst u pupak dok spavam, eto to, kaže Perica.
Dobro, ako je tako stavi meni prst u putak i spavaj više jednom, reče učiteljica.
Malo zatim.
Učiteljica: Jao, Perice pa to nije pupak.
Znam, učiteljice ni ovo nije prst, reče zadovoljno Perica.
Zasto plavusa kopa tunel ispod televizora?
- Trazi vijesti iz zemlje.
Šta je plavuša istetovirala ispod pupka? "Aleja neznanih junaka".
Kako plavusha pali svijetlo posle dobrog sexa ?
- Otvori vrata od kola.
Posle sedam dana moljakanja, mali Piroćanac dobio pare da kupi jednu bombonu. Stavilo dete bombonu u usta i ne vadi je deset dana. Jedanaestog dana otac i majka se dogovore:
• Neka skine celofanče da se zaraduje dete!
Pišući domaći zadatak, mali Mujo se obrati ocu:
-Tata, gde se nalazi Afrika?
-Ne znam tačno, ali mislim da nije daleko. U mojoj firmi radi jedan Afrikanac, koji svakog jutra dolazi na posao biciklom.
Ide Ciga Bosnom a ono ratno stanje. Spremi on 2 strofice u slučaju da naleti na ustaše i četnike. Ide on tako kad negde na putu, kroz maglu vide on grupu vojnika i brže bolje on viknu:
• Za dom spremni, dečki?
• Šta reče? - viknu četnik iz grupe.
Ciga:
• A niste spremni, pa sprem'te se, sprem'te četnici...
Šta radi ciganin na kiši?
Rominja.
Kako se zove ciganin koji prodaje CD-e?
CD-ROM.