Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mladi bračni par intelektualaca otišao na rad u Afriku, pa nakon godinu dana sin piše majci...

"Draga mama, javljam ti radosnu vijest. Postala si baka. Moja Draga je rodila prekrasnog sinčića, čiju ti sliku šaljem. Mali je dosta tamne puti i ima lepu kovrdžavu kosu, ali to je zato sto Draga nije imala dovoljno mleka, pa ga je dojila Crnkinja, zbog čega je poprimio i neka obežja stanovnika ovog podneblja..."

Uskoro stiže i majčin odgovor:

"Dragi sine, ne mogu ti reći koliko sam srećna što sam postala baka tako lepog unučeta. Čestitam ti! A što se mleka tiče, kad bolje razmislim, nisam ga ni ja imala dovoljno, pa sam te morala hraniti kravljim mlekom Možda si zbog toga postao takav vo".

Sjedi prosijak pored opstine i moli se bogu,
- de boze makar 100 eura dadni da imam,
to je cuo opstinar sa prozora i izvadi 50 eura nije imao vise i baci sa prozora,
Na to ce prosijak
- pa sto si boze morao bas preko opstine, znas da oni pola sebi uzimaju

Žali se Mujica učiteljici:
- Ne volim mamu, stalno radi i nikada nije kod kuće. Ne volim ni tatu, jer po ceo dan skita i retko ga viđam.
- Pa, koga voliš?
- Volim fudbalsku ekipu crvene zvezde, oni nikad nikud ne idu.

Upala vojska u neko selo i sve pali, pljačka, ubija, siluje žene... I upadnu u jednu kuću gdje žive baba i djed i hoće da siluju babu. Djed klekne i kaže:
- Nemojte ako Boga znate!
A baba će:
- Šuti djede, zna vojska što radi.

:):):)

Ja sam nova i ovo ce biti moj prva poruka :)
Drago mi je sto sam se uclanila :)
a sad posto sam naletela na ove viceve mogla bih i da napisem neki vic :)
Evo ovako...
Dosao Perica u skolu,i uciteljica ustaje i napise na tabli - - - Neka ustane onaj ko misli da je glup!
Posle par minuta Perica ustaje.
A uciteljica ce - Perice ti mislis da si glup??
Perica - Ma ne,ne nego da ne stojite sami :D

Jao, svi vam vicovi dobri...a ja znam samo one druge sto
nije lepo da se pisu!
Ali evo jednog!
Americki san....Ode Mujo kod Hase u Ameriku. Haso da se pohvali kako je uspeo, odvede ga na periferiju velikog grada, pokazuje jednu vilu...
_ To ti je moje, bolan Mujo.
Na balkon izadju dve plavuse i jedan maco muskarac. i Haso objasnjava...
_Vidis bolan Mujo, ona crnka mi je zena, ona plavusa mi svalerka a onaj maco...sam ti ja!

Profesor pita:
"Katice, koja je razlika između
profesora i gostioničara?"
"Velika! Profesor se godinama
trudi da od budale napravi čovjeka, a
gostioničaru je potrebno kratko vreme
da od čovjeka napravi budalu."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back